Dendulka118 Dendulka118 komentáře u knih

☰ menu

Doručovatelky Doručovatelky Alex Smith (p)

Ke knize jsem se dostala náhodou díky společnému čtení skupiny Knižní zavislaci. Knihu jsem četla jedním dechem. Opravdu me upoutal příběh a okolí. Postavy byly zajímavé a dej plynul. Zjistila jsem, ze musím porad číst bez prestavek, to už se mi dlouho nestalo. Knihu doporuciju. Autor má ještě další dvě knihy, které se chystám přečíst. Hodnocen 5 z 5

07.08.2023 5 z 5


Poslední opuštěná dívka Poslední opuštěná dívka Lisa Unger

Kniha byla zajímavá a pro me první kniha od této autorky. Na můj vkus mohla být o kousek kratší. Milovníci thrilleru nebudou určitě zklamaný. Kniha je zajímavá a příběh odhaluje skryté vazby postav. Mohu říct, ze jsem knihu přečetla velice rychle a zakončení mi nepřineslo zklamání.

14.03.2023 4 z 5


Nejúžasnější den Nejúžasnější den Kaira Rouda

Na začátku jsem měla trochu problém se zacist, ale trvalo to opravdu jen par stránek a pak jsem rozhodne nelitovala. Je to opravdu skvělá kniha. Úžasný thriller se zajímavou zápornou postavou. Nechybělo napětí ani postupne odhalování pravdy. Až do konce jsem hltala každé strany s napětím. Tuto knihu mohu jediné doporučit.

13.03.2023 5 z 5


Únikovka Únikovka Marc Meller

Musím říct, ze tato kniha pro me byla milým překvapením. Líbil se mi zajímavý příběh a dej. Něco takového jsem ještě nečetla. Kniha je velice hezky napsána. Jako vášnivý čtenář jsem se u čtení nenudila a hltala další a další stránku. Téma je rozhodne zajímavé pro ty co mají radi únikové hry. Ale ani milovníci thrilleru nebudou zklamani. Knihu velice doporučuji.

09.03.2023 5 z 5


Seznam hostů Seznam hostů Lucy Foley

Toto byla moje první kniha od autorky, ale musím říct, ze me nadchla. Kniha je psaná z pohledu více lidi což je zajímavý styl, který se mi poslední dobou dost líbí. Nechybělo napětí a zvraty. Knihu jsem četla jedním dechem a těšila se na konec. Opravdu skvělý příběh s promyšleným propojením a překvapením na konci. Hodnotim jako 5 z 5

07.03.2023 5 z 5


Mrtvá zóna Mrtvá zóna M.W. Craven

Kniha byla skvělá jako zatím doposud všechny knihy od toho autora. Musíme, ale říct, ze předchozí díl Kurátor se mi četl lépe. U této knihy mi chybělo větší napětí, které bylo u předchozích knih. Na závěr musím říct, ze kniha skončila zajímavé a překvapivě. Rozhodne stoji za to si ji přečíst. Hodnocení dávám 4 z 5

28.02.2023 4 z 5


Zabij mě znovu Zabij mě znovu Rachel Abbott

Tato kniha me nadchla jako i ostatní knihy od této autorky. Knihy ze série vyšetřovatele Toma Douglase jsou vždy napínavé a velmi hezky napsané. Musím říct, ze me kniha držela v napětí a nemohla jsem ji skoro odložit. Kniha se velice hezky četla a dej se nevlekl. Zajímavé rozuzleni a zakončení knihy. Tuto knihu mohu jediné doporučit. Rozhodne to není poslední kniha co jsem od autorky četla.

23.02.2023 5 z 5


Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Naprosto skvělá kniha. Musím říct, ze kniha se mi četla velmi hezky. Konec byl pro me úplně nečekaný a hezky popsány. Líbilo se mi gradovani situaci a vývoj postav. Kdo má rad napětí tak myslím, ze nebude litovat. Knihu opravdu doporučuji.

22.02.2023 5 z 5


Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Toto byla moje první kniha od autora, ale musím říct, ze me opravdu pohltila a nadchla. Hltala jsem každou stránku a těšila se co bude dal. Knize nechybělo napětí a moment překvapeni. Jako milovnice thrilleru mohu knihu jedině doporučit. Kniha je ctiva a moc hezky napsana. Rozhodne si od autora ještě další knihy přečtu.

22.02.2023 5 z 5


Co Alice neřekla Co Alice neřekla T. A. Cotterell

Knihu jsem sice docetla, ale čekala jsem více. Kniha me nezaujala a byla vcelku nudná. Nutila jsem se číst dokonce protože jsem chtěla dat knize šanci. Musím říct, ze pro me kniha byla zklamanim a naprostou ztrátou času. Rozhodne nedoporučuji.

22.02.2023 1 z 5


Marta spí Marta spí Romy Hausmann

Knihu neslo dočíst. Kniha byla pro me zkamanim. Jako první jsem četla od autorky knihu Milé dítě a ta me uchvátila. Poté jsem se těšila, ze si se stejným nadšeným přečtu toto knihu, ale neslo to.

22.02.2023 odpad!


Perfektní manželství Perfektní manželství Jeneva Rose

Tato kniha mě naprosto pohltila a hltala jsem každou stránku až do konce. Velice se mi líbilo, ze byla kniha psaná z pohledu muže a ženy (pro me to dalo úplně nový rozměr knihy a příběhu). Pro me jako milovnici thrilleru byla tato knížka hezkým čtením. Vývoj postav byl zajímavý a některý mnohdy nečekaný. Já tuto knihu hodnotim jako 5 z 5. Rozhodne doporučuji ostatním aby knihu přečetli. Za me kniha nebyla zklamáním.

21.02.2023 5 z 5


Stalker Stalker Lars Kepler

Tato kniha byla první co jsem četla od tohoto autora. Po přečtení této knihy jsem pak četla autorovy díla postupně a žádné me nezklamalo. Kniha byla pro me napinava a zajímavá. U knihy mám rada moment překvapeni, když je vrah člověk někdo o kom uz se psalo a člověka by to třeba hned nenapadlo. Naprosto skvělá kniha se zajímavým příběhem.
Postavy byly charakteristické a hezky popsány.
Moje hodnocení knihy je rozhodne 5 z 5. Kdo má rad zajímavé thrillery tak at neváhá přečíst další díla zmiňovaného autora.

21.02.2023 5 z 5