Aldaa Aldaa komentáře u knih

☰ menu

Já, Finis Já, Finis Václav Dvořák

Kniha je temná, poutavá a rozhodně pro mě! Začátek byl trošku nudný, jelikož jsem neměl tušení, kde Finis ( Petr ) byl. Ale postupně to do sebe začalo zapadat. A jak tady někdo psal, a já s tím souhlasím, že na konci do sebe všechno zapadlo, ale dalo vám to možnost pro představivost, co bylo dál.... Takže jak bych knížku ohodnotil? Velký nadprůměr:)

16.11.2022


Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová Jessica Townsend

Super kniha, třeba na dovolenou je to ideální. Promyšlený příběh, dobré postavy a nemálo zvratů. 5/5

02.08.2022 5 z 5


Černá píseň Černá píseň Anthony Ryan

Jsem upřímně sklamaný:(. Nechapů.... první série byla dobrá velice ale tato knížka je zklamání, nudné, jednotvárné nedostal jsem se ani na 200 stránek, opakuji nudné, nechápu jestli je problém u mě nebo u Rayna protože všechny ostatní knížky byli skvělé, je mi smutno každopádně nedoporučuju.

18.05.2022 odpad!


Návštěvy se nežerou Návštěvy se nežerou Radka Heřmanová

Velice velice vtipná knížka, jak už bylo řečeno mockrát ( ale je to pravda ) oddychovka

24.03.2022


Zmizení Edwina Lindy Zmizení Edwina Lindy David Jan Žák

Super knížka, hezky se čte, nemálo zvratů a napínavý závěr, všechno co od knihy chci a to se mi dostalo od této super knihy. Ale musím uznat, 2 kniha byla lepší.
5/5

24.03.2022


Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

Skvělá knížka, skvělá série, skvělý autor :)
Upřímně řečeno knihu jsem si půjčil když mi bylo osm let a od té doby jsem četl jenom hraničářova učně. Je to série mého dětství, už jen proto že se dobře a plynule čte, málo zvratů a skvělé postavy.
5/5

06.03.2022 5 z 5


Rytíři vypůjčené temnoty Rytíři vypůjčené temnoty Dave Rudden

(SPOILER) Super knížka, plná zvratů a bojů proti temnotě! Nejvíc mě asi dostala věta ¨Denizene, já nejsem tvoje teta, já jsem tvoje matka¨. To jsem musel hodinu přestat číst abych se vzpamatoval:D. Dávám plný počet hvězd :)

04.03.2022 5 z 5


Královna ohně Královna ohně Anthony Ryan

(SPOILER) Tahle knížka byla nářez! skvělé zakončení mé nejoblíbenější série. Nedávám ale plný počet hvězd hned z několika důvodů-za prvé- hrozný překlad, občas jsem nemohl pochopit jak někdo může přehlídnout takovéhle chyby- za druhé, moc mé mrzí že Dahrena zemřela, myslím že s Vélinem by byli lepší páreček než Vélin a Šerin, také to že se mi znechutila jedna postava kterou jsem měl ještě ve druhé knížce rád a to je Lyrna, příjde mi naprosto arogantí a necitlivá, vůbec to není ta Lyrna kterou si pamatuju z minulých dvou dílů, to je vše jinak byla knížka skvělá a hned se vrhám na další sérii a to je Čepel Krkavce:)

09.02.2022 4 z 5


Ztracený princ Ztracený princ John Flanagan

(SPOILER) Někdo říkal že ho tahle knížka zklamala, upřímně není to nejlepší díl ale toto je věc kterou chci říct všem, kdo už tuto a další knihu nechtějí číst: Pokračování je SUPER popisování, kam je baron uvěznil, co všechno dělaly aby se odtamtud dostali, všechno je to super, všechno se povedlo, Will a Madie prince zachránili ( v dalším díle) taky se tam objeví Halt s Horácem, ale upřímně sem si nemyslel že Králův bratr je zrádce, ale to je jenom další z mnoha zvratů. Chci tím říct že nestrácejte naději, další kniha to zachrání:)

12.01.2022


Píseň krve Píseň krve Anthony Ryan

(SPOILER) No, někdo psal že tato knížka je odpad, já si o takových lidech myslim že nemají všech pět pohromadě jelikož tahle knížka je jedním slovem SUPER, skvěle promyšlený příběh, mam rad knížky, ve kterých hrdina vyrustá a to se povedlo v první knížce, což ocenuju, ten konec byl trošku smutný hlavně mě naštval Barkus který byl vlastně od skoušky v divočině mrtvý a po celou tu dobu to byl jenom duch, to mě hodně zklamalo ale jinak je knížka super. :D

07.01.2022


Bílá komnata Bílá komnata Vojtěch Matocha

(SPOILER) Skvělé zakončení skvělé knížky, dost mě překvapily některé věci jako to že En je z Krychlebů, a to že Tonda měl tu drzost se vrátit, taky nechápu proč Jirka Tondovi odpustil když mu vrazil kudlu do zad. Možná má někdo jiný názor ale ja mám takovýhle názor já. A jelikož už jsem před Prašinou četl tak bilion různých knih už od začátku jsem věděl že mezi Jirkou a En něco bude.

14.11.2021


Neronova pevnost Neronova pevnost Rick Riordan

(SPOILER) Zase skvělé zakončení další skvělé knížky, s Apollonem a s Meg byla takhle série nejvíc ta, u které jsem se málem počůral smíchy . Každopádně to skončilo dobře, Apollón je zas bůh, a už není tak namyšlený jak první dva díly, ( můj názor ) a Meg je konečně vysvobozená z Neronova týrání a je konečně volná, podle mě to Rick zakončil skvělé. ( PS: Mrzí mě že další knihy které napsal se už nepřekládají do češtiny )

14.11.2021 5 z 5


Poslední z bohů Poslední z bohů Rick Riordan

(SPOILER) Zase skvělá knížka, Ricka mám rád protože píše zábavný příběh ze současné doby a antického Řecka, tuto sérii miluji a je to knížka mého dětství, ostatně VŠECHNY série od Ricka miluji a všechny jsem přečetl, Percy Jackson byla moje první. No ale trošku mě ( abych navázal ke knize ) mrzí že Percy nechtěl být bohem ale zase by to znamenalo všechny opustit, takže chápu.

14.11.2021 5 z 5