Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová přehled
1. díl světově úspěšné série z kouzelnického světa. Morrigan Crowová je prokletá. Narodila se v ten nejnešťastnější den a všichni ji obviňují, že má na svědomí každou místní pohromu. A co je horší, kvůli kletbě je odsouzena zemřít v den svých jedenáctých narozenin. Pak ale potká Jupitera Northa, podivného muže, který ji dostane do tajemného světa Nikdyuš. Aby tu Morrigan mohla zůstat v bezpečí před hrozivou kletbou, musí najít způsob, jak úspěšně absolvovat zkoušky. Objeví nakonec svůj mimořádný talent?... celý text
Originální název: Nevermoor: The Trials of Morrigan Crow, 2017
Co říkají o knize uživatelé?
Mnoho čtenářů vyjadřuje nadšení z příběhu o Morrigan Crowové. Kniha je považována za čtivou a plnou fantazie. Čtenáři oceňují originální svět a postavy, které jsou dobře vykreslené. Někteří se však domnívají, že srovnávání s Harrym Potterem je přehnané. Příběh oslovuje jak mladší, tak starší publikum a vyvolává touhu po pokračování. Více v komentářích.
Komu by se kniha Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová mohla líbit?
- Fanoušci fantasy literatury
- Čtenáři hledající originální příběhy
- Milovníci dobrodružství a magie
- Dospělí, kteří si chtějí připomenout dětské časy
- Ti, kteří ocení silné ženské postavy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 142 komentářůSouvisející novinky - Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová (1)
Knižní novinky (21.5. - 3.6.)
21.05.2018
„And whatever you do, don’t close your eyes.” “What happens if I close my eyes?” “You miss the fun.““
„They are looking at you, because you are with me. And they are looking at me, because I am very handsome. ~Jupiter“
všech 5 citátů najdete u autoraKniha Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 11x |
| v Přečtených | 749x |
| ve Čtenářské výzvě | 113x |
| v Doporučených | 77x |
| v Mé knihovně | 294x |
| v Chystám se číst | 315x |
| v Chci si koupit | 70x |
| v dalších seznamech | 17x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
zlo přátelství, kamarádství magie, kouzla Vánoce smrt australská literatura pro dívky fantasy pro děti kletby, prokletí dobro přijímací zkoušky hotely pro dospívající mládež (young adult) fantasy osud talentJessica Townsend také napsal(a)
| 2018 | Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová |
| 2019 | Divomor: Síly, jež v sobě objevila Morrigan Crowová |
| 2023 | Prázdnice: Hon na Morrigan Crowovou |
| 2025 | Silverborn |

83 %
76 %
Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová
Na jedné straně přeplácané, na druhé trochu prázdné. Zoufale neoriginální. Asi jako velký tučný přeslazený dort.
Chápu, že spoustu věcí se čtenář dozví až v dalších dílech, já už to ale nebudu, protože jsem nějak nenašla nic, co by mě lákalo se do Nikdyuše vrátit. Ani chvílemi prapodivný překlad... Pro mě nomen omen.
Většinou je na prd bejt dospělej. Dětem ale bude určitě chutnat.