Ad2424 Ad2424 komentáře u knih

☰ menu

Láska po španělsku Láska po španělsku Elena Armas

Knížka se čte dobře, je to klasické pohodové čtení, ale některé části byly moc zdlouhavé. Nebýt poslední kapitoly, která byla za mě příšerná, dala bych hvězdiček 5.

23.10.2023 4 z 5


Pak ses objevila ty Pak ses objevila ty Helen Paris

Moc příjemná pomalá romantická knížka, kde opět nechybí zvířátka. Líbila se mi nejen hlavní dějová linka, ale také osudy vedlejších postav a postav z minulého dílu. Skvělé!

Za jediné mínus považuji překlad, který mi místy přišel kostrbatý a moc strojený.

26.02.2023 5 z 5


Nové sliby Nové sliby Lilly Lucas

Já tuhle sérii opravdu miluju! Od přečtení prvního dílu jsem se nemohla dočkat vydání Nových slibů a jsem nadšená. Willa a Izzy jsem si zamilovala už dávno a jejich příběh byl skvělý a krásně napsaný. Knížka mě v žádném ohledu nezklamala a těším se na další díla autorky!

06.06.2022 5 z 5


Co se stane na Twitteru... Co se stane na Twitteru... Emma Lord

Tohle je tak roztomilá knížka! Oba hlavní hrdinové jsou moc sympatičtí, na konci se mi s nimi vůbec nechtělo loučit. Zároveň prožívali i horší chvíle, ale líbilo se mi, že autorka vymyslela nečekanou zápletku, která není ohraná.
Za mě super oddechovka…

27.08.2021 5 z 5


Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Původně jsem si myslela, že mojí oblíbenou knihou série bude Cítit znovu, ale tahle ji překonala. Líbilo se mi, jak pomalu se navracelo spojení mezi hlavními hrdinu, které vlastně ani po jejich rozchodu nezmizelo. A samozřejmě nechybělo připomenutí ostatních postav, to mě hodně baví!

06.06.2021 5 z 5


Nouzový kontakt Nouzový kontakt Mary H. K. Choi

Z téhle knížky mám dost roporuplné pocity. Některé části mi přišly super, jinde jsem se nudila a četla rychle, abych se dostala k tomu zajímavému. Líbil se mi autorčin styl psaní a to, jak pomalu se “vztah” mezi Penny a Samem vyvíjel. Taky oceňuju dějovou linku s matkami obou hlavních postav. To mi přišlo dost zajímavé.

09.02.2020 4 z 5


Fangirl Fangirl Rainbow Rowell

Tuhle knížku bych mohla číst pořád dokola. Postavy jsou moc milé a při čtení se prostě musíte usmívat. Řeší originální téma, na které jsem v jiné knížce zatím nenarazila. Rozhodně doporučuju všem, kdo hledá příjemnou originální oddechovku.

31.01.2020 5 z 5


Posmrtný život Holly Chaseové Posmrtný život Holly Chaseové Cynthia Hand

Tahle knížka mě naprosto dostala! Byla příjemná, oddechová a svým způsobem roztomilá. Děj není nijak složitý, ale závěr je skvělý a člověk si u něj uvědomí spoustu věcí.

22.01.2020 5 z 5