Posmrtný život Holly Chaseové přehled

Cynthia Hand

Před pěti lety na Štědrý večer navštívili Holly tři duchové, aby jí ukázali, jaká se z ní stala zkažená a sobecká dívka, a žádali ji, aby se změnila a vše napravila. Ale Holly to odmítla. A pak zemřela. Nyní pracuje pro super tajnou společnost jako Duch minulých Vánoc a snaží se napravit další sobecké lidi, jako byla ona sama. Holly zůstává stále ve věku sedmnácti let, zatímco její rodina a přátele žijí bez ní. Ale letos se vše změní!... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány Pohádky a bajky
Vydáno: 2018 , CooBoo
Originální název: The Afterlife of Holly Chase, 2017

Co říkají o knize uživatelé?

Názory na knihu Posmrtný život Holly Chaseové se značně liší. Někteří čtenáři oceňují originální zpracování klasického příběhu, jiní kritizují pomalý rozjezd a nesympatickou hlavní postavu. Mnozí zmiňují, že kniha nabízí zajímavé poselství o druhých šancích a osobním růstu. Zatímco někteří byli nadšeni z romantické linky, jiní ji považovali za příliš předvídatelnou. Celkově se zdá, že kniha má své silné i slabé stránky, což vyvolává rozmanité reakce mezi čtenáři. Více v komentářích.

Komu by se kniha Posmrtný život Holly Chaseové mohla líbit?

• Fanoušci moderních adaptací klasických příběhů
  • Čtenáři hledající příběhy o osobním růstu
  • Milovníci young adult literatury
  • Ti, kteří ocení vánoční atmosféru v literatuře
  • Čtenáři, kteří mají rádi romantické příběhy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Posmrtný život Holly Chaseové. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Beatnice
29.11.2025

(SPOILER) Variace na Vánoční koledu. Holly se během svého života nechovala k lidem moc hezky. Byla to sobecká rozmazlená holka, která ubližovala kudy chodila. Po smrti dostala druhou šanci. Stala se duchem Vánoc a pomáhala napravovat stejné lidi, jako byla ona sama.

všech 89 komentářů

Související novinky - Posmrtný život Holly Chaseové (0)

Pořád na něj myslím a po zbytek života budu (a nejspíš ještě potom), na těch pár měsíců, které jsem s ním strávila, ale které byly jen pro mě. Stýská se mi po něm. Miluju ho. Jenže láska neznamená vždycky šťastný konec. Láska může znamenat i nový začátek.

Kniha Posmrtný život Holly Chaseové v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně225x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi