Ilona Andrews

americká

Diskuze (17)

Přidat příspěvek

terkah1
22.11.2021

Mně přišly všechny knihy série ve svém základu trochu na jedno brdo.
Zajímal mě především hlavní příběh, ke kterému jsem se ale musela prokousat další řadovou příšerou nebo nějakým mini záporákem, knihy začaly být napínavé nejvíc vždy až na konci, ale první půlka se dost táhla.
Kate Daniels je ale fajn série =)
Jenom mi přijde lepší autorka třeba Sarah J. Maas

petusska01
15.06.2021

Som príjemne prekvapená sériou Kate Danielsové. Kate je sympatická, samostatná, obetavá hrdinka s ktorou sa môžeme stotožniť a Curran je ironický macho, starajúci sa o svojich milovaných a dokopy im to veľmi ladí. Príbehy sú plné akcie, zápletok, nových zloduchov a mágie. Super! Odporúčam.


havrmoni
21.02.2020

Absolutně jsem nevěděla co čekat a musím přiznat, že jsem se neskutečně bavila. Ne ve smyslu zábava- sranda, ale celkově. Žádná nuda, žádná hluchá místa a přebytečný sex. Víc a víc knih od této dvojice.

Finskej
26.01.2020

Ilona Andrews rozhodně patří mezi to nejčtivější ze současné urban fantasy. Kromě "hlavní" série o Kate Daniels lze doporučit i další řady od této manželské autorské dvojice: Hidden Legacy, The Edge a Innkeeper Chronicles. U té poslední jmenované platí, že jde spíš už o sci-fi než fantasy a že ještě, než vyjde, lze si další díl na pokračování číst na webu https://ilona-andrews.com/ – už takhle v přípravné verzi byly zveřejněny dva. A dobře čitelné jsou i povídky/novely řazené pod označení Kinsmen Universe. (I to je už sci-fi.) Všeobecně lze I. Andrews doporučit také jedincům, kteří se potřebují zlepšit ve čtení v angličtině, protože používá pěkný a přitom dobře srozumitelný jazyk. O něco podrobněji se o jednotlivých sériích rozepisuji na svém blogu: https://bit.ly/30ewOuV

Leona91
15.12.2019

Kate Daniels je rozhodně nejlepší série Urban fantasy. Kate je hrdinky dle mého gusta. Serie obsahuje spoustu akčních scén, zvratů, překvapení a neustále se něco děje. Milostná linka není v popředí jako u ostatních knih. Série je skvělá a neustále se k ní vracím. Doufám že nakladatelství bude vydávat i ostatní knihy této autorské dvojice.

LiLLu
12.12.2019

Leta letouci jsem doma mela prvni dil, asi xkrat ho zkousela cit a pokazde jsem ho odlozila. Az jednou pri cteci krizi jsem ho znova vzala a najednou jsem dostala super pribeh. Knihy si setrim ctu pomalu aby mi dlouho vydrzely?.))))

grizabel
30.10.2019

To mě mrzí. Ale děkuji za zprávu

chemik88
24.10.2019

Právě jsem si psal s Fantomprint. Prý knihu zdržuje překladatelka... už po několikátý prý nedodržela termín překladu... letos se prý nové Kate zřejmě nedočkáme. Visí to na překladatelce... :/

grizabel
23.10.2019

Nevíte kdy vyjde další Kate?

chemik88
19.05.2019

tak fantom print už má v edičním plánu Kate :) bohužel zatím bez data vydání :(

mercy94
16.12.2017

Nazdar miluji všechny knížky od teto spisovatelky. Už se těším na další.

Ryorka
29.08.2017

uspořádám smuteční obřad až tahle série skončí. Zbožňuju je všechny.

angelbooks
30.12.2016

Ten pocit, když se skoro po roce kouknete na tuto autorku a zjistíte, že bude mít její série další díl :D to je prostě ÚŽASNÝ :D.
Její knihy doporučuji, opravdu se nebudete v žádném díle nudit a občas budete mít pocit smutku, až díl dočtete :D. Já to tedy tak měla a hlavně když to byl opravdu boží díl :D.
Tedy... všechny díly jsou boží :D to říkám předem :D.

Smarine
26.05.2016

Je super, že mají tito manželé tolik nápadů a vymysleli úžasnou sérii, která mě už hodněkrát zabavila. První díl je sice trochu slabší, ale od druhého to autoři pořádně rozbalili a člověk se ani nestačí divit, co všechno nevymyslí. V knihách je všechno - napětí, zábava (popichování Kate s Curranem je boží), akce a láska (tu musím v knihách mít furt).
Ještě musím zmínit scénky z Curranova pohledu. Sice v nich nebylo skoro nic nového, ale je fajn přečíst si stejné situace i z pohledu chlapa, jako je Curran :) Vždycky je to taková sladká tečka po přečtení všech zatím vydaných dílů.
Doufám, že Ilona a Gordon nebudou sérii o Kate zbytečně prodlužovat (už je oznámený 10. díl), aby to neubralo na kvalitě, a radši vymyslí jiný svět, protože jejich psaní je návykové :)

Knihoslapek
28.02.2016

Naprosto miluji jejich knížky. :) Vyvážená porce příběhu, života postav, akce a napětí, ale také humoru a sarkasmu.

Eponka
30.08.2015

Tato autorka je skvělá a její série Kate Daniels je úplně úžasně vymyšlená proto že tomu nic nechybí. Není to jen o milencích jak je u většině knížek ale je tam hodně drama a akce. Autorka to napsala úplně suprově a to hlavně díky tomu že je to hrozně čtivé :). Doufám že toho napíše ještě spoustu :)

Foxie89
12.08.2015

Sérii Kate Daniels miluju. Je naprosto dokonalá. Série jsou většinou každým dalším dílem horší, ale mně přijde, že tady to platí právě naopak. Postavy se nádherně vyvíjejí a autoři vymýšlejí stále zajímavější děj a zápletky. Rozhodně doporučiji, pokud Vám v příběhu nestačí jen láska, ale potřebujete i akčnost a hlavně humor :)