Ilona Andrews citáty

americká

Citáty (18)

,, Jste Corwin?" ,, Ne, jmenuji se Sněhurka."


,, Štít patří draugrovy," řekl Curran. ,,Je to nemrtvý obr, nejde ho zabít" ,,Jak to, že nejde zabít?" zeptala jsem se. ,,Nedokázali jsme to," odpověděla Kate. ,,Vy oba naráz?" zeptal se Rafael. Přikývla. Bezva a teď jsme všichni v totálním háji.


,,Nerozčilujte ji,"varoval ho Doolittle. ,,O tom by se mi ani nesnilo." odvětil Rafael. (Magie střelného prachu)


,,Ptal jsem se tvého oblíbeného volha," řekl mi Rafael. Mého volha, hm? ,,A co ti ruský medvídek pověděl?" (Magie střelného prachu)


,,Rozkošná výzdoba.".......,,Ano, to, jak tady světlo dopadá na tvář Tety Bé, vypadá moc hezky.".... ,,Jdi se vycpat, Lukrécie." odpověděla Andrea. (Magie střelného prachu.


,,To je dobře, že jsi mi o tom pověděl, kočko. Nerada bych si svou chůvu spletla s hrozbou a nešťastnou náhodou ji zastřelila." Jim zamrkal.Ha. Podařilo se mi překvapit hlavu špionážní sítě.


"Za minutu vstanu, odtáhnu tě k okraji věže a pak skočíme přes zeď." - "Dolů je to patnáct metrů," odtušil. "Tomu se říká sebevražda." - "Nebo taky smrt za vlastních podmínek." (Magie na vzestupu)


„Jsem hrdý na vlastní sebeovládání,“ Curran


„Jsi zvrácený úchyl.“ – „Já vím.“ Hugh kývl ke stolu vedle sebe. „Máš hlad?“ (Magie ničivá)


„To má být výzva?“ „Chceš, aby byla?“


Diplomacie nebyla nikdy mou silnou stránkou, došla mi trpělivost. ,, Načičiči..." ....,, Načičiči?"zeptal se vyrovnaný mužský hlas. ,,Jaký druh ženy vítá Pána šelem načičiči?" zeptal se. ,,Výjimečný."


Je to bojový pudl. Našla jsem ho na místě činu, umyla ho, nechala ostříhat a teď mi hlídá byt a zvrací na koberec. Kate Magie krve


Když máte pochyby a potřebujete informace, najděte si donašeče a pořádně ho skřípněte. (Magie mrtvých)


Když se nudím, hraju si se svým hadem, a teď to nemyslím jako dvojsmysl. (Barabáš, Magie ničivá)


Naneštěstí v reálném životě jen málokdy dostanete možnost něco zkusit znovu. Magie mrtvých


Obézní křupan, který jí koblihy s želé polevou, nosí košile s třásněmi a bez zaváhání identifikuje nepříliš známé magické stvoření. Rytíř Ochránce. Mistr kamufláže nejvyššího stupně.


Před nedávnem se mi Andrea snažila vysvětlit, že mám podle všeho mít něco nového, něco starého, něco modrého a něco ukradeného. (Kate, Magie ničivá)


Úžasné. Právě jsem vyděsila hlavu Zlaté legie jen tím, že jsem mu ukázala meč. Jestli jím začnu mávat, tak asi nejspíš vybuchne. (Kate, Magie ničivá)