Drak spí přehled
Josef Bergman série
"Některá tajemství je lepší zapomenout" V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila. Po jejím příjezdu však zmizí mladá žena a další je zavražděna. Spojitost zločinu se starým nevyřešeným případem nakonec přivede na scénu Josefa Bergmana. A kriminalista během pátrání po vrahovi zjišťuje, že místní před ním tají temnou minulost i vlastní skříně plné kostlivců.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Nový příběh s Josefem Bergmanem opět přináší napětí a zajímavé zápletky. Děj se odehrává v malebné jihočeské vesnici, kde se skrývá mnoho tajemství. Autorka mistrovsky vykresluje prostředí a charakter postav, což čtenáře vtáhne do děje. Historie místa, včetně poválečného vysídlení, dodává příběhu hloubku a kontext. Každý obyvatel má své vlastní tajemství, což zvyšuje napětí a nečekané zvraty. Kniha je psaná svižně a čtení je velmi příjemné. Více v komentářích.
Komu by se kniha Drak spí mohla líbit?
- Fanoušci detektivních románů
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé příběhy
- Milovníci atmosférických a historických kontextů
- Ti, kdo ocení propracované charaktery postav
- Čtenáři, kteří hledají kvalitní českou literaturu
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drak spí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 570 komentářůSouvisející novinky - Drak spí (11)
100 nejčtenějších knih roku 2024
27.12.2024
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Člověk občas musí překročit hranu, nebalancovat na ní, nerozhlížet se, ale prostě rovnou jít dál.“
Kniha Drak spí v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 25x |
| v Přečtených | 3 279x |
| ve Čtenářské výzvě | 669x |
| v Doporučených | 165x |
| v Mé knihovně | 542x |
| v Chystám se číst | 672x |
| v Chci si koupit | 177x |
| v dalších seznamech | 16x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
vraždy detektivní a krimi romány incest bažiny, mokřady, močály, blata vesnice jižní Čechy odsun, vysídlení Němců české detektivky a krimi sousedské vztahy české rományMichaela Klevisová také napsal(a)
| 2020 | Drak spí |
| 2021 | Prokletý kraj |
| 2017 | Zmizela v mlze |
| 2019 | Sněžný měsíc |
| 2023 | Vraní oko |

87 %
79 %
Drak spí
Skvela detektivka, dalsi velmi podarena kniha ze série s detektivem Bergmanem. Rozuzlení jsem neodhadl ani náhodou, bylo to zajimave az do samotného konce. Doporučuji!