ZdenekP. ZdenekP. komentáře u knih

☰ menu

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Velice nudna detektivka, kde se do pulky knizky nedeje skoro nic zajimaveho. Navic se to na Nesbo a HH netypicky odehrava v Australii. Ani konec neni nikterak zajimavy. Asi zatim nejhorsi ze serie HH co jsem cetl.

20.04.2021


Bestie Bestie Dominik Dán

Velke zklamani. Poslouchal jsem audio ve slovenske verzi. Nedoposlouchal jsem. Chybely mi dve hodiny. Tohle neni Danovka, nebo mozna je, ale tragicky spatne namluvena. Dialogy divne, vtipy trapne.

08.03.2021


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Nevim jak kniha, ale audiokniha je naprosto fantasticka. 3 protagonistky, ktere se stridaji v naprosto skvelem podani, paradne to odsejpa. Megan je fantasticka. Absolutne neporovnatelne s filmem. Ten je moc ponury a tezko se v nem orientovat. Kdybych neznal knihu, film nepochopim.

17.02.2021


Příští oběti Příští oběti Jeffery Deaver

Doposlouchano s velikym sebezaprenim. No kdyz uz jsem si to koupil ... Asi od poloviny knihy jsme se tesil, kdyz uz bude konec. Spatnemu pribehu pomaha i hrozny vykon, ktery predvedla pani, co knihu cte, kdy jsem mel pocit, ze ve 2/3 knihy si snad i neco prihnula. Pribeh je rozvlekly, tezkopadny, vycpany vatou. Sice je tam je par zvratu, ale nejak nevim proc mi pripadali nudne, nezaujalo me v podstate vubec nic, a casto jsem si rikal ze to je fakt blbost. No zkuste sami, stoji to za to ...

17.02.2021


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

(SPOILER) Zajimava knizka, i kdyz hodne jednoduchy a predvidatelny konec. Cekal jsem vetsi zvraty. Cele to je tak ujete, ze jsem se na konci vubec nedivil, ze to je vsechno jinak. Misty sice obcas nuda, ale slo to.

03.02.2021


Mrtvý klíč Mrtvý klíč D. M. Pulley

Poslouchal jsem jako audio a musim rict, ze jsem byl ze zacatku dost zmateny, nez jsem si uvedomil, ze jde o dve dejove linie. Mozna je to tim, ze kdyz clovek datum slysi a neni nucen si ho precist, nevenuje mu tolik pozornosti.

Je to takova oddychovka, zadne velke napeti, nebo dejove zvraty necekejte, pribeh neni spatny, spise lepsi, az na ten konec, ten je takovy "zvlastni", ale rozhodne to stoji za to

06.01.2021


Faja Faja Petra Stehlíková

Tady uz neni potreba nic psat, vsechno bylo receno. Hlavni hrdin(k)a mi obcas sice leze krkem a pribeh je skvely. Nutne potrebuju dalsi dil. Chtelo by to zfilmovat, bude z toho nove Star Wars, nebo Pan prstenu. Ale nekym kdo ma s tim zkusenosti. Treba Jacksonem

05.01.2021