YodaSoda YodaSoda komentáře u knih

☰ menu

Malý život Malý život Hanya Yanagihara

Malý život je bránou do hlubin lidské podstaty, kde se světla a stíny setkávají, stávají se na sobě závislé a vzájemně spolu bojují s takovou silou a odhodláním, až v těle jednotlivce způsobí Malý třesk.

Kniha nás vyzývá k zamyšlení nad vlastní existencí a otázkami, které nás definují jako lidskou bytost.

Více než pouhý příběh, Malý život je symfonií lidského života, jehož noty zní tak pronikavě, že vám naplní duši a nechají vás zamyšleně hledět do nekonečna a ještě dál.

07.01.2024 5 z 5


Brisingr Brisingr Christopher Paolini

Momentálně můj nejoblíbenější díl.

Autor dopodrobna popisuje téměř každou situaci a okolí, což mi osobně vyhovuje. Kniha se perfektně trefila do mého vkusu.

23.09.2022 5 z 5


Ódinovo dítě Ódinovo dítě Siri Pettersen

Opravdu miluji fantasy, takže jsem z knihy byl nadšený. Jakmile se děj rozjel, tak kniha měla spád, četla se mi dobře a celkově si autorka s knihou pohrála. Osobně si myslím, že například Plíseň, pokračování je o něco povedenější, a tak dávám 4 hvězdičky.

19.11.2018 4 z 5


Faja Faja Petra Stehlíková

Úžasná kniha a ještě lepší pokračování. Takové to pokračování jsem opravdu nečekal. Nečekal jsem že bude tak úžasné, čtivé, že jsem chvilkama absolutně nedýchal. Nemůžu se dočkat na další díl a upřímně doufám, že nebudou ,,jen'' 3 knížky. Kvalita jde spíš každým dílem nahoru.

24.01.2018 5 z 5


Pozemšťan! Pozemšťan! Mark Fearing

Ze zvědavosti jsem zkusil ale rád se zase vrátím ke knížkám bez obrázku. Ale jestli někdy budu mít děti tak toto jim dám k přečtení.

22.01.2018 5 z 5


Mágové Mágové Lev Grossman

Ten pocit, kdy se kniha rozečte, obejme vás a už vás nebude chtít pustit, dokud ji nepřečtete. Tahle kniha vás neobejme a rozhodně na ni nebudete vzpomínat v dobrém. Už nebudu věřit psaní na zadních stranách každé knihy, protože je prostě falešné. Do dalších dílu určitě nejdu a 94. místo v nejhůře hodnocených knih v současné době si jednoznačně zaslouží.

22.01.2018 odpad!


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Tak toto je bomba. Takhle mě nezaujala žádná kniha v dohledné době. Krásny příběh nad kterým jsem přemýšlel ve škole, když jsem se snažil usnout, ve vaně, sprše prostě všude. Po dočtení jsem byl úplně nadšen a strašně jsem se těšil na druhý díl. Opravdu úžasná kniha která se autorce naprosto povedla!

22.01.2018 5 z 5