standadanda standadanda komentáře u knih

☰ menu

Muž bez tváře Muž bez tváře Caimh McDonnell

Naprosto souhlasím s Metla. Je to jedna z mých neoblíbenějších sérií. Výborně jsem se bavil a to je přesně to co vám má kniha dát.

04.04.2022 5 z 5


Pomalu hořící oheň Pomalu hořící oheň Paula Hawkins

Mám rád knihy od P.Hawkins. I tato se mě líbila. Umí psát velmi poutavě a protože jsem to poslouchal jako audioknihu v podání Jitky Ježkové bylo napětí její interpretací dvojnásobné. Na závěr si vždycky řeknu WAU....... Dávám plný počet . Ani já moc nechápu nízké hodnocení.

17.12.2021 5 z 5


Dál nechoď! Dál nechoď! Václav Křivanec

Poslední nadechnutí se mě opravdu líbilo a proto jsem se těšil na Dál nechoď , ale byl jsem trochu zklamán. Svou laťku myslím Václav Křivanec nepřeskočil ,ale tím nechci říct že to bylo špatné. To určitě ne. Bohužel jsem velmi brzo zjistil co se tam vlastně odehrává, protože spisovatel zanechal nápovědu (možná záměrně) a tím pádem to přestalo být napínavé. Na druhou stranu mě pohltila atmosféra, fandil jsem i Bachové a Hornovi a uměli mě pobavit. Jsem rád, že máme dalšího skvělého spisovatele.

15.11.2021 4 z 5


Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

Mám v celku rád tuto sérii i když mě Fabian Risk moc sympatický není. Většinou se chová jako slon v porcelánu a někdy naprosto nelogicky . Naštěstí ho vyvažuje plno jiných sympatických postav a slušný děj.
Poslouchal jsem jako audioknihu a Pavel Soukup má velký podíl na mé spokojenosti. Takže za mě dobrý.

22.04.2021 4 z 5


A nad tím vším je slunce A nad tím vším je slunce Kamil Pešťák

Jsou knihy , které přečtete (nebo poslechnete) a nic. A jsou knihy, které v mém případě poslechnete a oni ve vás ještě dobu rezonujou a vy pul hodiny tupě čumíte do zdi . To byl tento případ. Určitě je kniha lepší než jednička , ale také drsnější. Velmi oceňuji spisovatele, že se nevyžívá v popisu brutálnich scén .Naznačí a posluchač ví.

30.03.2021 5 z 5


Pán čarodějů Pán čarodějů Petra Slováková

Výborné pokračování. Mělo to spád, náboj a konec mě dokonce dojal.

15.03.2021 5 z 5


Střípky času Střípky času Petra Slováková

Bavilo. České spisovatelky jsou vynikající. Originální téma i zpracovaní. Jsem spokojen.

15.03.2021 5 z 5


Klíč k času Klíč k času Natalja Ščerba

Průměr. Nesmyslné a hloupé dialogy.( Děti nejsou tak hloupé) To urputné nepřátelství téměř všech postav proti Vasilise bylo dost iritující. Děj je občas zmatený a nesmyslný.

15.03.2021 2 z 5


Čaropisci Čaropisci Robert Jackson Bennett

Velice povedená kniha ,zábavná a zajímavá. Poslouchal jsem jako audioknihu a interpratace Jitky Ježkové tomu přidá vyšší level .

12.12.2020 5 z 5


Nezvratné alibi Nezvratné alibi Peter May

Mám rád Maye ,ale v této sérii mě hlavní hrdina byl s každou poslechnutou knihou čím dál víc nesympatický.Sebestředný chlap ,který pro hloupou sázku v jednom kuse ohrožuje životy svých dětí.Tento fakt jsem musel neustále vytěsňovat.To už mě byla sympatičtější Charlotte. Pokud tedy toto pominu pak to řadím mezi docela povedené,zajímavé a zábavné.

27.11.2020 3 z 5


Černý dům Černý dům Stephen King

S Kingem to čas od času zkouším ale nemůžu mu přijít na chuť.Tato kniha mě definitivně odradila.

10.10.2017