Satan666 Satan666 komentáře u knih

☰ menu

Nebezpečně krásný Nebezpečně krásný Melissa Marr

Tuhle knížku jsem si oblíbila z jednoho hlavního důvodu. Knížka se žánrem řadí do fantasy knížek a chybou této doby je, že ve většině případů se jedná o upíry, vlkodlaky, duchy a další takové potvory. V téhle knížce jde jen o víly, což jen tak někde nenajdete (díky vílám a měnivcům se mi hodně líbí série Údolí stínů).Příběh byl velmi čtivý a krásně romantický. Hlavní postavy mi byly hodně smpatické a líbí se mi, že ta zlá je žena :D My můžeme za všechno, že??

12.08.2015 5 z 5


Smečka Smečka Andrea R. Cremer

Tahle knížka mě zaujala...Kdybych já měla někoho poslouchat celý život, vzbouřila bych se o dost dřív :D Občas mi vadilo chování hlavní hrdinky..takhle normální holka v jejím věku neuvažuje. Naprosto nechápu co se jí tak zalíbilo na Shayovi- ten kluk je úplně mimo, takovej outsider. Zato Ren je úplně jiná liga, libí se mi jeho vystupování..Děj knížky je už sice trochu ohraný, ale ujde to. Není nad klasiku :D

18.04.2015 5 z 5


Milenec snů Milenec snů Sherrilyn Kenyon

Tahle kniha se moc líbila. Chvílemi se mi chtělo i brečet. Líbí se mi zapojení řeckých bohů do příběhu. Tuto knihu vřele doporučuji..

14.01.2015 5 z 5


Počátek Počátek Jessica Khoury

Tahle knížka mě hodně zaujala. I když hlavní hrdinka má šíleně dlouhé vedení. Ty její myšlenkové pochody a dětská naivita mě občas nutili ke smíchu. Líbí se mi nápad s nesmrtelností a laboratořemi ukrytými v džungli. Každopádně je to velmi čtivá a příjemná knížka.

21.12.2014


Etiketa & špionáž Etiketa & špionáž Gail Carriger (p)

Tato knížka mě docela zaujala. Bylo by zajímavé kdyby se umění špionáže vyučovalo. Líbí se mi rozličnost všech těch dívek. Je to zajímavé a oddychové čtení...

20.12.2014


Odhalení Odhalení Lisa Jane Smith

Tuhle knížku jsem přečetla už před pár lety, když mi bylo 11. Pro holky tohohle věku je to ideální příběh, ale starší už nenadchne. Jinak zajímavý příběh, čtivý, ale moc jednoduchý a předvídatelný.

07.12.2014


Virus Virus Kathy Reichs

Tak tahle knížka se mi opravdu líbí..parádní detektivka s fantasy nádechem...Skvělé zpracování, sympatické postavy, lidské problémy...prostě paráda..

07.12.2014 5 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Hodně dobrá knížka s andělským tématem..Líbí se mi pojetí padlých andělů a nefilů. I když přemýšlení té holky je trochu pomalé..Je to taková mladá naivka, co věří, že jsou všichni ve skrytu duše dobří..Ještě že ji hodně rychle vyvedli z omylu...Jinak dobrá a čtivá knížka pro náctileté..

07.12.2014


Přivolávání Přivolávání Kelley Armstrong

Další z řady průměrných fantasy knížek. Zajímavé pojetí již ohraných témat. Taková pohádka na dobrou noc. Jednoduchý příběh, rychlé čtení, knížka na zabití času. Ale přečtu si i další díly, protože mě zajímá jak to s těma lidma skončí.

07.12.2014


Na půl cesty do hrobu Na půl cesty do hrobu Jeaniene Frost

Tahle knížka i celá série je hodně povedená...Většina dlouhých sérií mě po čtvrtém díle přestane bavit, ale tahle ne. Je to sice taková romanťárna, a trochu mi chybí krvavější scény, ale je to pěkné a čtivé..Myslím, že je to lepší a rozsáhlejší verze Twilight (dle mého názoru je Twilight blbost, protože k upírů dělá vyloženě romantické hrdiny).
Doporučuju přečíst...

05.11.2014


Hot Boys Hot Boys M. T. Majar (p)

Nevím, co si o téhle knize myslet. Je plná vtipů, sarkastických poznámek, má správnou dávku erotiky, ale hrozně ohraný příběh..Jednoduchý a nezáživný...Taková knížka na zabití nudy..

05.11.2014


Demonata Demonata Darren Shan (p)

Darren Shan je hodně dobrý autor, a celá série Demonata je hodně povedená a rozsáhlá (díly pořád vycházejí). Ale musím souhlasit, že je to pro mládež od 10- 13-ti let.

05.11.2014


My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Tuhle knihu jsem četla asi dvakrát. Líbí se mi jak samotný příběh, tak i to, že tam jsou názory dalších lidí (např. Christianina matka). Popis prostředí, kde Christiana vyrůstala mě děsí. Malá holka žijící v betonovým bludišti. Nejhorší na tom je, že je to pravda. Drogy byly ve 20.stol. v Berlíně hodně populární, mě samotnou to od drog odradilo. Viděla jsem i film, ale myslím, že kniha je mnohem lepší. Když vyšla kniha Christiane F. - Můj druhý život a já se dozvěděla, že se Christiana vyléčila a má dvě děti hodně mě to potěšilo. Dává naději na vyléčení dalším narkomanům...Každopádně doporučuji všem mladistvým....

05.11.2014