pavlinececcka pavlinececcka komentáře u knih

☰ menu

Zvrácená pouta Zvrácená pouta Lexi Ryan

I když podle recenzí, tato kniha nemá velké hodnocení ani velké nadšení u čtenářů, mě se moc líbila a jsem ráda že tuto dvoudilnou sérii můžu mít v knihovničce a ze jsem se do ní pustila.

03.03.2023 5 z 5


Hrad ve Skotsku Hrad ve Skotsku Julie Caplin

Příběh byl dobrý, úžasný byl popis hradu a celkového Skotska, miluju Skotsko, hned by mě lákalo k návštěvě. Co mě bohužel zklamalo byly postavy, Izzy mi přišla nemastna neslana, nechala si všechno líbit a neměla svůj názor a Xante mi chvílemi lezla na nervy. Romanticka linka byla podle mě slabší, ale po přečtení nebyla knížka špatná, opravdu taková vánoční oddechovka.

08.01.2023 3 z 5


Království těla a ohně Království těla a ohně Jennifer L. Armentrout

První dil Z krve a popela jsem zhltla a byla z nej nadšena, jako už dlouho ne z knihy tohoto žánru, ale 2.dil?? Tak to byla teda bomba, mělo to opravdu spad a výborný dej. Co mě štve je ze nevím kdy vyjde další dil !!

13.05.2022 5 z 5


Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Příběh mě velice mile překvapil a určitě ho nečtu naposledy. Bohužel jsem si nevšimla ze je to série a teď musím čihat a cekat kdy vůbec vyjde nový dil, což nesnáším :D

10.03.2022 5 z 5


Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Krásný příběh. Měla spád, dobrý děj, akorát konec byl už trošku víc přeslazený, ale to mi nevadilo. Moc se mi ale líbila i tím, že byla skoro celá psaná z mužského pohledu, takových knížek moc není a tuhle i pro to oceňuji :)

19.10.2021 5 z 5


Papírová labuť Papírová labuť Leylah Attar

Nevěděla jsem co od této knížky čekat. Podle komentářů jsem byla nerozhodná, jestli se do ni pustit nebo ne, ale příběh se mi moc líbil a jsem ráda že ji můžu mít ve své knihovně. Doporučuji !!!

17.10.2021 5 z 5


Černá a purpurová Černá a purpurová Wojciech Dutka

Velmi poutavý příběh. Moc se mi líbil styl psaní autora. Tyto příběhy o koncentračním táboře ve mě vždycky dlouho zůstávají ( a někdy je opravdu i ve snech prožívám ) a tím ze je příběh napsaný na motivy skutečného příběhu je o to silnější. Nedivím se jak knížka skončila, myslím ze je to opravdu reálný konec příběhu i lidi, kteří to prožily. Provedena knížka, opravdu!!

04.10.2021 5 z 5


Truly Truly Ava Reed (p)

Mě se příběh moc líbil, knížku sem přečetla jedním dechem. Myslím ze by si zasloužila lepší hodnocení :)

12.08.2021 5 z 5


Svatba naoko Svatba naoko Jo Watson

Moc vtipný a krásný příběh :) knížku sem přečetla během chvilky a bavila se od začátku do konce. Vrele doporučuji, skvělá oddechovka!!! Jediné co mě mrzí, ze sem si tuhle knížku nemohla vychutnat někde na pláži nebo u bazénu. Bylo by to více autentické. :D

17.07.2021 5 z 5


Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Příběh Daphne a Simona byl skvěle vytvořený. Ani sem nečekala ze se tolik nasměju. Výborná oddechovka a určitě si od autorky přečtu další díl :)

12.07.2021 5 z 5


Skříň plná Diora Skříň plná Diora Natasha Lester

Četla jsem Pařížskou svadlenu, znala sem tedy styl psaní Natashi Lester, ale to co jsem nečekala byl tento příběh, ať už podle názvu - Skříň plna Diora a nebo obálky. Byl to tak nádherný čtenářský zážitek, ze mi zůstane v paměti ještě dlouho potom co budu mít přečtené jiné knihy. Byly tam části kdy jsem se smála, kdy jsem brecela a byla plna smutku a nespravedlnosti. Opravdu tuto knížku muzu vřele doporučit a doufám ze autorka brzy vydá další skvělou a úžasnou četbu

19.05.2021 5 z 5


Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Abych řekla pravdu, tak tahle knížka se mi moc nelíbila :-( Autorku mám strašně rada, ale těchto 200 stránek jsem přečetla bez nadšeni. Hlavní hrdinka mi vůbec nebyla sympatická, chovala se protivne minimálně do půli knihy. Zato Ben měl úžasnou povahu a byl fajn :-) Dej jako takový špatný nebyl, ale Magii a její povahu jsem nemohla prekousnout. Shrnutí- kdyby to napsala neznámá autorka, nenadchla by mě. Tím ze to napsala Elle Kennedy mě kniha zklamala :-(

07.09.2020 3 z 5


Hluboká modř moře Hluboká modř moře Marie Lamballe (p)

Krásný příběh, knížku muzu vřele doporučit :-)

10.08.2020 5 z 5