Nikčos Nikčos komentáře u knih

☰ menu

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Za mě velký špatný teda, nedočteno, odloženo s pocitem zklamaní. Od začátku prostě zvláštní.

10.09.2020 odpad!


Byla to tichá dívka Byla to tichá dívka Michele Campbell

Bohužel za mě nic moc, předvídatelné, celkově kniha nechytila.

04.05.2020 1 z 5


Veselí Veselí Radka Třeštíková

Supr, supr, supr! :)

16.09.2019 5 z 5


Biomanželka Biomanželka Michal Viewegh

Vyloženě oddychovka, od které jsem čekala jenom to, že vyplní čas, než si z knihovny donesu zas něco "hutného". Musím ale říct, že se to četlo dobře. I když Mojmír něco hodně přeháněl, tak nějak jsem mu v jeho pocitech rozuměla. Po pár stránkách vadilo i mně, že s nimi žije a "hudruje" jim do života dula.

27.08.2019


Babička pozdravuje a omlouvá se Babička pozdravuje a omlouvá se Fredrik Backman

I když mám autora hodně ráda, do této knížky jsem se nemohla moc začíst. Ale i když se mi líbila míň, než jeho ostatní díla, pořád se mi líbila :-)

26.08.2019 3 z 5


Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Toto mě bavilo hodně, těšila jsem se a byla jsem zvědavá, jak to dopadne. I když mi jiná knížka od této autorky stylem zas až tak nesedla, Sedmilhářky mě fakt chytly.

20.08.2019 5 z 5


V službách zla V službách zla Robert Galbraith (p)

Opět skvělé, tyto detektivky mě prostě baví a čtu na jeden zátah.

13.08.2019 5 z 5


Medveďovce Medveďovce Fredrik Backman

Od autora jsem přečetla Tady byla Britt-Marie a ta se mi moc líbila. Vůbec mě nerušilo, že se trochu točila kolem fotbalu, tak jsem si řekla, že hokejem taky nic nepokazím a půjčila si tuto. Bohužel jsem ji ale pořád a pořád odkládala, dávala jsem jí a sobě šanci, ale bohužel, nezačetla jsem se. Tentokrát mi přišlo, že je to opravdu jenom o hokeji a to mě nenadchlo. Od autora ale zkusím další knížky, jeho styl se mi líbí.

28.05.2019


Tady byla Britt-Marie Tady byla Britt-Marie Fredrik Backman

To se mi líbilo! Styl humoru mně sedl, líbilo se mi celkové ladění knihy, vykreslení postav (především té hlavní), příběh... za mně moc milá, jemná knížka, u které jsem se párkrát od srdce "uchechtla" .

20.05.2019 5 z 5


Dědina Dědina Petra Dvořáková

Nářečí mám moc ráda, na mě ale kniha působila spíš plná vulgarit než že by šlo o nářečí, bohužel jsem nedočetla. Nesedělo mi ani to, že vlastně chyběl pořádný příběh.

10.05.2019


Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Nemohla jsem knihu bohužel dočíst. Krátké kapitoly, skákání od jednoho k druhému a celkový styl mně nesedl. Zkusím se k ní vrátit později, teď to bylo trápení.

06.05.2019