Natálie.567 Natálie.567 komentáře u knih

☰ menu

Srpny Srpny Jakub Stanjura

... a najednou byl konec. konec příběhu, který mě pohltil, doprovázel mě na cestách do školy, doprovázel mě myšlenkami. nedokázala jsem myslet na nic jiného. stále jsem přemýšlela o úzkosti a bolesti, kterou kniha způsobuje. otevřený konec tomu jen přispívá. nebudu zde popisovat jak jsem nějaké postavy nesnášela, ale vyzdvihnu to jak opravdově byly napsané.

23.03.2024 5 z 5


Historky ze tmy Historky ze tmy * antologie

Myslím si, že je velmi težšké napsat hororvé povídky, protože nacpat na pár stránek dostatek napětí a gradace musí být pořádný oříšek. Asi tady nebyla žádná povídka, která by se mi vyložené nelíbila. Jednoduše byly povídky lepší i horší. Mně asi nejvíce zaujaly povídky Muž na zdi, Rezonance, Dokonalý dárek, Mikuláš nosí smrt. Asi od toho nečekejte príběhy, které vám nedají v noci spát, ale spíš příběhy, které vás donutí přemýšlet a možná vás dost znepokojí.

01.05.2023 4 z 5


Návod na vraždu pro hodné holky Návod na vraždu pro hodné holky Holly Jackson

Úžasná kniha. Sice jsem kvůli ní mrzla dvě hodiny v parku, ale nelituju toho. Kniha je dobře napsaná, má krátké kapitoly a bavilo mě doplnění o protokoly a další věci. Díky tomu Vás bude čtení bavit a nebudete chtít knihu odložit.

03.01.2023 5 z 5


Komiksová Kytice Komiksová Kytice Karel Jaromír Erben

Kytici jednoduše zbožňuju. Mám ráda balady, které Erben vymyslel. Jsou originální, hluboké a skvěle v nich je vystavěná atmosféra a postavy. Plus ilustrace mi byly velmi sympatické, každá ilustrace byla vedena úplně jiným způsobem, některé mě zaujaly více některé méně.

18.12.2022


Srdcerváči: Ročenka Srdcerváči: Ročenka Alice Oseman

Kniha se mi líbila, ale myslela jsem, že tam bude více příběhů o postavách ne o autorce.

18.12.2022 4 z 5


Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád Sally Thorne

Kniha mě moc bavila. Někdy jsem se u ní smála a ke konci brečela. Bohužel jsem se nemohla začíst, ale od půlky už jsem to přečetla na jeden zátah. Za zvědavosti jsem se podívala na film, ale ten mě dost zklamal.

22.07.2022 4 z 5


Svolení Svolení Vanessa Springora

Kniha je skvěle napsaná. Chvíli si říkáte jestli je to vůbec možné, že se něco takového děje/dělo, ale stále chcete otáčet další stránky, aby jste věděli co bylo dál. Kniha vás opravdu pohltí, protože je napsána v krátkých kapitolách a velmi otevřeně.

07.07.2022 4 z 5


Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Byla to ta kniha, které vás okamžitě pohltí a nebudete chtít přestat číst. Nad knihou jsem musela přemýšlet i po dočtení a určitě se k ní někdy vrátím.

07.07.2022 5 z 5