Mončičák1234 Mončičák1234 komentáře u knih

☰ menu

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Naprosto úžasná kniha! :-)

22.07.2016 5 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Tuhle knihu jsem znala už hodně dlouho, ale dokopala jsem se k ní až teď :).
No jak to říct.. čekala jsem od toho trochu víc. Neříkám, že by mně nudila, ale mohlo tam být trochu víc akce. I mě vadilo, že se do toho nedalo moc začíst. Nicméně nemohu říct, že by mně nějak extra nadchla :).

12.12.2015 3 z 5


Moje "super" rodinka Moje "super" rodinka Tim Collins

Tahle knížka pro mě byla skvělá. Nejen, že se to hrozně rychle četlo, ale bylo to místami i vtipné :)).
Četla jsem i druhý díl, který je tedy o trochu tlustší, ale pro mě to nehrlo žádnou roli.
Na tomhle příběhu se mi líbilo, že byl takový odpočinkový , text byl čtivý a zábavný a může si ho přečíst úúúplně každý a podle mě se bude i líbit :). Rozhodně doporučuji.

23.08.2015


Podivuhodný den Podivuhodný den Ellen Toby Potter

Knihu jsem četla jako malá i teď, ale libí se mi pořád stejně. Je to podivuhodný příběh z podivuhodného dne :))). Podle mě autorka umí skvěle, poutavě, čtivě a zábavně psát :))). Nicméně doporučuji :).

22.08.2015


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

No, co ke knize říct.... Tahle kniha je prostě SILNÁ! Přiznávám, že i já jsem si pobrečela. John Green je úžasný a tohle je nejúžasnější kniha kterou napsal. Nevim, nevim, jestli tuhle knihu neco překoná :)). Každý by si ji měl rozhodně přečíst, a nebo skouknout alespoň film.

22.08.2015


Ela a kouzelné baletní střevíčky Ela a kouzelné baletní střevíčky Darcey Bussell

Tahle knížka se mi líbila, i když vím že je to spíš pro ty mladší. Je to takové to čtení pro chvíli, kdy si chcete něco přečíst, ale ne zase něco douhého. Taky jsem ji měla přečtenou za pár hodin :))).
Pro milovníky baletu doporučuji :).

22.08.2015


Ponorková nemoc Ponorková nemoc Jeff Kinney (p)

Tato kniha se mi velice líbila. Myslím, že celá tato série malého poseroutky je senzační čtení, protože se rychle čte a ještě pobaví. Konkrétně tenhle díl jsem měla přečtený asi za jednu noc a ani jsem se nesnažila to mít co nejrychleji přečtené. Prostě čtu a čtu a najednou jsem u konce. Podle mého názoru je to teda senzační čtení. Vůbec nechápu autora, který tohle mohl vymyslet. Nicméně doporučuji :).

22.08.2015


Podlý únos Hanibala Podlý únos Hanibala Harald Tonollo

Tuhle knihu jsem četla nedávno a moc mě bavila. Měla jsem ji přečtenou za pár hodin a myslím, že skvělé čtení :-). Doporučuji.

22.08.2015


Případ pro Madison: Záhadná zmizení Případ pro Madison: Záhadná zmizení Phillip Margolin

Knížka mě moc bavila a měla jsem ji přečtenou opravdu za chvilku. Taky to skončilo podle mého očekávání. Ani nevím jaký jiný konec by tam mohl být. Nicméně skvělá kniha, doporučuji :).

22.08.2015


Andělé pekel Andělé pekel Kai Meyer

No, co ke knize říct, byl to takový kraťoučký příběh ani ne na den, ani přběh nebyl moc poutavý, ale jako taková odpočinková kniha to bylo celkem dobré :))).

22.08.2015


Tátův malý andílek Tátův malý andílek Shani Petroff

Tuhle knihu jsem četla když jsem byla menší, ale i teď mě baví. Už jsem četla i 2 a 3 díl a bomba! Velmi zábavný a originální způsob psaní, příběh totéž. Rozhodně doporučuji.

22.08.2015


Skleněné děti Skleněné děti Kristina Ohlsson

Tahle knížka se mi moc líbila a někdy jsem se taky trochu bála. Podle mě má autorka velmi čtivý způsob psaní, takže jsem se nikdy nenudila :)). Doporučuji.

22.08.2015


Poslední upír Poslední upír Christopher Pike

Kniha se mi velice líbila. Našla jsem ji v knihovně a podle mě je to napínavý příběh, který vás okamžitě vtáhne do děje. Myslím, že pro milovníky upírů je to ůplně skvělá kniha, i když místami trochu brutální. Nicméně doporučuji.

22.08.2015


Tlukot mého srdce Tlukot mého srdce Alf Kjetil Walgermo

K téhle knize musím říct to, že se mi velice líbila. Měla jsem ji přečtenou za pár dní, ale vím, že kdybych na to měla víc času, stihla bych to za jednu noc.
Co ke knize říct: Podle mě má moc krásnou obálku a krásný i poutavý příběh. Tuto knihu jsem našla na internetu a rozhodla se, že si ji přečtu. Rozhodně toho nelituju a od autora této knihy ještě něco přečtu. Myslím, že by to mohlo být, stejně jako u této knihy, velmi poutavé a zábavné čtení.
Knihu bych doporučila asi hlavně holkám. Tím samozřejmě nechci zakazovat klukům, aby si tuto knihu přečetli.

22.08.2015


Hotel pro psy Hotel pro psy Lois Duncan

Tahle knížka se mi obzvlášť velice líbila. Měla jsem ji přečtenou za pár dní. Myslím, že její autorka má velice poutavý způsob psaní. Kniha se četla skoro sama. Filmovou verzi knížky jsem ještě neviděla a asi se na ni ani nepodívám, jelikož bych si u této knížky chtěla zachovat svou vlastní fantazii. Tím samozřejme nechci říct, že by film taky nemohl být moc fajn.
Chtěla jsem si přečíst i druhý díl, ale bohužel už skoro nikde není k dostání.
Nicméně se mi kniha velice líbila, i když má takový spíš jednoduchý děj. Rozhodně tuto knihu doporučuji, ale doporučuji ji hlavně milovníkům pejsků.

22.08.2015 5 z 5


Štěstí na dosah Štěstí na dosah Irena Petříková

Kniha se mi velice líbila. Líbila se mi tak moc, že jsem ji přečetla několikrát. Mě její způsob psaní hodně zaujal. Myslím, že kdyby se rozhodla napsat další knihu, nebyla by to chyba.

22.08.2015 5 z 5