MichaelaMisule MichaelaMisule komentáře u knih

☰ menu

Sila šestky Sila šestky Pittacus Lore

Nemohla jsem se odtrhnout, skvělá kniha. Jen je velká škoda že nejsou přeloženy další díly.

25.10.2019 5 z 5


Vykoupení Vykoupení Lauren Kate

Všechny 4 díly se mi moc líbily. Konec posledního dílu byl opravdu nečekaný. Jen je škoda že Lucinda v knize nestrávila víc času jako anděl. A taky mi přišlo zvláštní, když se rozhodla že se vzdá křídel a nebyla tam ani zmínka o její rodině a nejlepší kamarádce. Ale to je možná to co dělá tu ságu tak zvláštní. Hlavně je plno příběhů o upírech a vlkodlacích ale o andělech toho moc není.

02.04.2019 5 z 5


Bojovnice slunce Bojovnice slunce P. C. Cast (p)

Kniha se mi líbila, i začátek byl lepší jak v první knize, ale to mohlo být i tím že už jsem věděla do čeho jdu. Děj byl zajímavý a i napínavý, určité části se četli sami i když některé bylo horší přelouskat. Samozřejmě jako každý i já mám své oblíbené části a postavy. Děj je zajímavě rozjetý a pokračováno bude hodně napínavé. Hlavně mě zajímá, jak to všechno dopadne se smečkou, jestli se k nim přidají i Kumpáni a Zloději kůží. Také jak daleko budou než si uvědomí že se musí vrátit, a pomoct jim, a jestli to vůbec udělají.

01.04.2019 5 z 5


Z vůle Luny Z vůle Luny P. C. Cast (p)

Začátek knihy byl trochu chaoticky jak nejsou označeny kapitoly jménama z jakého pohledu je to psaná. Taky mi tam chybělo lepší popis postav a okolí do ze je kniha psaná v čase budoucím jsem zjistila víc jak po půlce.
Ze začátku jsem měla opravdu problém se tím prokousat. Od poloviny začala být kniha už lepší a konečně se to trochu uspořádali a začalo se něco dít i když ta opravdová akce byla asi až v poslední čtvrtině. Osobně jsem zvědavá na další díl protože série Škola noci je pro mě srdeční záležitost tak určitě nepropásnu ani další knihu od této autorky, a také jsem zvědavá jak tento příběh dopadne.

10.08.2018 4 z 5


Zkáza a naděje Zkáza a naděje Leigh Bardugo

Musím říct, že druhý díl byl dobry ale třetí překonal mé očekáváví. Měla jsem pár svých teorií, jak to asi s Tamnyem je třeba to, že je Morozuv syn ne vnuk. Musím říct že mě konec překvapil. Bylo to zajímavé, napínavé plné zvratů a překvapení. Musím uznat, že to byl zajímavý nápad vytvořit tento svět a i vlastní jazyk. V této knize byl vymyšlený i nový jazyk což bylo perfektní. Od knihy jsem se nemohla odtrhnou jak moc mě dej vtáhl, a určitě ti knihu přečtu ještě jednou.

18.05.2018 5 z 5


Muka Muka Lauren Kate

Musím říct že první díl mě moc nezaujal, hlavně z důvodu že jsem první viděla film a celkem mi to zkazilo dojem (moje chyba) ale druhý díl byla pecka. Plno zvratů, napětí, romantiky...moc se mi to líbilo jen je škoda že tam nejsou rozebrány ty minulé životy ale třeba budou v dalších knihách těším se na ně.

29.01.2018 5 z 5


Abája Abája Michel Rauch

Láska se opravdu slepá to je pravda. Ale když už jednou přijela domu do Německa neměla zas dojíždět to všechno predtim jí mělo být varováním ze to jednou zas přijde. Ale to se každému mluví když toto nezažil obdivuju je kolik toho dokázali vydržet. A nejde tady o druh náboženství ale o fanatika co se za nim ukrývá. Násilníci jsou všude.

03.01.2018 3 z 5


Prozření Prozření Kelley Armstrong

Báječná kniha, měla jsem ji přečtenou zachvilku. Jen mi přišel neúplný konec zjistila jsem ze jsou ještě dva díly které nejsou přeložené upřímně doufám ze brzy budou přeloženy.

02.11.2017 5 z 5


Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Bavila mě od první strany a měla nečekaný konec. Začala jsem ji číst asi po pul roce co jsem ji měla doma a matně si vzpomínala o čem má být ale můžu říct bylo to báječny nemohla jsem ji dát z ruky. Od zápletek chvilku jsem myslela že to dopadne úplně jinak a mile mě to překvapilo jsem zvědavá jestli bude pokračování. :)

03.08.2017 5 z 5


Alfa Alfa Jasinda Wilder

Naštěstí jsem nedala na hodnocení ostatních a knihu si přečetla. I když některé scény byli na mě až moc detailní a i trochu dlouhé. Ale i tak se mi to líbilo knížka byla vzrušující a i napínavá. Těším se až si přečtu i další bíly.

15.01.2017 5 z 5