Bojovnice slunce přehled

Bojovnice slunce
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/376998/bmid_bojovnice-slunce-IEy-376998.jpg 4 128 128

Mari z klanu Poutníků a Nik z Lesního kmene stáli ještě nedávno jako členové soupeřících klanů proti sobě. Teď však bojují bok po boku, i se svými psími kumpány, aby zachránili nejen jeden druhého, ale i svou nově vytvořenou smečku. Lovec Thaddeus zradil vlastní lid a přispěl k jeho zhoubě způsobené lesním požárem. To mu však nestačí. Touží po vládě nad kmenem a viní Mari ze všeho zlého, co jeho kmen i jej samotného postihlo. Udělá všechno, aby získal moc, i kdyby tím měl zničit vše, co mu stojí v cestě. V otráveném a zpustošeném městě se mezitím Mrtvý zrak stává ochotnou nádobou pro probuzeného Boha Smrti. Ten má své vlastní plány a využije kohokoli, včetně šíleného Thaddea, aby je naplnil. P. C. Cast se v Bojovnici slunce vrací do postapokalyptického magického světa, kde se země drasticky změnila, do světa plného krásy a lásky, nebezpečí i krutosti.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

Sun Warrior , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bojovnice slunce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

zuzana4291
26.05.2024 3 z 5

První díl mi přišel lepší než tento druhý. Tento díl má za mě prvky dystopie a trochu se odklání od nastaveného děje prvního dílu.

lenka5798
02.05.2024 5 z 5

První díl, byl dobrý, hodně dobrý, ale druhý díl byl naprostá pecka. Bylo to hodně zdlouhavé, popisné, vlastně od požáru v první knize jsem se nějak moc nedostali. Ale celá tato knihy, byla důležitá a hodně věcí nám objasnila. Moc se mi líbilo, jak se kumpáni, poutníci a Atreas dávají dohromady a tvoří nový život, nový svět, nový domov. Vše zvládají se Smrtí za zády. Vše tohle a ještě víc je v této knize. Moc se těším na další díl. Na další kmen, smečku, řetězec. Na další spojení s tak krásným zvířetem, jako je kůň :-) Tak hurá do toho a všem co tohle čtete, neváhejte a koukejte si tuhle sérii zařadit do knihovny, hezký večer :-)


Meri47
01.03.2024 5 z 5

Tak to bylo prostě parádní. A teď se rychle vrhnu na poslední díl série.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Zfilmováno

Bojovnice slunce (2002)


Kniha Bojovnice slunce v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených171x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených20x
v Knihotéce203x
v Chystám se číst130x
v Chci si koupit46x
v dalších seznamech5x