medvedice3 medvedice3 komentáře u knih

Obálka knihy Poznáváme naše savce Poznáváme naše savce Miloš Anděra

Pro všechny milovníky přírody a všechny zvědavce, kteří chtějí vědět, s kým homo sapiens sdílí životní prostor.

06.01.2019

Obálka knihy Krajem soutoku Vltavy se Sázavou: Místa jižně od Prahy na dobových fotografiích Josefa Dvořáka z Davle Krajem soutoku Vltavy se Sázavou: Místa jižně od Prahy na dobových fotografiích Josefa Dvořáka z Davle Vojtěch Pavelčík

Nádhera. Technicky dokonalé fotografie vhodné obdivu. Zobrazeny jsou i již neexistující svatojánské proudy.

31.12.2018

Obálka knihy Prase pod ledem a jiné povídky Prase pod ledem a jiné povídky Pavel Halama

Dvě hvězdičky za snahu a odvahu dílo vydat.

31.12.2018

Obálka knihy Jak chutná moc Jak chutná moc Ladislav Mňačko

Kniha nejen o komunismu. Proč? Protože moc chutná stejně za jakéhokoliv režimu.

28.12.2018

Obálka knihy Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Velmi silná kniha o tom, jak válka je likvidační na každé straně - napadané i útočné.

28.12.2018

Obálka knihy Arménie - země hor, klášterů a vína / Armenia the Country of Mountains Monasteries and Wine Arménie - země hor, klášterů a vína / Armenia the Country of Mountains Monasteries and Wine Robin Böhnisch

Nádherná obrazová publikace! Jediné, co ji lze vytknout, je to, že není vybavena jmenným rejstříkem.

27.12.2018

Obálka knihy Staré cesty v krajině středních Čech Staré cesty v krajině středních Čech Václav Cílek

Úžasná kniha! Seznamuje s danou tématikou po všech stránkách - archeologického, historického, geologického, kartografického... Jen není vhodná do vlaku ano jako večerní čtení do postele - těžký velkoformátový tlustospis na křídě :-))))

Obálka knihy Postel, hospoda, kostel Postel, hospoda, kostel Zbigniew Czendlik

Bavila jsem se. I když rozhovor mohl býti lépe vedený...

Obálka knihy Po stopách pravěkých dějů Po stopách pravěkých dějů Vojen Ložek

V podstatě soubor časopiseckých článků. Nevadí. Kniha čtivá - jako vše od V. Ložka a příjemně poučná.

Obálka knihy Tajemné Beskydy Tajemné Beskydy Richard Sobotka

Krásná kniha o pověstech i místech Beskyd.

Obálka knihy Skrytá pravda Země Skrytá pravda Země Zdeněk Neubauer

Kniha, která nutí k zamýšlení od první stránky po poslední.

Obálka knihy Z pošťákovy brašny Z pošťákovy brašny Honza Pošťák Pospíšil

Hluboký obdiv autorovi!

27.12.2018

Obálka knihy Zelený stan Zelený stan Ljudmila Ulická (p)

Ano, kniha je velmi obohacující.

Obálka knihy Příliš tichá Šumava Příliš tichá Šumava Zuzana Rampichová

Rozvleklé, nesystematické na straně jedné, na druhé čtivé.

Obálka knihy 3x nadporučík Žilka 3x nadporučík Žilka Lubomír Popelínský

Tři čtivé případy z ruzných prostředí.

27.12.2018

Obálka knihy Příliš mnoho náhod v Tenerife Mar Příliš mnoho náhod v Tenerife Mar Helena Hardenová

Oddechovka, ve které se původně jednoduchý případ stává náročnější, než se čekalo.

Obálka knihy Slepá ulička Slepá ulička Sláva Volný

Trošku kostrbaté charaktery některých postav, ale celkem příjemné čtení s napětím až do konce.

Obálka knihy Zemři a zapomeň... Zemři a zapomeň... Vítězslav Welsch

Boj o čas - na jedné straně kriminalisté, kteří částečně tápou, na druhé straně pachatel, který má vše do detailu promyšlené. Napětí až do konce.

Obálka knihy Zdivočelý tlukot srdce Zdivočelý tlukot srdce Roman Cílek

Oddechovka autora, který zná své spisovatelské řemeslo.

Obálka knihy Žebřík ke Stvořiteli Žebřík ke Stvořiteli Roman Cílek

Autor málokdy zklame, i když jsem četla více jeho knih najednou.

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi