marie93 marie93 komentáře u knih

☰ menu

Věž úsvitu Věž úsvitu Sarah J. Maas

Tento příběh mě moc nebavil, což je mi líto. Knihu jsem ani nedočetla, protože jsem se k tomu nechtěla furt vracet, ale až budu mít čas, dočtu ji, jelikož si chci dočíst sérii a poslední díl

30.10.2019 2 z 5


Krvavé ostří Krvavé ostří Sarah J. Maas

Musím říct, že mi Sam přišel o hodně sympatičtější než Jeřáb a bylo mi fakt líto, když umřel, i když jsem to věděla předem.
Knihu hodnotím pozitivně, protože jsem se z toho hodně věcí dozvěděla.
Mimochodem jak byla Celaena na té slavnosti (když tam byli ti lidi z Melisande) a přišel k ní ten mladík, měla jsem úplný pocit, že je to Dorian a Chaol.

19.06.2019 5 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Kniha byla hezká, jen některé situace tam podle mě ani nemusely být zmíněny. V polovině se mi začínalo zdát, že se všechno točí jen kolem Aelin, že Doriana se nikdo na nic nezeptá, což mi docela dost vadilo. Kapitol s Manon tam bylo poměrně málo, za což jsem trochu smutná. Aelin prostě byla nacpána všude.
I přes to knihu hodnotím kladně a doporučuji si ji přečíst.

21.05.2019 5 z 5


Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Ze začátku u Celaeny celkem nuda, ale pak se to rozjelo a bylo to super.
Někdy mě pěkně štvalo, že Celaena něco zjistila a ta kapitola hned skončila a následoval třeba Chaol, nebo Manon. Manon byla asi nejzábavnější postava...

22.04.2019 5 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Konečně jsem našla zase nějakou super knížku. Všechno bylo krásně napsané, prostě Sarah J. Maas je dokonalá spisovatelka, teda podle mě.
Jediný, co mi tam trochu vadilo byl vztah Celaeny s Dorianem, byl takový hrozně roztahaný, než se vůbec něco začalo dít.
Jinak doporučuji přečíst!

22.04.2019 5 z 5