Říše bouří přehled

Říše bouří
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346400/bmid_rise-bouri-4tT-346400.jpg 5 2620 2620

Skleněný trůn série

Pro Aelin dlouhá cesta k trůnu teprve začala, ale už nyní je jasné, že bude plná zrady, nepřátelství a nevraživosti. Pokud si chce udržet korunu a ochránit své království, musí se spojit s lidmi, kteří až do teď byli nepřáteli a musí bojovat proti zlu, které se chystá pohltit celý svět. Zkáza se na ni řítí ze všech stran a jediná zoufalá možnost, jak přežít, je obětovat to, co miluje nejvíce na světě.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Empire of Storms, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Říše bouří. Přihlašte se a napište ho.

Mrtvolka
předevčírem 5 z 5

Už od začátku se děla spousta věcí a to dobrých, i špatných. Zrady a překvapení byly na denním pořádku, proto kniha ubíhala a téměř ji nešlo odložit.
Série je každým dílem lepší a lepší. Bylo zodpovězeno hodně otázek, ale samozřejmě se objevily nové, na jejichž rozluštění si budu muset počkat.
Knížka skončila samozřejmě tak, že není možné se okamžitě nepustit do dalšího dílu.

Nelasp
14.06.2025 4.5 z 5

(SPOILER) Četla jsem Říši bouří a Věž úsvitu zaráz, jak mi poradil booktok . Jsem za to ráda, bylo to takto stravitelnější a nepřišla jsem o kontakt se žádnou z důležitých postav (hůř by se mi vzpomínalo u Království popela, na které se chystám, kde vlastně postavy z ŘB skončily a proč, než bych dočetla VÚ) . Příběh má grády, ale přiznávám, že ty neustálé twisty a cliffhangery v podání SJM už trochu unavují.... Aelin má vždy vše naplanované a před všemi to skrývá a pak BUM...všichni v šoku, všichni naštvání....toto je u SJM dost typické i v dalších jejích ságách (dvory i půlměsíční město) a přijde mi to hodně potom přes kopírák .. hlavní hrdinka geniální stratég, plánovač a lhář, který překvapí i spojence...... Chci vědět, jak to dopadne, tak jdu pokračovat a fakt doufám, že se moje oblíbené postavy z té šlamastyky dostanou....

mekli
25.05.2025 4 z 5

(SPOILER) Musím ubrat hvězdičku, protože ten konec??? Jakože cože? To byla taková ... celou dobu mi tím svým lhaním zatajováním a děláním plánů lezla na nervy ale toto? A že Lysandra souhlasila no to mi vyloženě obrátilo žaludek. A jestli jí tohle Aedion odpustí tak fakt klesne až na dno žumpy. Ono spoustů věcí by se nepotento kdyby furt nelhala. Jako snažila jsem se najít sympatie přece jenom je to hlavní hrdinka, ale ne jako fakt ne udělá jednu věc, co si řeknu ok a pak to dalšími 20 po. A konec Elid a Lorcan tak to mě tak ale tak na***** aspoň že Doriana a Manon nepo to už bych asi fakt knížku vzteky roztrhala. Chyběl mi Chaol tak doufám, že v příštím díle bude.

Sezona pomsty, Vyrytá znamení a další knižní novinky (47. týden)

17.11.2024

Žebříček nejprodávanějších e-knih (říjen)

04.11.2017

Žebříček nejprodávanějších eknih (září)

19.10.2017

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Chtěl jsem se s tebou vydat do Perranthu. (Lorcan)

Protože zemřela a svět se ještě předtím postaral o to, aby poznala utrpení, strach a samotu. A ačkoli si na ni nikdo nevzpomene, já nezapomněl. Nikdy nezapomenu na barvu jejích očí ani na to, jak se usmívala. A nikdy neodpustím těm, kdo to všechno zničili. (Dorian o Sorsche)

Strach ze ztráty tě může zničit stejně jako ztráta samotná. (Aedion)

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Říše bouří v seznamech

v Přečtených3 768x
v Mé knihovně1 133x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)