Majinka2001 Majinka2001 komentáře u knih

☰ menu

Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Opravdu krásná knížka, byla čtivá a taková odpočinková. Taky bych brala rok v Paříži, ale mě se to asi nestane. Jinak doporučuji, určitě se bude líbit.

08.07.2018 5 z 5


Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Páni, nemám slov. Kniha mě úplně pohltila. Byl to zatím nejlepší díl, nikdy jste se nenudili, bylo tam tolik věcí, často jsem i brečela. Jsem strašně ráda, že to dopadlo tak jak to dopadlo, a doufám že vyjde i ten další díl a asi ho snad prečtu v originále, protože, kdo má tak dlouho čekat? Některé ty hlášky mě fakt pobavily a nemám co vytknout, klidně by mohlo být i víc stran. A jsem ráda, že Tamlin jim pomohl a ukázal, že není takový d*bil, jak na konci druhého díle. A nakonec jsem ráda, že se do toho zapojily i Nesta a Elain. S tím Rhysem jak se stalo, tak myslím že přestalo bít srdce i mě. Prostě tu knížku miluju už od první stránky.

25.04.2018 5 z 5


Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Tento díl a celkově tato trilogie byla hodně povedená a hned jsem si ji zamilovala. A je opravdu škoda, že už je konec. Protože se s nima ještě nechci rozloučit. Konec byl snad nejlepší.

21.04.2018 5 z 5


Omámení Omámení Jessica Shirvington

Druhý díl se mi líbil více než první, i když se tam občas někdy někdo choval jak idiot. Ale štve mě, že nepřeloží ty ostatní díly, asi si je budu muset koupit v angličtině abych věděla jak to nakonec dopadne.

27.02.2018 5 z 5


Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Páni. Přečteno za jeden večer. Nemohla jsem se od toho odtrhnout. I slza mi ukápla.

23.02.2018 5 z 5


Zrádné srdce Zrádné srdce Mary E. Pearson

Na tento díl jsem se po prvním moc těšila. Sice tam bylo míň takových těch napínavých scén, ale přesto to bylo super. Ovšem jako v minulém díle nechala autorka neuzavřený konec, takže vůbec nevím jak se to bude v příštím díle vyvíjet. Moc se těším na pokračování.

30.12.2017 5 z 5


Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Na knížku jsem četla samé dobré recenze, tak jsem si řekla že si ji přečtu... A popravdě jsem se do ty knížky zamilovala. Vzala mě úplně za srdce, byl to nádherný a zároveň smutný příběh, že jsem ji skoro celou probrečela. Vždy se říká žili spolu šťastně až navěky, ovšem to navěky může být spoustu let a nebo jenom pár roků.

08.11.2017 5 z 5


Sníh nebo popel Sníh nebo popel Sara Raasch

Knihu mi doporučila kamarádka, a ze začátku to bylo takový dlouhý, ale potom to začalo byt zajímavý a napínavý, že jsem stále přemýšlela, jak to nakonec dopadne, s kým nakonec Meira bude... Jinak knížka byla napsána moc hezky a už se nemůžu dočkat až bude pokračování.

07.11.2017 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Kniha byla opravdu krásná. Nikdy jsem si nebyla jistá kdo je kdo a o to více mě to bavilo. Princ se mi líbil už od začátku.

30.09.2017 5 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Tento díl byl ještě lepší než ten první, Rhysanda jsem si úplně zamilovala. Už se nemohu dočkat na třetí díl.

30.09.2017 5 z 5