LucieVN LucieVN komentáře u knih

☰ menu

Minutky Minutky Veronika Jonešová

První díl - Hodinky- jsem přečetla velmi rychle. Minutky mi trvaly strašně dlouho, nechtělo se mi k nim vracet a když jsem navíc hned na začátku věděla jak Patricie skončí, tak už se mi nechtělo číst dál.
Nakonec jsem dočetla dokonce, ale žádné zvláštní emoce ve mě kniha nezanechala.
Snad budou Okamžiky lepší..

24.10.2023 2 z 5


Šepot kouzel Šepot kouzel Elise Kova

Velmi dobře a rychle se kniha četla. Po té magické stránce velmi dobře zpracováno a popsáno.
Tu romantickou linku bych já osobně zvládla i hlubší.
Přišla jsem si na tento příběh už trochu starší , ale beztak mě jedna část dojala. Kdyby mi bylo dvacet, asi bych byla velmi nadšená. Ale dvacet mi už dávno není..

24.10.2023 3 z 5


Hodinky Hodinky Veronika Jonešová

Poutavé, příběh strhne rychle do děje. Líbí se mi, jak je každá kapitola vyprávěna někým jiným a přitom celé vyprávění do sebe zapadá jako dílky skládačky.. Děkuji Ježíškovi za skvělou knihu

02.02.2023 4 z 5


Aristokratka pod palbou lásky Aristokratka pod palbou lásky Evžen Boček

Byly tam pasáže, které bych tam mít nemusela (např. Povídky kastelana Josefa), ale jinak to byla opět ta aristokratka jako v těch prvních třech dílech, i když předposlední díl ( U královského dvora) byl také super. Bavila jsem se a tím kniha splnila svůj účel.

02.02.2023 5 z 5


Láska na Korfu Láska na Korfu Mandy Baggot

Přenést se z postele s covidem do Řecka bylo fajn. Pohoda, žádné násilí, slunce, moře, krásný Řek a já měla chuť objednat letenku sbalit plavky a odletět do Kalami Bay taky.

23.03.2022 5 z 5


Láska & gelato Láska & gelato Jenna Evans Welch

Knihu jsem si koupila, že kdybych náhodou měla o noční službě dlouhou chvilku, tak si trochu počtu. No, noční jsem ještě neměla a kniha už je přečtená a stačilo mi na to necelých 10 hodin. Nevadilo mi, že hlavní hrdince je o polovinu méně než mě a zaujal mě příběh její matky a taky Howard, to byl správný chlap.. Bylo to fajnové čtení na deštivý den, když vypadla elektřina..

18.02.2022 5 z 5


První krev První krev Angela Marsons

Jsem ráda, že jsem začala od tohoto prequelu, můžu tak v klidu navázat první díl. Je to velmi zajímavé, čtivé, bez dlouhých popisů všeho možného. Líbí se mi, že se autorka zabývá i ostatními členy týmu, ne jen hlavní hrdinkou.
Od poloviny knihy se zdá, že víme, kdo je pachatel, ale zdání klame..

25.01.2022 5 z 5


Dvojitý orel Dvojitý orel James Twining

Dlouho jsem tento díl a díl Černé slunce sháněla, abych měla celou sérii s Tomem Kirkem, protože mě zbylé dvě knihy bavily. Tento díl nezklamal. Mám ráda hádanky, tajemno,
střídání míst a napětí z toho co objeví. A v tomto příběhu je vše, takže jsem byla potěšena.

11.11.2021 5 z 5


Tři hodiny v ZOO Tři hodiny v ZOO Gin Phillips

Tak já nevím, jestli jo a nebo ne. Je to takový průměr. Že by mě to úplně nudilo se říct nedá. Chvílemi to bylo lehce napínavé, občas jsem pár řádků přeskočila, protože povídání o broucích doma, sledování seriálů nebo vyprávění o příhodách někoho z rodiny mě nebavilo. Konec podivný a navíc by mě zajímalo, jak to dopadlo s miminkem nebo paní učitelkou. Jedno je ale jasné - Joan je matkou roku..

15.03.2021 2 z 5


Drak spí Drak spí Michaela Klevisová

To byl balzám. Tento díl se paní Klevisové velmi povedl. Ačkoliv se v knize objevuje velké možnosti postav, tak se nijak nepletly. Příběh krásně plynul a vše do sebe logicky zapadlo. Paráda.

05.02.2021 5 z 5


Nechte ďábla spát Nechte ďábla spát John Verdon

Námět dobrý, ale kdyby se vypustilo minimálně 100 stran, neuškodilo by to. Začátek knihy mě příliš nebavil, ale vydržela jsem. Po 300 stranách to bylo občas i napínavé. Konečně mě to zaujalo. Ale ten konec mě zklamal. Jednak celkové chování vraha- celých 10 let se skrývá a dělá vše proto, aby nebyl dopaden a najednou se těší do vězení? No, nevím. Pak detektiv. Jde čekat na vraha a jen tak sedí u stolu a čte si telefonuje? A také celý ten závěr, spousta věcí nevyřčených (šíp, stodola, a docela by mě zajímalo, jak se tvářili Trout a Holdenfieldová na pravý motiv vražd).

18.01.2021


Aristokratka u královského dvora Aristokratka u královského dvora Evžen Boček

Za 4 hodiny jsem měla tento pátý díl přečtený a už se nemůžu dočkat na další. Dobře jsem se pobavila i bez hlášek Josefa a pana Spocka. A jsem zvědavá, jak se bude Mariino milostné drama vyvíjet dál.

28.12.2020 5 z 5


Převtělený mstitel Převtělený mstitel Craig Russell

Musela jsem si dát ve čtení pauzu, neboť mě to na poprvé neoslovilo. Bylo tam na mě až moc postav, které se mi pletly. Ale námět jako takový mi přišel zajímavý.

30.11.2020


Kainovo znamení Kainovo znamení Tom Knox (p)

K této knize jsem se dostala náhodou a jsem za to velmi ráda, neboť mě příběh nadchnul a nedovolil mi se odtrhnout.

26.11.2020 5 z 5


Ženevský podvod Ženevský podvod James Twining

Vynikající příběh, hlavní hrdina mi byl velmi sympatický. Stejně jako Zlacenou pečeť, tak i ty tuto knihu jsem přečetla na jeden zátah.

26.11.2020 5 z 5


Zlacená pečeť Zlacená pečeť James Twining

Kniha mě velmi nadchla a přečetla jsem ji na jeden zátah a to ne jen jednou.

26.11.2020 5 z 5