Lenuleh Lenuleh komentáře u knih

☰ menu

Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Knihu jsem četla většinou po večerech a ne a ne ji dočíst. Někdy to bylo tak strašně dlouhé, nudné, přehnané. Ale bylo tam toho strašně moc, jak se říká, někdy je méně lepší než více. A to tady už neplatí. A co se týče hlavní postavy Aelin, nějak mi ji autorka zprotivila. Jak je drsná, nic neříká ostatním, pletichaří jim za zády, jako by byla mistr světa amoleta a vlastně nakonec jsou na ni ostatní naštvaní, ale odpustí ji za to, protože to vlastně vymyslela cooo? No přece nejlíp jak mohla! A aby už to nebylo trapné, tak nakonec přidáme nějaké drama, aby se neřeklo. Za mě hodně slabý díl. První díly mě bavily mnohem víc. Snad další bude lepší.

03.03.2021 2 z 5


Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo

Po sérii Dvůr trnu a růží, která se mi taky líbila, ne však tak moc jako tato série od Leigh Bardugo, jsem Šest vran a pokračování Prohnilé město přečetla jedním dechem hned za sebou. Zbožňuju všechny postavy, autorka se s nimi opravdu vyhrála, napínavou dějovou linii a všechny ty nečekané zvraty, které se v příběhu odehrály! Můžu jen doporučit a už se budu tešit na další. Sérii Grisha jsem nečetla a asi ani nebudu, ale tohle je vážně pecka!

10.10.2018 5 z 5


Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Grišu jsem nečetla a asi ani nebudu, ale na tuto sérii mě navnadily jak kladné ohlasy, tak krásný obal knížky. A rozhodně můžu doporučit. Skvělá zápletka, zajímavé postavy, napínavý příběh, v některých momentech i vtipné...opravdu mě knížka chytla! A co víc? Už čtu druhý díl :-)

09.09.2018 5 z 5


Danse Macabre Danse Macabre Laurell K. Hamilton

Někdo psal, že to po téhle knize už s Anitou vzal. Ani se nedivím, taky bych to udělala. Protože tenhle díl se vlastně ani nic nestalo, jen souložila s milionem lidí a do toho se vše točilo kolem upířího baletu, z kterého tam ani nic moc nebylo, skoro nic se na něm nestalo a pak ke konci zase tři soulože :-D no... chyběl mi tam nějaký příbeh nebo alespoň dobrá zápletka. Ještě to ale s Anitou nevzdám. Nedalo by mi to nedočíst to, protože bych pak přemýšlela, co když už ty další knížky jsou v pohodě? Dám šanci ještě té další. To snad zvládnu.

29.08.2018 1 z 5


Provinilé slasti Provinilé slasti Laurell K. Hamilton

První díl této série můžu označit za skvělý. Pěkně a nenásilně vás vtáhne do trošku jiného světa, než jsme zvyklí. Líbí se mi tento nápad a hlavně také trošku detektivní zápletka. Těším se, až si přečtu další díl!

03.02.2018 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Náhodou jsem na tuto knihu narazila a během pár týdnů jsem přečetla jak první, tak ještě lepší druhý díl, ve kterém zjistíte, že není vše tak jak se v prvním díle zdá. Začátek je sice trochu pomalejší, než se to vše rozjede, ale dočíst to určitě stojí za to.

16.01.2018 5 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Tuto knižní sérii jsem objevila úplně náhodou a musím říct, že jsem během několika dní přečetla první díl a následně si musela koupit druhý, který jsem zhltla ještě rychleji. První díl byl skvělý a napínavý, ale druhý... asi mi došla slova. Už se nemůžu dočkat třetího dílu, možná se do něho odvážím pustit v angličtině.

16.01.2018 5 z 5