Kaaacik Kaaacik komentáře u knih

☰ menu

Babička pozdravuje a omlouvá se Babička pozdravuje a omlouvá se Fredrik Backman

Tohle bylo krásný !!!! Oveho jsem si zamilovala - Britt Marii taky - oba krásné lidské příběhy a bála jsem se, ze už se Backman bude opakovat, ale není to tak - tohle bylo tak krásné podání života detskym světem a fantazii - těším se už teď na další jeho díla !!!

02.03.2024 5 z 5


Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Tohle nebylo co od Olsena čekám - četla jsem již několik jeho knih a vždy super napínavý , ale tohle bylo zdlouhavé a ani nijak ohromující očekávání trochu předvídatelný

25.02.2024 3 z 5


Tady byla Britt-Marie Tady byla Britt-Marie Fredrik Backman

Ove mě nadchl, takže jsem sáhla i po další knize a opět nadšena !!! Je to podobný žánr, ale proste naprosto dokonalý krásný lidsky příběh plný emocí !!!!

15.08.2023 5 z 5


Sladká pomsta Sladká pomsta Jonas Jonasson

Další krásná knížka - Ja jeho styl psaní proste mám rada - četla se sama - humor - neuvěřitelně náhody a propleteni dějů opět super !!!!

29.07.2023 5 z 5


Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Baví mě tyhle knihy a příběhy !!!moc krásně psané - slzy ukapnou !!! Doporučuji všem, oddechové krasné čtení !!!

20.02.2023 5 z 5


Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Krásná knížka, četla se mi velmi dobře a příběh poutavý - dechberouci a zajímavý !!!

20.02.2023 5 z 5


Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

(SPOILER) Tak tahle kniha mě doslova dostala - Ove má moc velké srdce !!!!! Doporučuji všem, slza ukapla - krásný, humorný příběh !!!

19.02.2023 5 z 5


Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

(SPOILER) SPOILER : Na knihu jsem se hodně těšila, podle recenzi - nevyhledavam romantiku, ale chtěla jsem oddechovku s cestování a vařením, oboje mám moc rada !!! Tyhle dvě věci to splnilo, ale nic víc - popis hor krásný, vaření, pečení tradičních jídel také - všechny dorty i jídla bych nejraději hned zkusila, ale příběh od začátku slabý, jasný od druhé kapitoly …nereálné, jak ve vztahu, tak v budování kavárny ve Švýcarsku cizinkou za 4 týdny a ihned samozřejmě úspěch - v podstatě mám podobný sen - kdo ne, ale takhle to nefunguje - což trochu kazí dojem z cele knihy, byla moje první ze série… mám další, ale na přečtení si počká - teď přijde něco pro mozek …

11.02.2023 3 z 5