Já_ Já_ komentáře u knih

☰ menu

Moře klidu Moře klidu Katja Millay

znervózňujícně pěkná kniha

28.10.2017 5 z 5


Nedej se Nedej se Rainbow Rowell

Po celkem nazajímavém začátku (do té doby, než přišel Baz) začala být tahle knížka opravdu skvělá. Čím déle jsem ji četla, tím méně jsem se od ní dokázala odtrhnout. Ke konci jsem už byla na každého, kdo mě při čtení vyrušil opravdu protivná, protože tuhle knížku jsem prostě POTŘEBOVALA dočíst.

03.07.2017 5 z 5


Panenka z kostí Panenka z kostí Holly Black

Knížku jsem přečetla na jeden zátah asi za dvě hodiny. Nevím, jestli to bylo tím, žejsem ji dočetla až ve čtvrt na dvě ráno, nebo s tím měl co do činění fakt, žese dokážu bát naprosto všeho, ale při čtení mi opravdu běhal mráz po zádech. Když si představím, že by taková panenka opravdu mohla existovat, je mi z toho špatně. Ani nevím, proč sem se rozhodla tu knihu číst. Asi, že na mě při každé návštěvě knihovny tak zírala nakreslená panenka na obálce. ;)
Celkově to byla dost šílená kniha o přátelství, odvaze, dětských hrách a dospívání.

08.05.2017 4 z 5


Dospelosť je mýtus Dospelosť je mýtus Sarah Andersen

Tak tohle je dokonalost. Smála jsem se po celou dobu. Všechno v tý knížce je tak pravdivý. A ty ilustrace!! No prostě vážně skvělý!

08.04.2017 5 z 5


Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy Tim Burton

Skvělá knížečka. Smála jsem se a zároveň soucítila s postavami. A ty obrázky!!! Prostě Tim Burton. Jsem fakt šťastná, že ji mám doma (a ještě v originále).

08.04.2017 5 z 5


Zápisky z bunkru Zápisky z bunkru Kevin Brooks

Po dočtení jsem měla na knihu hodně negativní názor a to kvůli emocím, které ve mně vyvolala. A kvůli tomu konci. Po celou dobu jsem tajně doufala, že to dopadne dobře.
Teď po delší době to vlastně nebyla vůbec špatná kniha. Naopak. Evokovala ve mně určité emoce a tak se podle mě dobrá kniha pozná. Ta která nenechá člověka lhostejným. Každopádně to byl hodně drsný příběh, který bych si asi znovu číst nechtěla.

08.01.2017


Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Nádherná kniha!!! Hltala jsem ji se zatajeným dechem. A po jejím dočtení jsem byla rozčarovaná ještě několik dní. Jsem nesmírně vděčná za to, že ji mám hezky doma v poličce, protože tuším, že ji přečtu ještě několikrát.

08.01.2017 5 z 5


Nocte Nocte Courtney Cole

Po docteni jsem nechapala, jak se vsichni okolo muzou chovat tak normalne, kdyz ja prave precetla neco TAKOVEHO! Bylo to naprosto uzasne. Knihu jsem precetla jednim dechem, i kdyz se ve vetsine vlastne nic moc nedelo. A ten zaver! Naprosto jsem nic takoveho necekala! Jsem v soku jeste ted. A potrebovala jsem hodne casu, abych si vse nechala projit hlavou pochopila to uplne. Knihu takoveho razu jsem cetla poprve a urcite to ve mne neco nechalo.
Naprosto uzasne.
100% doporucuji.

26.07.2016 5 z 5


Dcera Čarodějek Dcera Čarodějek Dorota Terakowska

Tahle knížka byla úžasná. Úplně jsem se do ní zamilovala. ♡

14.04.2016 5 z 5


Čtenář z vlaku v 6.27 Čtenář z vlaku v 6.27 Jean-Paul Didierlaurent

Na jeden zátah jsem přečetla půlku knihy a na další tu druhou. Byla moooooc hezká. Taková jednoduchá, ale originální a zajímavá. Jen ten konec se mi zdál nějaký urychlený, ale nevadilo mi to. Moc se mi líbila. :)

14.04.2016 5 z 5


Odpusť mi. Megan Odpusť mi. Megan Abbie Rushton

Jestli jsou Kečupová mračna podobná této knize, tak to se těším, protože se je právě chystám číst. ;)

03.04.2016 5 z 5


Konečně doma Konečně doma Adam Rex

Právě ji čtu. Je super. Bohužel jsem dřív viděla film, tak vím, jak to dopadne. Ale tohle je snad jediná knížka, u které mi to vůbec nevadí. Ten film není knížce tak podobný. Stále mě překvapuje, kolik toho v něm pozměnili a vynechali. Ale je také dobrý. Kniha je samozřejmě lepší.
Myslím, že je to moc hezká knížka nejen pro děti. :D

03.04.2016 5 z 5


Škola dobra a zla Škola dobra a zla Soman Chainani

Tahle knížka mne nepustila, dokud jsem nedočetla poslední stránku. (Přečetla jsem ji za jeden den.) Byla na prosto úžasná a těším se na další díly! :D

02.04.2016 5 z 5