FishCo. FishCo. komentáře u knih

☰ menu

Strach a chvění Strach a chvění Amélie Nothomb

Za mě tohle spíše slabší. Sice se to dá přečíst rychle, ale nějak sem se do toho nedokázal ponořit. Stojí ovšem za přečtení pokud je člověk fanoušek autorky.

07.01.2018 3 z 5


Můj soukromý nepřítel Můj soukromý nepřítel Amélie Nothomb

Vrahova hygiena byla pecka, tohle se mi líbilo taktéž...zajímavý zvrat - to mě zaskočilo. Konec super. Nejdřív mi to trvalo než sem se rozečetl, ale nakonec jsem nelitoval. Doporučuju.

07.01.2018 4 z 5


Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Prvních sto stran jsem váhal, zda je to pro mne či ne...jak však čtete dál a ten starý sympatický bručoun vám začne vlézat pod kůži všemi svými skutky tak už ji nelze odložit a člověka to thane až do konce.

07.07.2016 4 z 5


Dnes je nejlepší den mého života Dnes je nejlepší den mého života Haley Devlin

Knihu mám už hezkou řádku let. Usmívá se na mě z knihovny pokaždé když jdu kolem. Principy v této knize potěší, nadchnou, motivují, vytrhnout ze stereotypu a umí do každého dne přidat neocenitelnou inspiraci. Kniha je malá, hravě se vejde do tašky jakkýchkoli rozměrů...stačí vytahnout, libovolně zalistovat a hned je den lepší. :)

29.06.2016 5 z 5


Holubí mambo Holubí mambo C. D. Payne

Totální pecka....:-D

29.06.2016 5 z 5


Inferno Inferno Dan Brown

Rozhodně nezklamala. Obratné a detailní popisy měst, památek a Dantovi Božské Komedie nedopustily nudu až do konce.

29.06.2016 4 z 5


Nejbohatší muž v Babylóně Nejbohatší muž v Babylóně George Samuel Clason

Už je to nějaký ten pátek co jsem ji četl...Hlavní myšlenka a koncept je čtenáři předložena nenuceně a formou poměrně chytlavého příběhu. Hezký náhled do historie jak hospodařit s financema.

29.06.2016 5 z 5


Největší obchodník na světě Největší obchodník na světě Og Mandino

Tato kniha měla a stále má poměrně velký vliv v mém životě. Až donedávna ležela na mém stole v kanceláři. :) Pokud se pohybujete ve světě obchodu nebo i mimo něj...dokáže být obrovskou motivací a inspirací. Rozhodně doporučuji.

29.06.2016 5 z 5


Let 305 Let 305 A.G. Riddle

Knihu jsem dostal darem. Musím uznat, že už nějakou dobu tomuto žánru neholduji. Měl jsem do toho rozečtenou ještě další knihu, ale řekl jsem si že se aspoň začtu zda si ji mám nechat na později. A ano...chytla mne a přelouskal jsem si za 5 dní. Styl psaní a humor se mi velmi líbil. Hlubší smysl tam člověk nenajde, možná pár myšlenek na vzdálenou budoucnost - pokud však hledáte odpočinkouvou literaturu na jízdu v mhd, mohla by to být dobra volba.

29.06.2016 4 z 5