evca7271 evca7271 komentáře u knih

Obálka knihy Čuk a Gek Čuk a Gek Arkadij Gajdar (p)

Taková příjemná vzpomínka na dětství

08.08.2026

Obálka knihy Jak vycvičit draka: Noví přátelé Jak vycvičit draka: Noví přátelé neznámý - neuveden

Pěkná knížka pro malé čtenáře, kteří mají rádi draky

05.08.2026

Obálka knihy Nejkrásnější pohádky pod polštář Nejkrásnější pohádky pod polštář neznámý - neuveden

Moc pěkná knížka, příjemný návrat do dětství

29.07.2026

Obálka knihy Služky pro všechno Služky pro všechno Joanna Kuciel-Frydryszak

Zajímavé čtení,jak to služky neměli vůbec lehké

26.07.2026

Obálka knihy Lovci relikvií Lovci relikvií Sylvain Runberg

Líbil se mi příběh i jak to bylo zpracované a nakreslené

19.07.2026

Obálka knihy Manžel mého bratra 2 Manžel mého bratra 2 Gengoró Tagame

Další pěkné pokračování. Knížku jsem si užila od začátku do konce a mohu jen a jen doporučit

17.07.2026

Obálka knihy Vraždící klaun: Portrét sériového vraha Vraždící klaun: Portrét sériového vraha Terry Sullivan

Kniha mě zaujala obálkou i barevnou ořízkou. Obsah knihy nebyl špatný, jak tohle může někdo udělat a ještě k tomu tolikrát? Mohla být kratší, ale jinak jsem byla spokojená

13.07.2026

Obálka knihy Little Stranger: Utíkej, holčičko Little Stranger: Utíkej, holčičko Leigh Rivers

Na knihu jsem se delší dobu chystala, ale vždy přišla na řadu jiná. Kniha nebyla špatná,bylo to mé první setkání s dark romance, ale určitě ne poslední.

24.06.2026

Obálka knihy Mělo to smysl?! Mělo to smysl?! David Menasche

Velice zajímavá knížka,mohu jen a jen doporučit

19.06.2026

Obálka knihy Čarodějka Hermína a její zlomyslné kousky Čarodějka Hermína a její zlomyslné kousky Ann Rocard

Taková podprůměrná knížka

13.06.2026

Obálka knihy Jitro jménem Hedvika Jitro jménem Hedvika Pavel Sýkora

Občas si přečtu nějakou tuhle brožurku, ale co to bylo tohle? To fakt ne,za mě to byla bohužel ztráta času

09.06.2026

Obálka knihy Tlapková patrola - Od pohádky k pohádce Tlapková patrola - Od pohádky k pohádce kolektiv autorů

Pěkná knížka, plná dobrodružství pro malé i větší čtenáře

09.06.2026

Obálka knihy Garfieldovo narozeninové překvapení Garfieldovo narozeninové překvapení Jim Kraft

Moc pěkná knížka pro malé i větší čtenáře

08.06.2026

Obálka knihy Naháčci Naháčci Dorota Ambrožová

Bylo to mé první setkání s autorkou. Četlo se to pěkně, ale očekávání jsem měla větší.

28.05.2026

Obálka knihy Barbie - Ošetřovatelka zvířat Barbie - Ošetřovatelka zvířat kolektiv autorů

Moc pěkná knížka pro malé a větší čtenáře

09.05.2026

Obálka knihy Zvrácená Zvrácená Haruto Rjó

Pěkná bubakovka,knihu jsem si užila

03.05.2026

Obálka knihy Skrýš Skrýš Masasumi Kakizaki

Příběh se mi líbil

01.05.2026

Obálka knihy Nikdy nepovím Nikdy nepovím Casey Kelleher

Mě se kniha líbila a když bude mít autorka další knihy, tak si je moc ráda přečtu

25.04.2026

Obálka knihy #pratelstvi, #laska, #rok zivota #pratelstvi, #laska, #rok zivota Sabine Lemire

Moc pěkná knížka a budu se těšit na další díl

08.04.2026

Obálka knihy Prila a chřadnoucí víly Prila a chřadnoucí víly Walt Disney

Moc pěkná knížka pro malé děti

06.04.2026

Zavřít