Na neVěčné časy přehled

Na neVěčné časy
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529665/bmid_na-nevecne-casy-659ae2f5529d6.jpg 5 159 159

Ponořte se do světa romantiky a magie. Osm příběhů o druhých šancích, které vám ukáží, kde všude je možné najít svou spřízněnou duši, pravou lásku nebo sílu začít znovu. Poznejte magický realismus, který si ve světě získal tisíce srdcí a v této jedinečné sbírce máte možnost se s ním seznámit i vy. Autorky: Štěpánka Horáková, Rina Vevesi, Martina Holešinská, Júlia Matulová, Marie Domská, Tereza Kadečková, Rosana Zvelebilová, Leandra Sold.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na neVěčné časy. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (72)

Vlasta71
23.09.2024 4 z 5

Kniha obsahuje 8 povídek od 8 autorek.
Některá zaujme víc jiná trošku méně.
Mně se nejvíce líbila Tvůj hlas a Polibek smrti.
Krásná je obálka z jedné strany kostlivec a z druhé krásná dívka

Mialenne
18.09.2024 4 z 5

Kniha s nádhernou obálkou, z jedné strany dívka a z druhé kostlivec. Každá strana obsahuje 4 povídky a velmi mne překvapilo, jak jsou autoři na pár stránkách schopni vytvořit nový fungující svět.

Začala jsem číst ze strany kostlivce a hned první povídka "Kdo neumí milovat" mne velmi bavila. Je sice trochu "úchylnější", tudíž nesedne každému, ale já bych klidně ocenila delší příběh v tomto světě.
Další povídka "Pět otázek" je na známé téma Chárona, ale přenesená na Kubu do pochybného rodinného podniku. Závěr mě překvapil, ale i pobavil.
Moje ze všech nejoblíbenější povídka Maso a květina byla tak moc rozkošná. Trošku to na mě dýchalo "upírskou nesmrtelností".
"Polibek smrti" mne na téhle straně zaujal nejméně. I přestože jsem milovníkem padlých andělů a ďáblů, takhle povídka ve mně nezanechala nějaký extra dojem.

Z druhé strany pak povídka "Největší talent" měla. zajímavý nápad, jen ten konec byl takový hrrr a moc mě nenadchl.
Druhá byla pak povídka "Tvůj hlas", která se mi z této strany a možná i celé knihy líbila nejvíce. Okamžitě mne přenesla do vánoční nálady, byly tam vtipné poznámky a ten závěr byl takový šok, ale v dobrém. Moc mě to bavilo.
Další byla "Karma", která nebyla špatná, líbila se mi i pointa a celkový systém tohoto světa, jen ta zamilovanost postav mi přišla moc na sílu.
Stejně tak poslední povídka "Na stopě minulosti" mi přišla v romantické lince napjatá, nepřirozená a furt jsem čekala nějaký podraz.


Ronnie68
04.09.2024 4 z 5

Útlá kniha, která obsahuje 4 povídky z jedné strany a 4 povídky z druhé strany... líbily se a četly se skvěle...

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dny v knihkupectví Morisaki, Pavučina lstí a další knižní novinky (7. týden)

11.02.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na neVěčné časy v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených164x
ve Čtenářské výzvě40x
v Doporučených22x
v Knihotéce73x
v Chystám se číst87x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech3x