BooksLover22 BooksLover22 komentáře u knih

☰ menu

Ve tvých snech Ve tvých snech Kristan Higgins

Tahle série byla skvělá, vtipná, ale občas mě štvala, jako např. konce.
Pár se pohádá, on přijde, omluví se, ona mu odpustí, on si klekne, požádá o ruku a pak konec. Vím, je ža kniha má přes 400 stránek, ale i tak chci viiic!!
Už se těším na další díl :)

03.01.2020 4 z 5


Jako ve filmu Jako ve filmu Kelly Oram

Hrozně se mi líbi ty odkazy na jiné filmy, písničky a také na autorčiny staré knihy

17.07.2019 4 z 5


P.S. Mám ťa rada P.S. Mám ťa rada Kasie West

Pokud nechcete SPOILERY nescrollujte dolů!!!

09.03.2019 4 z 5


Bouřlivák Bouřlivák Samantha Towle

Na začátku to bylo dobrý, od půlky to šlo z kopce...

13.02.2019 3 z 5


Navždy a věčně Navždy a věčně Jennifer L. Armentrout

PS: Překlady ze španělštiny jsou za poděkováním. Škoda, že jsem si jich nevšimla dřív...

01.05.2018 4 z 5


Králova klec Králova klec Victoria Aveyard

Čekala jsem rok na Křišťálový meč, další rok na Královu klec. Tahle série mě opravdu baví, ale tohle čekání mě fakt zabijí. Těším se na další díl, to jo, ale myslela jsem si, že tenhle díl je poslední... Doufám, že další kniha opravdu poslední bude.

10.02.2018 4 z 5


Jsem rozohněná Jsem rozohněná Tahereh Mafi

SPOILER!!!
Souhlasím s ostatními s tím, že tenhle díl byl z trilogie nejlepší. Stejně jako s Kenjim souhlasím s tím, že byla Juliette ze začátku hrozně ufňukaná a ubrečená holka, ale nakonec se vschopila. Vadilo mi, to její fňukání, brečení, nedůvěra v sama sebe.
Vadilo mi to, že byla na Adamovi hrozně závislá, jasně chápu to, vzdyť to byl její 1. přítel, 1. člověk, který byl na ni hodný, ale i tak... Nejdříve jsem Adama měla ráda, ale ten hněv k ostatním,ke Kenjimu!!! Kenji ho sice štval, ale kolikrát mu zachránil život, co všechno udělal, pro něj a jeho bratra !!! (Nejvíc mě našvatlo jak byli v tělocvičně a Adam mu chtěl pomocí Juliette ublížit, naštěstí se nic nestalo)
Warnera jsem nejdříve hrozně nenáviděla, to co jí udělal, ale pak, když jsem zjistila, že všechno mělo svůj duvod, aww
Všechno, co pro ni udělal, i přes to, co ona udělala jemu. To že ona mu dala sílu a on dal svojí sílu ji, to že viděl, jaká doopravdy je, nesoudil ji za to, ale dokonce ji více miloval, postavil se na její stranu, zachránil ji když umírala,...udělal by pro ni cokoli :’)
KONEC SPOILERU

Serie se mi libila ale dám ji jen 4*
štve mě že budu muset čekat 1/2 roku na další díl. Když jsem knižku začala číst, myslela jsem, že kniha je trilogie a ne ,že bude mít 4 knihy,už tak čekám rok na další 3 knížky a tohle čekání mě snad zabije
Ale jsem i ráda, že to má pokračování, protozě kdyby tohle byl konec a tak by to byl pěkně debilní

10.12.2017 3 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Aelin trpěla, aby zachránila Terrasen. Jeřáb trpí, protože mu unesli manželku. Aedion a Elide trpeji protože zase "ztrazili" svoji královnu. Lyssandra a Dorian trpeji, protože přišli o svoji přítelkyni a my budeme trpět tím, že budeme muset čekat rok na další díl :'(

30.11.2017 5 z 5


Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Zaujal mě obal a název knížky, proto jsem si ji koupila. Vůbec toho nelituji, je napinava, čtivá a má úžasnou zápletku s neočekávaným koncem. Líbilo se mi, že postavy, o kterých jste si mysleli, ze je chápete, vůbec neznáte. Dokázali vás mile nebo nemile překvapit.
Knížku doporučuji, takže pokud vahate tak už neváhejte a přečtěte si to. Hlavně by si to mohli přečíst fanynky Zmizele a Dívky ve vlaku

21.11.2017 3 z 5


Útěk za láskou Útěk za láskou Petra Martišková

Knížku jsem sice ještě necetla ale zdá se mi to nebo to ma obal jako náhradní kluk?

06.11.2017


Siréna Siréna Kiera Cass

Kieru Cass zbožňuju. Serie Selekce (první 3) jsou jedny z mých nejoblíbenějších knih, ale tato kniha mě vůbec nezaujala, nedokázala jsem se do příběhu ponořit, takže jsem ji nedokázala ani celou přečíst. Chápu ale, že to byla její první kniha, a proto se jí to,podle mě, moc nepodařilo, jsem ale ráda že ji Kiera napsala, protože se pak dokopala k tomu, aby napsala Selekci

04.11.2017 odpad!