BastianCatori BastianCatori komentáře u knih

☰ menu

Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Vskutku příjemná kniha, která vás donutí se odtrhnout až při otočení poslední stránky. Velmi cením playlistu, který je v knize vytvořený a zmiňovaný v ty pravé chvíle.

17.03.2024 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Kniha mne velmi překvapila - stylem psaní. Občas jsem se ztrácel, o kom vlastně daná kapitola pojednává, ovšem pak jsem si našel svůj systém čtení téhle knihy a autorka mne mile překvapila - i co se konce týká.

15.03.2020 4 z 5


Vlk na vodítku Vlk na vodítku Naďa Horáková

Jedna z nejlepších knih autorky. Kombinace mladého detektiva s úžasným prostředím a dobrou zápletkou dala knize umístění mezi nejlepšími knihami v mé knihovně.

18.02.2016 5 z 5


Destrukční deník Destrukční deník Keri Smith

Kniha, který předčí Vaše očekávání. Pěkné a jednoduché zpracování, které máte doplnit vlastními kresbami - čím více kreativní člověk, tím lepší diář.

18.02.2016 5 z 5


Ovčákova dcera Ovčákova dcera Elizabeth Moon

Jedna z knih, která mne zaujala ihned při čtení prvních stran. Největší plus této knize spadá na hlavní hrdinku - ano, je to žena- Žena, která se umí ohánět zbraněmi a nebojí se války.
V dnešní době dokáží být hlavní hrdinky pouze zamilované "nány" v přeslazených románcích.

18.02.2016 5 z 5


Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Jedna z TOP knížek, které musíte přečíst nejméně 2x, abyste pochopili její význam.

18.02.2016 5 z 5


Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

Tuto knihu jsem našel před X lety pod vánočním stromkem .. Od té doby jsem sérii Hraničářův učeň naprosto propadl a není jediná kniha, která by chyběla u mne v knihovničce. Rozhodně se řadí mezi mé nejoblíbenější knihy a doporučuji ji každému čtenáři, který hledá oddechovou literaturu pro dlouhé večery.

19.08.2015 5 z 5