Láska na hraně přehled

Láska na hraně
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524866/bmid_laska-na-hrane-65330238092bd.jpg 4 332 332

Tiernan de Haasové je všechno jedno. Jako jediné dítě slavných rodičů vyrůstá sice v bohatství, ale zato bez lásky. Když rodiče náhle zemřou, ví, že by měla být zdrcená. Ale změnilo se vlastně vůbec něco? Vždycky přece byla osamělá. Protože Tiernan bude plnoletá až za dva měsíce, stává se jejím poručníkem otcův nevlastní bratr Jake Van der Berg. Tiernan se za ním a jeho syny Noahem a Kalebem musí odstěhovat do odlehlých coloradských hor. Všichni tři ji nakonec vezmou pod svá křídla a ona mezi nimi pomalu najde své místo. Také si však uvědomí, že hranice se stírají a pravidla se snadno porušují, když se nikdo nedívá. Jeden z nich ji má. Druhý ji chce. Ale on On si ji nechá.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Credence , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska na hraně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (78)

adela.hol
15.07.2024 4 z 5

Tiernan zemřou ve stejnou chvíli oba rodiče. Jenže pro ni to zase není tak zdrcující zpráva. Pro své slavné a bohaté rodiče byla totiž celý život prakticky neviditelná. Protože do plnoletosti jí zbývají dva měsíce, jejím poručníkem se stává otcův nevlastní bratr Jake. Odstěhuje se za ním a jeho dospělými syny Kalebem a Noahem do odlehlých coloradských hor. Ač se nikdy předtím neviděli, stávají se nakonec rodinou, která Tiernan tolik chyběla. Ovšem všichni tři Van der Bergovi muži jsou zatraceně přitažliví. Hranice, kterou by s Tiernan neměli překročit, je ale každým dnem tenčí a tenčí.

Kniha je vyprávěna v ich formě, především z pohledu Tiernan, nějaké kapitoly má i Jake a Noah. Proč ve výčtu chybí Kaleb má svůj důvod. Ač se jedná o erotickou knihu, na nějakou větší dávku si musíte počkat až do druhé poloviny knihy. Tam toho ale dostanete vrchovatě. Ačkoliv za sebe bych překročení té hranice volila dřív. Paradoxně ale ne pro ero scény.

To, že se v zimě stalo to, co se stalo, bylo jen vyústěním všeho, co se jim v životě dělo. Vzájemně si byli pomyslným lékem na zraněné duše a nikdo jiný tomu mezi nimi nemohl rozumět. Vzhledem k tomu, koho si Tiernan nakonec vybrala a on si ji nechal, mě mrzelo, že neměli víc scén, kdy by byli jen spolu. Protože zrovna jeho postava měla takový potenciál, že kdyby se autorka zaměřila jen na něj, myslím, že by mě to pohltilo ještě o trochu víc. Proto bych tu první polovinu knihy raději o něco zkrátila, aby oni dva měli větší prostor.

Moc se mi líbil epilog, který to všechno uzavřel tak, že jste si uvědomili, že jinak to skončit prostě nemohlo.

4,5*

Zuzana215
07.07.2024 3 z 5

Nejsem si jistá, co k tomu vlastně říct... při čtení knih, člověk musí zřejmě úplně vypnout a nepřemýšlet...
Trochu mi byl příběh proti srsti, ale chtěla jsem vědět jak vše dopadne..
Kdyby dotyční nebyli z jedné rodiny, tak by mi to nevadilo, protože Havrani od Kate Stewart byli topovka :)
Hlavní hrdinka se tedy rychle otrkala..nejdřív nic a pak vše?
Jak říkám, nápad jistě dobrý...ALE..


Dean_Sami
05.07.2024 3 z 5

Takže... Jak bych začala, knihu jsem přečetla jedním dechem, ale jak se na to tak zpětně dívám, tak dost přemýšlením nad tím, zda se mi kniha líbila či ne. Nemůžu knize upřít podrobný popis sexuálních scén, některé postavy byly, ale opravdu rozporuplné.. Tato kniha mě hodně často dostávala do situací kdy jsem si řekla, fuj tohle je sakra úchylný a hnusný, ale celkově příběh byl dost překvapivý, člověk nečekal jak se bude vyvíjet. Negativně hodnotím určitě český překlad, který mnohokrát byl hodně zmatený a špatný a určitě jsem si v mnoha chvíli o hlavní hrdince myslela, že snad nemá sebeúctu, ale patřilo to k vývoji jejího charakteru, doufám.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Láska na hraně v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených419x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených29x
v Knihotéce202x
v Chystám se číst195x
v Chci si koupit61x
v dalších seznamech1x