BaruZ BaruZ komentáře u knih

☰ menu

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Parádní knížka. Kamarádka mi ji doporučovala už před lety, ale teprve teď se mi dostala pod ruku. Krásně se četla, občas jsem se pousmála, občas mi z děje bylo smutno. Doporučuju!

14.04.2017 4 z 5


Ranhojič Ranhojič Noah Gordon

Jo! Konečně knížka, která mě chytla a držela tak dlouho, dokud jsem jí nedočetla. Krásná, čtivá knížka, nabitá obrovským množstvím zajímavých informací. Doporučuju!

15.02.2017 5 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Po parádním Ranhojičovi jsem měla chuť na něco oddychovýho, což mi tahle knížka splnila. Příjemný, svěží, nenáročný. Kdo nehledá nic hlubokomyslnýho, ten si knížku užije.

03.02.2017 3 z 5


Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Příjemný čtení. Pokud hledáte něco, co je psáno stravitelně a chcete si dát tak trochu voraz, tahle knížka splňuje na výbornou. Nic velkýho v tom nehledejte, žádný velký pocity ve mně po přečtení nezůstaly, ale přesto jsem si to užila a knížku můžu doporučit.

31.01.2017 4 z 5


Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

Po přečtení trilogie jsem si jenom smutně posteskla, že další knížku od Larssona už si nepřečtu.. :)

19.01.2017 4 z 5


V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Na tuhle knížku jsem se fakt upřímně těšila, slibovala jsem si od toho hodně. Knížka je každopádně čtivá, děj má spád, ale i přesto nedám vyšší hodnocení. Některé okolní zápletky mi lezly krkem, některé dějové linky mi do sebe nezapadly tak, jak asi měly. Druhý díl si ráda přečtu, ale už bez tak vysokých očekávání, byla z téhle knihy jsem tak trošku zklamaná, jednoduše jsem čekala víc.

19.01.2017 3 z 5


Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Tuhle knížku jsem dostala k narozeninám. Když jsem četla editorial, tak jsem si tak pro sebe řekla, že tuhle bichli bych si asi sama nekoupila - cestování časem mě zrovna nelákalo. Ale darovanýmu koni.. Znáte to. Měla jsem trochu problém se prokousat začátkem, ale pak jsem se vezla. Popis tehdejší společnosti je poměrně vyčerpávající, ale tak nějak šikovně schovaný do textu, žádné dlouhé popisné pasáže. Četlo se to výborně, lehce, dějová linka dobrá, udrželo mě to ve střehu. Těším se na zbytek série :)

27.04.2016 4 z 5