V lese visí anděl přehled
Holger Munch a Mia Krügerová série
1. díl >
Holger Munch miluje vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Kromě toho je policejní detektiv. Už se chystá do důchodu, v němž si tohle všechno užije, jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy šestiletých holčiček, které někdo obléká do bílých šatiček a nechává v lese s cedulkou „Cestuju sama“ na krku. Munch se tak musí postavit do čela speciální jednotky a hlavně přesvědčit Miu Krügerovou, slavnou vyšetřovatelku, aby se vrátila do služby. Podaří se mu to? Dokáže Mia Měsíční paprsek, jak jí přezdívají norská média, vyřešit případ plný symbolů a slepých uliček? Vrah si s detektivy evidentně pohrává a celé Norsko se může jen strachovat, že se v lese objeví další malý anděl.... celý text
Originální název: Det henger en engel alene i skogen, 2013
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha se vyznačuje temnou atmosférou a složitými postavami. Hlavní vyšetřovatelé, Holger a Mia, čelí svým vnitřním démonům. Děj je napínavý, ale místy chaotický, s mnoha vedlejšími liniemi. Někteří čtenáři oceňují gradaci napětí, jiní kritizují rozvětvenost příběhu a nedostatek pozitivních momentů. Více v komentářích.
Komu by se kniha V lese visí anděl mohla líbit?
- Fanoušci severských detektivek
- Čtenáři hledající psychologické thrillery
- Milovníci napínavých příběhů
- Ti, kdo ocení složité postavy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V lese visí anděl. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 937 komentářůSouvisející novinky - V lese visí anděl (12)
V kopřivách, Koruna vládce démonů a další knižní novinky (46. týden)
09.11.2025
10 nejprodávanějších eknih (březen)
04.04.2019
Aktuální stav Čtenářské výzvy 2017
06.07.2017
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha V lese visí anděl v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 54x |
| v dalších seznamech | 21x |

80 %
78 %
V lese visí anděl
Bavila mě knížka (velmi!), skvěle načtená Petrou Špalkovou, a pobavila jsem se i u některých komentářů. Co na tom, že hlavní vyšetřovatelé jsou poněkud "divní", o ostatních postavách ani nemluvě. Co na tom, že někdy logika trochu pokulhává. Nešlo přestat číst (vlastně poslouchat). Koho ještě neomrzely krimi z dalekého severu, nebo s nimi teprve začíná, tohle je dobrý tip.