Anitta36 Anitta36 komentáře u knih

☰ menu

Nutné lži Nutné lži Diane Chamberlain

Nevěděla jsem, o čem kniha bude a musím říct, že mě překvapila, ať už tématem knihy i stylem jak je napsaná. Ráda si od autorky přečtu další knihu.

30.10.2023 5 z 5


Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Ikdyž má autorka i lepší knihy, přesto dávám plný počet, protože kniha byla velmi čtivá. Prostě B.A. Paris ví jak vtáhnout do děje, líbí se mi její styl i přesto, že čtenář čeká na konec jak to dopadne.

27.07.2023 5 z 5


Tamařino souhvězdí Tamařino souhvězdí Anna Musilová

Krásný styl psaní a děj, který chytne za srdce každého čtenáře. Těším se na další knihy autorky.

24.02.2020 5 z 5


Příběhy postříbřené jehličím Příběhy postříbřené jehličím * antologie

Zajímavé a poutavé příběhy z oblasti myslivosti. Vhodné na odpočinek na zimní večery :).

18.12.2019 4 z 5


Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Opět silný a čtivý příběh. Moje druhá kniha od autorky a určitě ne poslední. Její tvorba mi vždy něco dá do života , a to je to co od čtení očekáváme. Jelikož jsem nevyrůstala v té době , o to víc chápu, jak to nebylo lehké a nic samozřejmé. I když je to jen smyšlený příběh, beru to jako skutečnou událost. Děkuji autorce za tyhle příběhy.

19.11.2019 5 z 5


Zavěšená pizza Zavěšená pizza Vítězslav Jareš

Na začátku knihy jsem si říkala, že to nebude úplně mé gusto, ale příběhy mi dále přišly zajímavé a takové "ze života", takže jsem ráda, že jsem knihu neodložila. Líbilo se mi propojení lidských osudů :).Vytkla bych občasné nesrovnalosti v textu, ale jinak knihu hodnotím pozitivně.

14.08.2019 4 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Obyčejně neobyčejný příběh, kvůli kterému si člověk uvědomí ,že to, co máme, není samozřejmost. Zařadila bych do povinné četby. :)

27.06.2019 5 z 5


Koláčky a spiklenci Koláčky a spiklenci Theo Addair (p)

Miluji knihy, které ve mě vyvolají emoce, a to je právě tahle ! Hrdiny knihy jsem si oblíbila již v předchozím díle, v tomhle jsem je poznala ještě blíž. Zaujal mě závěr knihy ( ponaučení): "Každý neúspěch je jen výsledkem jednoho jediného pokusu, a ne měřítkem jeho hodnoty jako člověka. Takhle se mění svět. Pomalu a po krůčcích." :)

17.06.2019 5 z 5


Černobílý svět Černobílý svět Kathryn Stockett

Skvělá a poučná kniha, kde je silný celý příběh, ať už konec dopadne jakkoliv. :)

21.02.2019 5 z 5


Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Po dlouhé době kniha, kterou jsem přečetla za jeden den, což se mi dlouho nestalo. Mám ráda tento typ thrillerů, který ve Vás vyvolává hodně moc emocí. Nikdo z nás by nechtěl být v kůži hlavní hrdinky a nejspíš proto Vás kniha nutí číst jedním dechem.

07.01.2019 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Čtivá knížka, která se dá přečíst jedním dechem, ale až poslední třetina knihy je zajímavá a akční, kdy čekáte jak to vše vlastně dopadne. :)

06.07.2016 5 z 5