Svatba naoko

Svatba naoko https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475790/bmid_svatba-naoko-KRG-475790.jpg 4 429 119

Destination Love série

< 2. díl

Život není fér. Někdy vyhraješ, jindy prohraješ. A někdy přijdeš domů a nachytáš svého přítele v posteli s jinou. Důležité je se nezhroutit a třeba se jako Annie vydat na dovolenou a užívat si, co to jde. Ale ani to jí nevyjde, protože ve stejném hotelu narazí na svého ex a jeho novou partnerku. A to chce pořádný plán! Jakou roli v něm sehraje sympatický scenárista Chris? A podaří se Annie vybruslit ze situace se ctí?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)
Originální název:

Almost a Bride , 2017


více info...

Přidat komentář

Nymfadora.T.
14.04.2024 3 z 5

Zábavná oddechovka, žádná velká hodnota, ale čtivá a končící tak, jak má být:-)

sidonka
19.02.2024 5 z 5

Věci se opravdu dějí v ten nejvíc správný čas a tak se i tahle knížka dostala do mých rukou přesně ve chvíli, kdy jsem jí nejvíc potřebovala, přečetla jsem jí za jedno odpoledne, prima jsem se bavila, ale nechala ve mě spoustu zajímavých myšlenek a jedno velké slušné nakopnutí


jana4084
18.10.2023 2 z 5

Hodně velké klišé. Chvilkami vtipné momenty, ale jinak žádná sláva. Nebyl tam žádný,, wow,, efekt. Spíš to na mě působilo, že se autorka snažila až moc vytvořit nějaký příběh, až se to nepovedlo.

adela2230
16.05.2023 3 z 5

Kniha je taková klasická klišé oddechovka. Příběh je takový klasický, hlavní hrdinka se dost často chová jako nána, ale pro oddech se to přečíst dá. Dost mi přišlo, že tento příběh je kombinace půlky romantických filmů, které byly natočené.

Ivka14
24.01.2023 3 z 5

Bylo to zábavné čtení, ale trochu repetitivní, protože podivné věci, které se děly se dost opakovaly a nikdy neskončily. 3,5*

chodícírohožka
29.12.2022 3 z 5

Do knížky jsem se pustila kvůli čtenářské výzvě, tento typ literatury jinak moc nečtu. A byla přesně taková, jakou jsem ji čekala - jednoduchá, vtipná, plná klišé a romantiky, předvídatelná tak, jak jsem to ještě nezažila (nejen že bylo jasné, jak to skončí - člověk dokonce věděl, co bude v každé následující kapitole!)... Ale já si to překvapivě užila. Ne že bych sáhla po další autorčině knížce, pokud mě k tomu zase něco nepřinutí - ale jestli k tomu dojde, nebude mi to vadit.

sáně_v_létě
23.12.2022 3 z 5

Jednoduché čtení s jednoduše předvídatelným koncem. Klišé příběh v klišé prostředí.
Na "vypnutí" u moře fajn.

SSTknihy
05.11.2022 3 z 5

Po podobných knihách sáhnu, když si chci přečíst něco odpočinkového, vtipného, romantického a se šťastným koncem. Jo Watson mám ráda, protože většinou v tomhle směru splní má očekávání. Ale tahle hra na svatbu byla už přeci jen trochu moc přitažená za vlasy a až moc crazy. Takže tentokrát jen tři hvězdičky.

Emma27
23.10.2022 4 z 5

Mě tahle knížka od autorky hrozně bavila.

mnohoknih
29.09.2022 1 z 5

S přečtením téhle knihy se ani ve Čtenářské výzvě chlubit nebudu. Utrpení, bída. Jako chápu Anne proč byla s Trevvem. Po zkušenostech s umělci chtěla vyzkoušet jinou "třídu". A zase ubožák. I jejich rozchod chápu, ale pak už se jí děly jen nepřirozené náhody. S překladem si, stejně jako s příběhem, také nikdo moc práce nedal.

Nuny
21.09.2022 1 z 5

Omlouvám se předem všem fanouškům této autorky, ale tohle byl jeden z nejhorších "červených" příběhů, které jsem kdy četla. Vybrala jsem si ho jen díky výzvě a musím říct, že splnit výzvu, je skutečně někdy oříšek.
Absolutně nechápu nechutné spojení trapnosti. Jakoby se v tom autorka sama vyžívala. Závěrečné ne-poděkování mluví za vše...
Jako opravdu to byli dospělí lidé? Já myslela, že takhle už se chovají možná tak náctiletí. Ale je to asi jiná kultura.
Shrnu to: Hrdinka – trapná nána, její bývalý partner – nechutný snob (proč s ním tedy byla...), současný partner – škoda mluvit, kamarádky – bez komentáře.
Nemluvě o spoustě gramatických i stylistických chyb.
Jediné, co je na knize pozitivní, že pokud ji budete číst ob-kapitolu, nic tím neztratíte a naopak získáte potřebný počet stran, na který by tahle slátanina vystačila.

Delira
17.09.2022 1 z 5

(+SPOILER) Po knize jsem sáhla kvůli čtenářské výzvě a dočetla jsem ji s vypětím všech sil. Hlavní hrdinka absolutně protivná, ukňouraná a ne moc inteligentní. Zápletka příšerná, založená na dětinském předhánění se. Naprosto nelogické a chaotické chování postav. Kniha je plná chyb a překlepů. Několikrát Anne v konverzaci před Trevem osloví Chrise jeho pravým jménem a jede se dál. Postavy Trevva a Tess jsou jako parodie. Pokaždé mě pobavila zmínka o úchylném sexu, to je mi autorky celkem líto, že je podle ní tohle úchylné. Celou knihu jsem protrpěla, ale v druhé polovině už jsem měla opravdu nutkání mlátit hlavou do zdi. Hlavní hrdinka i přes výslovný nesouhlas zásadně naruší partnerovo soukromí a absolutně nelogicky se kvůli tomu naštve. Její následné magické prozření je opravdu k smíchu. No a pohádkový závěr je sice u tohoto žánru žádoucí, takdy však působí směšně a opět je hlavní hrdinka motivována tím, ukázat, jak je úžasná a sestřít někoho. Vtipná kniha není, spíš k zoufalému smíchu.

Denca363
16.09.2022 3 z 5

od autorky je to moje 3 přečtená kniha a zatím nejslabší. První kapitoly se trochu táhly a pak se to konečně rozjelo, některé scénky byly hodně přehnané, ale celkem vtipné. Musím pochválit konec, který byl pěkně rozepsaný, jak vztahy, tak i kariérní posuny, dá se říct takový epilog...i když až moc přeslazený, ale zase pohladí na duši. Jedním slovem oddechovka.

Lofda
12.09.2022 3 z 5

Vlastně se mi to špatně hodnotí.. Celé je to jedna velká bláznivá romantická komedie, kdy hlavní hrdinka je až příliš ztřeštěná, on je naopak superúžasný, všichni záporáci jsou megazáporní, vtipní přátelé jsou příliš vtipní.. Dobře se mi to četlo, ale asi toho na mě bylo trochu moc, moc praštěné, moc všeho.. Nicméně jsem ráda, že jsem dočetla až do konce, ono ne-poděkování na závěr mě vážně dostalo. Klobouk dolů, autorka je vážně číslo!

annes
10.09.2022 4 z 5

Myslela jsem, že to nebude tak zábavné, ale vlastně jsem se celkem nasmála (některé situace mi teda přišly dost nereálné), ale jsem asi duší romantik, takže takhle slaďádrna byla něco pro mě :⁠-⁠) Jo asi si Jo ještě někdy přečtu ;⁠-⁠)

Annyshga
03.09.2022 5 z 5

Ke knize jsem se dostala úplnou náhodou a to díky čtenářské výzvě - afričtí autoři, kterou pořádá stránka Databáze knih. A rozhodně nelituju! Kniha byla neskutečně vtipná a zároveň romantická i oddechová. Přes to, že jsem chvílemi tušila co se asi stane, jsem si čtení vážně užila. Nejednou jsem se zasmála u trapasů, které Annie provází celým příběhem. Poté, co se na scéně objeví sympaťák Chris se kniha četla úplně sama a tak jsem ji "zhltla" za jediný den. Touto knihou se autorka zapsala na seznam mých oblíbených autorů a už se chystám na další její knihu.

jitka3027
22.08.2022 4 z 5

Odpočinková kniha na dovolenou jako stvořená, už pro to, kde se odehrává. Předvídatelný děj, ale pobavila jsem se :)

ewi
04.08.2022 3 z 5

oddychovka idealna na dovolenku, prostredie tropickeho ostrova idealne, sympaticka ustredna dvojica, vtipne, miestami ale v snahe o komicnost az zbytocne prekombinovane

Hana62
24.06.2022 4 z 5

Výsledek dopředu znám, ale nevadí. Přišla jsem na jiné myšlenky. Naprostá pohoda, relax, klídek.

zp87
17.06.2022 3 z 5

Jednoduchá oddechovka. Bod
Předvídatelnost tomu nevyčítám. Proto beru do ruky knihu tohoto typu. Druhý bod.
Úžasné prostředí, neměla jsem problém se tam přenést, nejradši bych tam byla. Třetí bod.
Chris /Boyden byl velmi sympatický hrdina - dva body (pro každého jeden), zato Annie Anne mě docela iritovala. Dětinská, ublížená... A její reakce na Chrisův prohřešek byla fakt přehnaná. Minus bod
Trapné a vtipné situace s druhým párem byly občas přitažené za vlasy. Minus půl bod.

Takto sečteno - 3,5 bodu... Ale! Rozhodně se chystám na další knihy autorky, bavilo mě to, zasmála jsem se, přečteno za den. Knihu bych určitě doporučila, ovšem s tím, že je to fakt jednoduché čtení k vodě, kde vás nejspíš hrdinka přinutí protáčet oči.