Bestie

Bestie https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/321948/mid_bestie-AEC-321948.jpg 5 395 59

Bratrstvo černé dýky série

< 14. díl >

Rhage a Mary se vracejí v novém románu o Bratrstvu černé dýky, sérii „tak populární, až by se dnes asi nenašel čtenář, který o ní ještě neslyšel“ (USA Today). V Bratrstvu černé dýky už nic není, jak bývalo. Poté, co se podařilo vyhnout válce s Temnými, se spojenecké vazby posunuly a vznikly hranice. Zabijáci Vyhlazovací společnosti jsou silní jako nikdy, kořistí z lidských slabostí, aby získávali další peníze, další zbraně, další moc. Zatímco se však Bratrstvo připravuje k frontálnímu útoku, jeden jeho člen svádí boj sám se sebou… Rhage, bratr s největší chutí k jídlu, ale taky s největším srdcem, by měl vést naprosto ideální život – nebo aspoň naprosto spokojený. Má po boku Mary, svou milovanou shellan, a jeho králi i bratrům se daří. Jenže Rhage nechápe – a neovládá – paniku a nejistotu, které ho pronásledují… A to ho děsí – stejně jako chvíle, kdy není se svou ženou. Poté, co v boji utrpí smrtelné zranění, musí Rhage přehodnotit své priority – a řešení otřese jeho světem… i světem Mary. Jenže Mary se ubírá vlastní cestou, která je buď sblíží, nebo způsobí roztržku, ze které se žádný z nich nevzpamatuje…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Beast , 2016


více info...

Přidat komentář

Artep071
14.04.2024 4 z 5

Tohle se povedlo :) Kdo je tady bobánek :)
Layla se v posledních dílech chová jako blbka. Jaj tuhle slípku fakt nemusím.

ve.rena
12.02.2023 5 z 5

Moc povedený díl, Mary a Rhage se vrací a zase to nabírá obrátky.


LilluLong
14.04.2022 5 z 5

Myslim ze autorka graduje, u mna zas 5*

Fifth Element
13.03.2022 5 z 5

Od kdy má Manny nevlastní matku?

Edit: vyřešeno v jednom z následujících dílů :) zajímavé..

Charmedka
28.11.2021 5 z 5

Bestie je za mě velmi povedený díl, i když svým způsobem hodně předvídatelný. Jakmile se na scéně objeví malá Bitty, ano, další nová postava, je naprosto jasné, kam příběh bude směřovat a jak to celé dopadne.

Kniha má přes pět set stran a ani chvilku jsem se nenudila, slupla jsem ji jak malinu a je to jeden z nejlepších dílů. Akční, vtipný, laskavý...

petraj30
06.10.2021 5 z 5

Tento díl se hodně povedl, oproti minulému dílu, který mi tolik nesedl, to byla paráda. Rhaga si nešlo neoblíbit už od prvních dílů a Mary je pro něj jako stvořená. Přibyly nové postavy a já jsem moc zvědavá, jak s celkovým dějem zatočí.
Moc se mi líbila malá Bitty a její postoj k Bratrstvu.
Tem konec byl naprosto úžasný, ale to je ve všech knihách. Opravdu moc krásné čtení. Na další díl Vyvolená, čekám jak na smilování. Už se moc těším.

karin4338
25.07.2021 5 z 5

ako vždy, zaujímavé, napínavé, s novými postavami a samozrejme romanťárna ako blázon. :) super. Neviem si predstaviť, že táto séria niekedy skončí....

Petra38
22.06.2021 5 z 5

Pecka, Rhage prostě miluju, vážně nejlepší Bratr...že by to bylo Bestií nebo prostě osobností,kterou mu J.B vytvořila?! Za mě skvělý díl,který měl čím překvapit ale hlavně mě nalákal na další díl. Prostě nenapodobytelná serie ♡♡♡

anna7852
16.06.2021 5 z 5

Jako že zatím všechny díly skvělé,ale druhý díl a tento kde figuruje Rhage,je prostě úžasný,miluji toho draka

Karoli282
03.05.2021 5 z 5

Krásný příběh. Kniha se dobře četla, Rhage s Mary jsem si oblíbila už v druhém díle, takže jsem si čtení užívala. Byla jsem ráda i za vedlejší dějové linky. Všem doporučuji a těším se na pokračování.

Szekynka
21.04.2021 5 z 5

(SPOILER) Sice jen o kousek ale za mě bezkonkurenční díl, na který jsem se těšila celou dobu, co jsem věděla, že Rhage a Marry mají svoje pokračování . Rhage a jeho „dráčka“ jsem si oblíbila už v jeho prvním díle. Je pravda, že děj je totálně předvídatelný a ve chvíli kdy víte co řeší za vztahové drama a ve chvíli, když se na scéně objeví Bitty je zřejmé, jak to dopadne, ale víte co? Vůbec mi to nevadilo i když bylo jasné, jak to bude, hrozně moc mě bavilo příběh číst a sledovat, jak k tomu autorka dospěje. Scéna s Bitty a dráčkem, kdy povídá, že ho drbala na bříšku a jemu se to líbilo mi utkvěla v hlavě a z celé knížky bych jí vyhlásila za nejvíc roztomilou ♡.

Petraj365
13.01.2021 5 z 5

Já ty knihy miluju. U minulé jsem si pobrečela a tady zase nasmála. Děj mě úplně pohltí a knihu nemůžu odložit. Autorka má úžasnou fantazii a dokáže vzbudit zvědavost tím, že rozvíjí další dějové linky, které pokračují v dalších knihách a to mě baví.

johana3160
06.01.2021

(SPOILER) Nehodnotim. Predem upozornuji, neni to pochvalna oda. Je to spis ventilace toho co se shranuje uz asi 5knih.
Autorka me na jednu stranu neuveritelne vytaci a na druhou nedokazu pustit rozecteny pribeh. A v tom je autorka mistr. Tim ze ma rozjetych 20 dejovych linek a stale tam vymysli nove ma furt o cem psat. Nicmene tuhle knihu jsem spis “prolistovala” (tretinu precetla, zbytek prolitla ob radek a asi 15% uplne preskocila) nez precetla, proto nehodnotim, odpad by to nebyl ale vic jak 1,5* bych tomu nedala. Ale jak jsem napsala nebylo to tak docela prectene, takze nehodnotim.
No a ted se budu opakovat: nektere dejove linky, pribehy, se mi libi, a nektere ne tolik. Rhage a Mary to bylo jen o tom co bylo jasne snad hned od zacatku. Vic me zajimal pribeh Layli a Xcora a deti. To me prekvapilo, ze porodila uz ted. Jsem puvodne chtela tuhle knihu preskocit a jit rovnou na Vyvolenou, ale tim jak autorka pise jsem to neudelala, nastesti.. celkem slusne upoutal i Assailova linka, i kdyz ne nijak zvlast, protoze to krome otroka a nastupu na detox bylo to co minule.
Vzdy jsem si stezovala ze mi vadi vic dejovych linek, to tentokrat nebylo tak citelne kvuli memu stylu “listovani”. Nicmene se vyrysoval nesvar, ktery bych nazvala asi “literarni vata” nebo “vycpavka”. Asi jsem ho taky zminila driv, nej jsem mu nedala jmeno. Resi kazdy pocitecek a uprdnuti a kazdou skrinku na zdi.... bleee... uz tak ma bohaty pribeh a pak je z toho kniha na 600str, ktera by se lip cetla tak na max 400.
Z ceho je mi ale na bliti je ucelove planovani na dalsi knihy, kdy rozjizdi dalsi pribehy - Jo a Markcuse. Stejne jako v minulem si zadelavala na spin-off.
Jdu si dat oraz a pak se zkusim podobnym zpusobem prokousat Vyvolenou.

Saraken
08.10.2020 5 z 5

Super .. spokojna som :)

ardeas
17.09.2020 3 z 5

na mna je ten holywood az moc detinsky, nemozem si pomôcť, hrozne to prehlusuje dojem

postrach
05.09.2020 3 z 5

Nevim,kniha mi moc nesedla.Trvalo dlouho ji docist.

MonaLisa42
23.07.2020 5 z 5

Krása, krása, krása... prostě úžasné! Nejspíš se mi tento díl líbil nejvíc z celé série.
Rhage i jeho bestii prostě zbožňuju a Bitty teď už taky :-D Při čtení jsem neměla čas se nudit, děj mě vtáhl do sebe a nemohla jsem rozečtenou knihu ani na moment odložit. Začáteční bitva byla pořádně akční, pokračování bylo zábavné, napínavé, dojemné a okouzlující. Líbily se mi vtípky a šprýmy bratrstva, dokonale jsem si je představila jako puberťáky. Z Layly mám obrovskou radost a poprvé se Assail zachoval jako kladný hrdina. Při čtení jsem přemýšlela: či příbuzná je Jo? (musím přiznat, že jsem měla trochu jiný tip).
Není vůbec nic, co bych knize mohla vytknout. Moc děkuji!!!

Tereza.Fait
07.02.2020 5 z 5

Rhage proste miluju, takze jsem rada, ze se kniha povedla. Sice je dil nejtlustsi, ale vubec mi to neprislo. Jenze ja jsem do Bratrstva blazen :-D

havrmoni
22.01.2020 5 z 5

Musím říct, že tohle mě hodně bavilo.

LucijeT
27.11.2019 5 z 5

Rhage umí mluvit, je tak bezprostřední... Ta jeho psycholožka je vedle něj amatér. No a tu jeho bestii už musí každý milovat... Prej prokletí... Čupr kérka a dráček mráček na hraní pro Bitty :)