Samantha Young

skotská, 1986

Diskuze (19)

Přidat příspěvek

Myška43
26.06.2022

Samantha je skvělá spisovatelka. Miluju její příběhy. Spousta zajímavých témat z běžného života, spousta emocí a překrásné konce. Těším se na další knihy.

bekule
28.08.2020

Po čase jsem si přečetla první tři díly znovu. Před dvěma lety mě víc zaujal druhý díl než první, tentokrát naopak jednička,ovšem Olívie s Natem vyhráli jak před dvěma roky tak i tentokrát. Asi přirostli k srdci i autorce když jim věnovala i pokračování odehrávající se o čtrnáct let později.


lightka
04.04.2020

Na celou sérii Dublin Street jsem si udělala strom vztahů, abych se neztrácela :-D

granny
15.02.2020

Včera večer jsem dočetla.Moc se mně líbila.Mám v knihovně všechny její knihy a budu ráda za každou její další.Skvělá autorka.Mám už knihovny tři a pěkně nacpané až se police prohýbají,ale pro Yungovou vždycky místo udělám.Jen mám problémy kam s těmi starými knihami.
Zdravím Polednice

TerezaMondeková
28.09.2019

Každý příběh je úžasně napsaný. Je romantický, originální, překvapivý, napínavý, zajímavý a neskutečně čtivý. Každý příběh má závěr, překvapení, spád. Nechybí ani láska, humor, přátelství. Všechno je skvěle popsané, neudržela jsem slzy.

margitka13
01.09.2019

Samantha ma asi nikdy nesklame. Jediné čo ma sklamalo je to že nie sú vydané všetky jej knihy, buď to v SK alebo CZ.
Ľudia, ak máte niekto čo i len neoficiálne preklady jej nevydaných kníh PROSÍM šup sem s nimi a napíšte mi. :D

patricia8137
29.07.2019

Prečítala som všetky knihy od autorky SAMANTHA YOUNG a musím povedať, že tieto knihy sú moje najobľúbenejšie, čo sa týka kníh s erotickou tematikou. Dokonca sa mi páčili viac ako knihy od autorky E.L. JAMES. Prečítala som veľa kníh s touto tematikou a vždy som ich považovala za nenáročné čítanie oddychového charakteru, ale tieto knihy mali niečo viac do seba.

LenRan
21.03.2019

No nic holky.....právě jsem se vrátila z Edinburghu a musím říct, že Samantha pěkně kecá, žádný hezký Skoty jsem tam neviděla :) I tak ale její knížky miluju, na tom se nic nemění :)

Lucai
18.03.2018

Celá séria je super...Každý príbeh má hlbku, ale nechýba erotika, romantika a sarkazmus a samozrejme kopec sexi mužov....pri každom príbehu som sa smiala, ale aj mi tiekli slzy...určite odporúčam...nezvyknem čítať jednu knihu dvakrát, ale k týmto sa určite vrátim....Takže moja nová NAJ autorka :-)

nadenka13
26.02.2018

knihy se mi líbily doporučuji

Alenuska1994
01.03.2017

zaujimavo vykreslene jednotlive pribehy v knihach a vlozene problemy sucasnoti. Vrelo doporuzujem

angelbooks
31.12.2016

Už po prvním díle jsem věděla, že se mi knihy této autorky budou líbit.
Moc se těším, až si přečtu i další díly série Dublin Street. Druhý už mám stáhnutý, tak uvidíme :D.

Nai
19.12.2015

Autorčiny knihy u mě patří mezi nejoblíbenější. Od knih jsem se nebyla schopná odtrhnout a přestat číst. Knihy už mám přečtené všechny aspoň dvakrát a klidně bych si je přečetla znovu.

Terez.a
13.12.2015

Já tuhle autorku obdivuji. Píše totiž skvěle. Zatím všechny její knížky se mi líbily.Jedna lepší než druhá.

avalonek
29.09.2015

Opravdu úžasná spisovatelka románu..Její knihy mě vzaly za srdce,je to jak kdyby to opravdu někdo prožil a jen vložil na papír..Moc hezké čtení akorát škoda,že jsou její knihy tak krátké..

Karolína18
13.09.2015

Moje absolutně nejoblíbenější spisovatelka. Její knihy jsou naprosto odzbrojující. Nechybí v nich napětí, erotika, romantika a spoustu zabijácky sexy chlapů. Ne vážně, hrdinové z jejích knih mě naprosto dostávají do kolen. A hrdinky jsou neuvěřitelně vtipné a chytré, i když každá svým ojedinělým způsobem. Nedokážu říct, které její dílo mám nejradši, protože jsou všechna úžasná!

LivN
22.03.2015

Četla jsem všechny díly série Dublin Street téměř jedním dechem. Na Jamaica Lane jsem čekala pul roku a těším se na další škoda, že si budu muset zase počkat měla bych to nejraději hned. Četla jsem už hodně knížek,ale žádné mě tak nezaujaly jako tyhle.

Mišutamyš
13.03.2015

Od této autorky jsem četla zatím dvě knihy, právě se chystám na třetí a už teď můžu říct, že je to výborná spisovatelka. Píše čtivě a uvěřitelně, s citem i humorem a její styl psaní mi přesně sedí. Jen tak dále!

Šánka
26.10.2014

Právě jsem dočetla 2.díl Dublin Street a musím říct, že podle mě, autorka patří ke špičce v tomto žánru.Nejsou to jen dobře popsané erotické scény, ale je to i v obou případech propracovaný příběh , který se velmi dobře čte a dobře vykreslené postavy.