L. J. Shen

americká

Diskuze (6)

Přidat příspěvek

Lee7
12.02.2023

Nemyslela jsem si, že mě spisovatelka tak pohltí. Ale její knížky jsou čtivé, hravé, emotivní a někdy drsné. Zajímavé příběhy o lásce a vážných tématech a hlavně série jdou po sobě a nejde o klaďase. Konečně něco jiného z odvaru všech hrdinů.

TerezaMondeková
20.09.2022

Miluju knihy téhle autorky! Její příběhy jsou originální, neskutečně čtivé a dost emotivní. Dokáže napsat úžasný příběh o lásce, ve kterém nechybí vážná témata... Nemoc, zneužívání, týrání, drogy, smrt... Přijde mi, že její knihy mají takové temné zvraty, tajemství. V jejích příbězích je napětí, překvapení, erotika, láska, zvrat, zklamání, důvěra... Navíc miluji hlavní hrdiny, které dává autorka do svých knih.


soltera
09.07.2022

Milujem čítať jej knihy. Aj keď sa zdajú všetky akoby podľa rovnakého scénára, predsa je to pre mňa stále zážitok.

uminaa
07.06.2022

Čo sa týka štýlu písania tejto autorky, tak ho mám rada, pretože sa to dobre číta. Občas mi je síce proti srsti tento žáner "od nenávisti k láske", ale keď mám chuť na taký príbeh, siahnem práve po tejto autorke.

Myška43
28.08.2020

Miluju tuto autorku, každá kniha, která byla u nás vydaná je naprostá pecka. L.J.Shen moc ti děkuji za tvé překrásné emotivní pohádkové příběhy s drsnými tématy ze života a těším se na další. Jsi moje velmi oblíbená spisovatelka. Díky, díky, díky.

Shanib
28.08.2019

Má nejoblíbenější autorka, co se týče románů! Nedám dopustit na knížky Vicious, Bane, The Kiss Thief, Dirty Headlines a Villain. Jsem ráda, že konečně došlo na překlad více jejích titulů a po přečtení originálů se teď můžu pustit do čtení i v češtině.