Colleen Hoover

americká, 1979

Diskuze (45)

Přidat příspěvek

TaLu
22.09.2023

Autorku jsem nějak pozapomněla vložit mezi mé oblíbené, tak to musím určitě napravit. Je snad jedinou spisovatelkou, kterou bych do této kategorie nezařadila u každé knihy. Většinou můj oblíbený autor píše každou knihu tak, že podtrhuje to, co jsem si už myslela.
Paní Colleen se nebojí měnit žánry, vnitřní napětí příběhů a to je obdivuhodné.
Díky její knize "Bez naděje", jsem si uvědomila, jak je životně důležité naději neztratit, ať už se v životě stane cokoli.
Díky knize "To nejlepší v nás" jsem v sobě pátrala po tom, co bylo a už není a přemýšlela zda to mohu znovu přivézt k životu.
A díky knize "9. listopad" jsem si potvrdila, že na to krásné, dobré a pravdivé se vyplatí počkat.
Jen psychothriller byl na mě moc psycho....ale zase to ukazuje, že autorka se nebojí zabrousit do jiných vod.

Beina
05.08.2023

Přesně před rokem jsem přečetla svoji první knihu od Colleen. Teď mám doma všechny její knihy, které byly přeloženy do češtiny a tři knihy v angličtině. Ani o jedné knize se nedá říct, že by byla špatná, všechny byly skvělé. Ale i tak mám své oblíbence. Nejvíce můžu doporučit psycho thriller Pravda nebo lež, sice to je úplně jiný šálek kávy než Colleen normálně píše, ale byla to bomba. Všechny knihy od ní jsem přečetla maximálně za 3 dny, to už mluví samo o sobě. Prostě: Jestli nevíš co číst, jdi a kup si knihu (jakoukoli) od Colleen Hoover. Miluju


JaAnička
25.05.2023

Nemyslím si, že v současné době existuje lepší spisovatel/ka, který by byl schopný napsat opravdovější, upřímnější a srdceryvnější zpověď zoufalé, traumatizované nebo rozbité ženy (popřípadě muže nebo chlapce s těžkou minulostí). Colleen prostě umí...umí napsat knihu, která se věnuje nefungujícímu státnímu systému, psychickým problémům dospívajících, rodinným neshodám, smrti, strachu, samotě, násilí, nespravedlnosti, ale i naději v lepší zítřky, opravdové a upřímné věčně trvající lásky, která je schopna překonat čas i prostor... a to všechno vás donutí zamyslet se nad svým zdánlivě dokonalým životem a vážit si každodenních maličkostí.

Jediné, co by se dalo - možná - trochu vytknout, je, že některé její knihy jsou až moc smutné a při přečtění vícero kousků, až moc stejné.

PeťulaV.
24.01.2023

U téhle autorky lituji jediného, že jsem na ni nenarazila dřív. Četla jsem od ní teď zatím jen dvě knihy, Námi to končí a 9. listopad a naprosto jsem jí propadla. Její styl psaní je geniální, jedinečný, v obou případech mě to neskutečně zasáhlo u srdíčka. Jestli jsou všechny její knihy takováhle emoční smršť, tak se na ně budu muset začít psychicky připravovat. Za mě naprosto skvělá autorka, přidávám si ji do oblíbených a už teď se moc těším na další z jejích skvostů. Ty dvě knihy, co jsem zatím přečetla, určitě řadím do svých TOP.

Kikbook
21.09.2022

Colleen Hoover, je neuvěřitelná autorka která píše knihy, které vás z jedné strany úplně zbortí a z druhé postaví zpátky na nohy. To co ona dokáže vytvořit se slovy je neuvěřitelné. U každé její knížky pláčeš a zároveň se směješ protože jeji knížky jsou to co ti pokaždé dokáže vytvořit úsměv na tváři a je jedno jestli jsou veselé nebo smutné.

Hatshepsut
23.01.2022

Skvělá autorka! Každá její kniha je plná emocí, které vás zákonitě musí vtáhnout do děje a už nejste schopni se od ní odtrhnout. Úžasná romantika! Četla jsem vše, co u nás vydali a těším se rozhodně na další díla! Doporučuji všem romanticky založeným duším a vlastně i těm neromantickým pro inspiraci! :-)

AnnieR.
26.11.2021

Colleen Hoover je špičkou ve svém oboru. Miluji každou její knihy, kterou jsem zatím měla tu čest číst (námi to končí, 9. Listopad, odvrácena tvář lásky, možná jednou a to nejlepší v nás).

Eerian
18.11.2021

Od autorky jsem četla čtyři knihy. Je zvláštní, že zatim ve všech byla nějaká autonehoda.Ale jsou to vždy čtive a moc krásné romány.

Fortuna7
28.08.2021

Autorka, jejíž knihy jsou neskutečně čtivé, krásné a bolavé. Nevím jak to Colleen dělá, ale mě se zatím každá její kniha (Na obtíž a Námi to končí) neskutečně moc dotkla.

LenRan
16.03.2021

YOLI: "Poslední dny je třeba si zlepšovat❤️ Proto tu pro vás dnes na závěr týdne máme báječnou zprávu - připravujeme na letošek k vydání další knihu nejlepší Colleen Hooverové. Bude jí November 9, jeden z autorčiných starších počinů, který si ale zamilují naprosto všichni, které okouzlilo Možná jednou nebo Odvrácená tvář lásky. Hned je to ráno lepší. Kdo se těší?????"

JUPÍÍÍ !!!

EvikU.
05.11.2020

První knihu přečtenou od autorky mám Bez naděje. A wau. Skvělá kniha, skvělá autorka. Moc mě kniha chytla a od toho se vlastně odvíjí jestli člověk bude autora/autorku číst nebo ne. Většinou musí první kniha zaujmout, aby vyhledával další knihy. U této autorky se mi to povedlo. A teď už se chystám na 4 knihu a doporučuji.

katefris
06.10.2020

Knihy této autorky jsem přečetla s chutí. Všechny stojí za to. Všechny mě vzaly za srdce. Mou nejoblíbenější je ale Finding Cinderella. Je to velmi silný příběh psaný v takové formě, jak by ho opravdu vyprávěl hlavní hrdina, nechybí vážné téma, tajemství, mládí a romantika.

Myška43
07.07.2020

Colleen je opravdu skvělá autorka. Vždy si vybere hodně závažné téma a vytvoří nádherný příběh, který mi ještě dlouho zůstane vyrytý v mysli . Vždy, když čtu její příběhy, mám pocit, že jedu na horské dráze. Emoce se střídají velkou rychlostí a než se stačím pořádně nadechnout, je konec knihy.

jana4890
10.04.2020

Tahle spisovatelka je má nejoblíbenější, mám všechny její knihy a nemůžu se jich nabažit. Její knihy mě vždy vtáhnou do děje a prožívám vše s hlavními hrdiny. Tolik emocí, co zvládne do příběhů zakomponovat.
Je prostě neuvěřitelná.

daniela4689
13.02.2020

Miluju její knihy, v každé z nich vidím kus svého života. Nechápu, jak to dělá. Těším se na překlady i ostatních knih ze dvou nejznámějších sérií.

margitka13
19.10.2019

Táto autorka doslova pohládza srdce aj dušu. Miestami vás vie zase rozdrviť. Akonáhle sa začítam do jej príbehov, tak sa cítim ako jedna z postáv, ktorá to prežíva naplno. Pri jej knihách plačem, usmievam sa, mračím sa a sem tam sa mi až zastaví srdce od toľkých citových výbojov.
Collen je jednoducho perfektná.

Petra17
18.10.2019

Od této autorky čtu knihy vždy s velkým nadšením, protože vím, že každá její kniha stojí zato. Každá kniha ve mně zanechává silný příběh o kterém musím ještě nějakou dobu přemýšlet.

ElenaM
11.10.2019

Říkala jsem si, co všichni na té Colleen mají? Ale pak jsem si přečetla NÁMI TO KONČÍ... a byla jsem zničená, v dobrém slova smyslu. Kniha mě sebrala, posadila na zadek. Příběh tak silný a přitom tak citlivě napsaný? To jsem dlouho nečetla. A tak jsem musela mít další její knihy. Děkuju, Colleen. ❤️

Danka717
22.06.2019

Přečetla jsem všechny knihy autorky. Ale toto?To jako vážně? Syrský uprchlík, bisexuál, homosexuální bratr se sklonem k incestu a holka v depresi? Tak to je vážně síla. Někdy méně je více. Tato kniha se nepovedla

happy19
05.06.2019

Sen se stane skutečností!Vím to už přes týden..Colleen letos zavítá do Prahy:-*..
Přesné datum je 12.11.2019.Nemohu se dočkat!
Bude mi velikou ctí,vidět a možná prohodit pár slov s touto neskutečně úžasnou autorkou!Podpis(y) knih(y) jsou snad jasné;-)))