Woolsey Woolsey komentáře u knih

☰ menu

Blackout – Zítra bude pozdě Blackout – Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

Kniha prijemne prekvapila... Clovek si uvedomi v jakem zijeme luxusu a to doslova. Bacha maly spojler-Pro me bylo nejhorsi pasaz (predstava),jak lidi uvezneni v metru,nemaji sanci se dostat ven a pomalu umiraji v panice... Nebo zvirata ze zoo chodi po ulici a lide se jimi krmi...... :/

11.03.2018 5 z 5


Nemesis Nemesis Jo Nesbø

Mám hodně rád Joa Nesbøho a samozřejmě i Herryho, ale tahle kniha mně bavila nejméně-všeho moc škodí...

24.02.2017 5 z 5


Podvolení Podvolení Michel Houellebecq

Námět skvělý, provedení bohužel horší. Čekal jsem něco jiného, lepšího. Doslov bych úplně vynechal...Pro mě zklamání.

06.02.2017 2 z 5


Řekni lituji Řekni lituji Michael Robotham

Obsahuje spoiler !! Supr kniha ! Nemám slov... Není to klasické krimi z pohledu detektiva, ale z pohledu psychiatra Joa a to se mi moc líbilo. Tady jde krásně vidět rozdíl mezi knihou a filmem. Kdyby byl film točený přesně podle téhle knihy, tak vlastně po brzy víte kdo je únosce (: Zaujalo mě tahle trochu filozofická slova - Dva kolegové jsou mrtví. Unesená dívka je naživu. Vůbec to nepůsobí jako vítězství.

02.12.2016 5 z 5


Dlouhý pochod Dlouhý pochod Richard Bachman (p)

No nevím... Moje první kniha od pana Kinga. Asi jsem podle hodnocení čekal mnohem víc. Podle mě je rozděleno hodnocení knihy na 2 skupiny:1. co knihu milují a 2.které zklamala. Žádný střed asi není. Zbytečně zdlouhavé a žádná akce, žádné napětí.. Bohužel 2/5

02.12.2016 2 z 5


Plaváček Plaváček Martin Goffa

Moje první kniha od tohoto autora a musím říct, že velice příjemné překvapení :) Knihu jsem četl na "jeden nádech" moc mě bavila. Škoda, že je tak krátká. Autor to mohl více natáhnout.

02.12.2016 4 z 5


Zfetovaná duše Zfetovaná duše Zdeněk Horký

Knihu jsem přečetl rychle. Poutavý příběh podle skutečné události mě bavil. Kniha je psaná autorem, který popisuje vlastní životní příběh. Přijde mi, že kniha je divně napsaná-krátké kapitoly (asi aby bylo více stran) a nakonec 10 stran recenzí o dalších knihách vydané tímto nakladatelství.

02.12.2016 4 z 5


Žena v kleci Žena v kleci Jussi Adler-Olsen

Moje první přečtená kniha od pana Olsena. Podle hodnocení jsem čekal "něco víc". Jsem zvyklí na Joa Nesbøho a jeho styl psaní. Nicméně i styl psaní pana Olsena se mi líbí, je to něco jiného, jen si na to musím zvyknout.

02.12.2016


Steve Jobs Steve Jobs Walter Isaacson

Skvělá kniha o skvělém (podle mě nedoceněném) muži. Viděl jsem i film, ale tahle kniha je 100krát lepší.

02.12.2016 5 z 5