uzivatel1061 uzivatel1061 komentáře u knih

☰ menu

Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Kniha je moc pěkná, ale ze série za mě nejslabší. Nahrazovat zesnulého manžela je pro mě oříšek, který mohla autorka pojmout trošku lépe. Claire je na mě občas moc striktní a jednoduše ne úplně sympatická. Tristan je ale naprostý opak a ten jediné mi to zachraňoval, jeho přístup k dětem byl ale úžasný.

29.04.2023 2 z 5


Bez zábran Bez zábran T. L. Swan

(SPOILER) Top 1 kniha z aktuálně tři. Nejvíce mě zaujmul fakt, že si byli od začátku souzeni a ona byla autorkou obrazů. Někdy je od nenávisti prostě strašně malý krůček k lásce a tato kniha to určitě potvrzuje.

29.04.2023 4 z 5


Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Tuto sérii jsem vzala od konce. K tomuto příběhu jsem se tedy dostala naposled, ale rozhodně stál za to. Jameson mě svých charakterem hodně zaujmul, dominantní a velmi striktní chlap. Některá ho prostě musela zlomit. Z aktuálně tři knih od této autorky tuhle stavím jako top 2.

29.04.2023 3 z 5


Toužím po tobě Toužím po tobě J. T. Geissinger

Nejslabší díl z celé série. Avšak styl a psaní autorky mě baví i tak, takže nemůžu hodnotit jinak než 5/6. Celkově mi knížka sedla a až na pár neuvěřitelných zvratů mi to přišlo fajn.

25.08.2022 4 z 5


Tři drobné chybičky Tři drobné chybičky Nikki Sloane

Musím říct, že z celé série mě tahle kniha bavila nejvíc. Každopádně i přesto na mě v knížce bylo šílené málo děje (krom samého sexu, který autorka popisuje brilantně). Příběh, který se dal rozvést autorka hodně zkracovala a spíše než děj, natahovala sexuální dění. Jednou přečíst a stačí.

25.08.2022 2 z 5


Zlomený rytíř Zlomený rytíř L. J. Shen

Myslím, že autorka perfektně popsala vztah dvou mladých lidí, kterým se dlouhou dobu nedaří najít cestu k opravdovému vztahu. Znají přátelství, milují se, ale stále si to nechtějí přiznat, protože v téhle životní fázi ještě nejsou. Do toho propletené životní tragédie, které je potkávají. Líbil se mi boj lidského ega s láskou. A ačkoliv dávám přednost knížkám se staršími postavami (ne dospívajícími), tahle mě celkem zaujala..

08.04.2022 3 z 5


Jeho balík Jeho balík Penelope Bloom

Nemůžu ohodnotit jinak, než 2*. Jednoduše mě to nebavilo. Psaní autorky nebylo nejhorší, ale děj mě vůbec nevtáhl a ke konci jsem už části přeskakovala.

30.03.2022 1 z 5


Tři (s)prostá pravidla Tři (s)prostá pravidla Nikki Sloane

Stále přemýšlím, co ke knížce napsat. Vybrala jsem si netradiční postup a přečetla jako první druhý díl, takže jsem tak nějak očekávala, co se stane. Dějově mě kniha mile překvapila, jelikož nebyla až příliš nabitá sexem tak jako druhý díl. Každopádně v ději samotném mi chyběl větší zvrat. To, co autorka vymyslela a jak rychle hlavní hrdiny vrátila k sobě mi nesedělo. Lásce mezi ústřední dvojkou jsem ale věřila. Za mě fajn oddechová kniha, zlatý střed.

30.03.2022 3 z 5


Tři drsné lekce Tři drsné lekce Nikki Sloane

(SPOILER) První knížka od této autorky a teda jedno velké WAU. Popisovat sexuální scény vážně umí. Troufnu si říct, že dokonce jako jedna z nejlepších. Knížka jich je tedy plná a možná by bylo fajn zaměřit se i na prohloubení a popis okolního děje. To mi ale až tak moc nevadilo. Co mi problém dělal, byly sexuální scény s dalšími lidmi, které mi pocit "zamilovanosti" hlavních hrdinů narušovaly. Ale podle gusta..

26.03.2022 4 z 5


Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Super příběh. Potkat sexy profesora chce každá a obzvlášť takhle vášnivého. Jediné mínus dávám za hlavní hrdinku. Na můj vkus podlehla příliš rychle a v některých situacích ztrácela důstojnost. Každopádně příběh parádní, takže hlavní hrdince odpouštím.

26.03.2022 3 z 5


Dej mi Království Dej mi Království Marcy Jell

Nápad na příběh byl parádní, v podání této autorky ale dosti nešťastný. Strašně zrychlený děj, kdy nás autorka přehazovala z jednoho místa na druhé a nic pořádně nevysvětlila. Za chvilku jsem se v tom začala ztrácet a postavy mi také splývaly dohromady. Děkuji, další knížku od této autorky velmi ráda oželím.

10.03.2022 odpad!


Kontrakt 2 Kontrakt 2 Melanie Moreland

Daleko lépe napsané než první díl. Hlubší myšlenka a přiznávám, dvakrát jsem měla na krajíčku. Určitě stojí za přečtení, pokud jste se prokousali jedničkou. Trošku mě mátl příběh s klukama z BAM, protože k jejich knížkám jsem se zatím nedostala. To je však jediné, co bych tomu vytkla.

07.03.2022 4 z 5


Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Super knížka. Autorka se s ničím nepiplá a děj pěkně ubíhá. Žádné zbytečně zdlouhavé momenty. Zvrat možná trošku předčasný, takže konec se na můj vkus táhl dlouho, ale i tak mě to bavilo. Jsem zvědavá na druhý díl.

06.03.2022 4 z 5


Na vrcholu Na vrcholu Laurelin Paige

Bezva čtivá knížka. Otevřený konec mě donutil stáhnout si pokračování v angličtině, což běžné není můj styl. Značí to tedy, že mě to vážně chytlo a opravdu mě zajímá závěr. :)

05.03.2022 4 z 5


Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Tahle knížka mě naprosto dostala. Originální příběh mě chytl do děje a jediné, co jsem si přála, bylo stát se hlavní hrdinkou. Za mě parádní čtení.

04.03.2022 5 z 5


Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Po přečtení úžasného Pana romantika jsem se na druhou knížku neskutečně těšila. Z mého pohledu však nebyla tak dobře zpracovaná jako Pan romantik. Zdlouhavé nezajímavé pasáže, ne úplně uvěřitelný příběh. Jedno se však autorce musí nechat, používat slova vážně umí. Fajn oddechová knížka.

04.03.2022 3 z 5