Kontrakt 2

Kontrakt 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427684/bmid_kontrakt-2-dXs-427684.jpg 4 388 86

Kontrakt série

< 2. díl >

Příběh Richarda a Katy pokračuje a zamotá se tak, jak by nikdo nečekal. Kontrakt se změnil a zdá se, že život už nikdy nebude jako dřív. Richard VanRyan měl všechno. Milující ženu, báječnou rodinu se dvěma úžasnými holčičkami, skvělé přátele i kariéru v reklamním byznysu, v níž vynikal. Láska ho změnila z chladného bezcitného tyrana v láskyplného muže, plného citu a pochopení. „Před ní jsem nebyl nic. S ní, díky ní, jsem našel svůj svět.“ Teď však stojí znovu na osudové křižovatce. Stačila vteřina a dopravní nehoda mu převrátila život doslova vzhůru nohama. Bezstarostný život plný lásky, smíchu a pohody je pryč. Richard ochrnul a jeho postižení ničí nejen jeho, ale život celé rodiny a především jejich vztah s Katy. Jako by se znovu stával tím mužem, jímž býval, a jímž už nikdy nechtěl být. Zvládne Richard dosud největší výzvu svého života? Najdou spolu s Katy opět cestu k sobě a prožijí zase vášnivé chvíle plné erotiky? Odpověď najdete v další knize oblíbené autorky Melanie Moreland, která vypráví o síle lásky a odpuštění i o ceně rodiny, přátelství, humoru a naděje.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Amendment , 2019


více info...

Přidat komentář

tittanie
13.04.2024

Nejvíce mě naštvalo, když jsem si první díl přečetla dvakrát v domnění, že čtu druhý díl. To je tak, když autorka pojmenuje oba díly stejně a jenom přidá číslovku a čtenář se pořádně nepodívá.
Po docela dlouhé době červená knihovna, která mě nenaštvala, takže jsem spokojená. Jestli se pustím do dalšího dílu uvidím, prozatím to vidím pozitivně.

Nikyna8
07.04.2024 5 z 5

Druhý díl byl ještě hezčí než první, plný emocí lásky i utrpení.Četl se krásně i slzičky byli, těším se na třetí díl.


Ketfl
04.02.2024 4 z 5

Zajímavé pokračování oblíbeného páru Katy a Richarda. Nebudu zastírat, i nějaká slzička mi tady ukápla. Pěkná ukázka toho, že život není vždy úplně jednoduchá procházka růžovým sadem, ale že problémy mohou potkat kohokoliv. Pěkné čtení, bavilo mě to.

Laf
10.11.2023 4 z 5

Pěkné pokračování, kdy museli překonávat další překážky. Líbilo se mi na tom to, že se objevili i postavy z BAM. Krásně se příběh propojil. Za přečtení to stojí :)

Ála1968
16.09.2023 5 z 5

Tak tohle fakt byla bomba.Celou knihu jsem probrečela.Bylo to skvělý

Verresa
14.06.2023 5 z 5

Další díl, který mě dostal. Bohužel se stala tragédie a ta ovlivnila jejich život. Bohužel až moc negativním směrem a starý Richard byl opět na scéně. Sáhl si dno a než se stačil nějak vzpamatovat, tak přišel o to nejcennější co v životě měl. Naštěstí má úžasnou bandu z BAM, tak úžasné lidi kolem sebe, které nezajímají jeho blbé řeči a vztek. Pomůžou mu aby byl zase tím otcem a manželem? Nebo padne na úplné dno a vše skončí? Sakra doporučuju! Zbožňuju tuhle sérii. Moje top

Lofda
04.06.2023 3 z 5

První díl jsem četla už dávno a přiznávám, že jsem si při čtení tohoto dílu musela několikrát přiznat, že už si nic nepamatuji.. No nic.. A hodnocení?? Kdybych hodnotila jen první část knihy, dám nejspíš plný počet. Ale pak mi došlo, že to je vlastně ta část, jejíž děj mi už předem prozradila anotace, což je vlastně škoda.. Červenou knihovnu mám ráda, ale tady byl závěr tak přeslazený, až trnuly zuby. Škoda veliká, první část bylo super čtení.. Za malou Gracie přihodím ještě aspoň půl *, ta mě bavila celou dobu ;-) Takže všeho všudy 3,5*..

Lee7
30.01.2023 4 z 5

Velmi emotivní příběh jejich společného pokračování. Nejdřív jsem nevěděla, zda do toho jít. Ale mám přečteno vše - jsem ráda, nakonec velmi pěkné zakončení

cukrovka
19.10.2022 5 z 5

Hezký druhý díl, za mě lepší než první. Čtivá romantika kde se neřeší jen láska, ale i vyrovnávání se s těžkým zraněním a nejistotou. Stačí okamžik a život se může otočit o 180°, pak je důležité mít okolo sebe rodinu a přátele kteří nás zase nasměrují správným směrem.

janaky
04.10.2022 5 z 5

Niekedy ťa správny kamarát dokáže riadne nakopnúť do zadku.

LucijeT
02.10.2022 5 z 5

Moc se mi to líbilo. Vlastně Kontrakt mě navedl na celou sérii Vested Interest a za to jsem moc ráda. Než jsem si přečetla dvojku přečetla jsem je všechny až po Reida, aby mi to časově zapadlo a je to fakt super oddechovka

zp87
21.09.2022 4 z 5

První díl se mi líbil určitě víc. Jak píše Nermal - ten první měl větší 'dynamiku vývoje'. Dělo se tam toho zkrátka mnohem víc...
Ale i tento byl super. Toto jsou pro mě knihy, u kterých si odpočinu.

Ač jsem to měla původně stejně jak "0197", když jsem si přečetla anotaci, co se Richardovi stane, vůbec se mi do čtení druhého dílu nechtělo, jsem moc ráda, že jsem se do toho pustila. Ale nejdřív jsem nalistovala konec, abych věděla, jestli to dopadne dobře nebo ne a podle toho se rozhodla.

Pasáže s rodinou byly roztomilé... A scény s Katy (na začátku a konci) skvělé.
Ale už mě docela štvalo to sypání si popela na hlavu, pořád samé omlouvání, "choval jsem se jako kretén"... Už u prvního dílu mě to štvalo a tady je to snad ještě víc. Vzhledem k tomu, co se stalo, se dalo určitě lépe chápat a zvládat povahu chování 'zraněného' člověka.
Nebylo třeba mu jeho chování vyčítat, si myslím...
Kdyby byl ještě třetí díl, jen o rodinném životě, rozhodně bych si ho přečetla.

0197
19.09.2022 5 z 5

Přiznám se, že se mi do druhého dílu moc nechtělo. Když jsem si z anotace přečetla, co se Richardovi stane, trochu mě to odrazovalo a bála jsem se, že to bude hodně smutný. I když život není jen o těch šťastných chvílích. Ale toho si člověk užije dost v reálným životě a v tom knižním se tomu snažím vyhýbat. Ale chtěla jsem pokračovat v sérii Vested Interest, tak mi nic jiného nezbývalo. Vlastně jsem to mohla vynechat, ale to by byla škoda :-).

První díl mám přečtený už dvakrát a je to přesně ta kniha, kterou budu číst pořád dokola :-). V pokračování vidíme, jak se Richardovi a Kate daří. Mají krásné holčičky, bezvadnou partu přátel, starý chladný a arogantní Richard už je minulostí a jsou celkově spokojená rodinka. Cítíte z nich jak hluboce milují své děti a sebe navzájem. Bohužel stačí vteřina a vše je rázem jinak.

Ani si nedovedu představit, co musela Kate v té nemocnici prožívat. V těch chvílích mi bylo hodně smutno. Richard se pak choval jako totální blbec, ale vzhledem k tomu všemu se nedivím, že se na povrch prodralo jeho staré já. Měl strach. Připadal si že selhal. Na vozíčku si nepřipadal mužně. Byl zoufalý a vynervovaný. Měl bolesti a nevěděl jestli se to spraví. Ještě že tu byli kluci z BAM. Když už jsem je zmínila, je opravdu působivé, jak všichni drží spolu. Jak jsou tu jeden pro druhého. Mít partu takových kamarádů, kteří jsou pro sebe jako rodina, může se člověk považovat za šťastlivce. Katy se také snažila a několikrát mu dávala najevo svoji nekonečnou lásku. Že tu pro něj bude, ať už bude na vozíčku nebo ne.

Ještě chci vypíchnout kapitoly z pohledů hlavních hrdinů, které v knihách od M. M. hodně často převažují nad pohledy hlavních hrdinek. Dle mého skromného názoru dávají knihám neskutečný šmrnc. A to chlapské smýšlení je tu zmáknuté na jedničku :-). Epilog mě hodně bavil a teda pane jo :-). Celou knihu jsem si užila a nevěřícně teď nad sebou kroutím hlavou, že jsem ji chtěla vynechat :-).

Poznámečka na závěr - pokud s autorčinou tvorbou začínáte, doporučuji začít Kontraktem, pak prvními čtyřmi díly série Vested Interest ,po Reidovi si přečíst Kontrakt 2 a pak až Vana. Je to tak i doporučeno na stránkách autorky :-).

Nermal
11.08.2022 4 z 5

Tento díl se zdál být lepší než ten první, ale neměl takovou dynamiku vývoje. Karty už byly rozdané v prvním díle, takže se víc prostoru dostalo na lásku a pevné pouto mezi Katy a Richardem, které nakonec překoná všechny překážky. V tomto žánru očekávaný happy end - láskou a vynaloženými penězi se podaří zvítězit nad následky nehody. Což se jinak podaří jen zřídka.
Četlo se to velmi dobře, zvlášť pasáže popisující lásku k malým dětem.

Silvisek
09.07.2022 5 z 5

Neskutecne uzasny pribeh. Zabrecela jsem si kdyz dcera k nemu mluvila kdy byl v komatu. Sama mam trileteho syna a tohle me dostalo. Uzasny cely dej a konec. Z knizky jsem se nemohla odtrhnout, napinave ze jak to dopadne.

uzivatel0983
23.06.2022 5 z 5

Tak tento díl se mi libil asi o něco více než první...bylo vidět jak Katy miluje Richarda a byla by pro něj schopna objetovat vše....moc doporučuju :)

MAU256
18.05.2022 5 z 5

Nemohu říci, zda se mi líbil více první či druhý díl, každý měl něco do sebe.
Jak lze všechno ztratit v jednom okamžiku, bylo to hrozné. Jsem ráda, že to Katy s Richardem nevzdala a Richard, že dostal rozum. Ještě že existují přátelé (na jejich příběhy se už těším).
Romantickým dušičkám mohu jen doporučit. Vždyť, kdo by neměl rád lásku a její příběh se šťastným koncem.

Kudík
18.04.2022 5 z 5

Nemůžu si pomoct, ale Richard z "Kontraktu" mi přišel jiný, než totožný Richard v rámci "Vested Interest". První díl se mi tolik nelíbil jako tento, asi protože byl až moc předvídatelný. Zde mám pochopení pro Richardovo chování. Bolest a beznaděj člověku zatemní hlavu. Podpora Katy, nejstarší dcery Gracie a rodiny, ať již ze strany Gavinových nebo v rámci BAM byla skvělá. Bavila jsem se u scén na začátku a v závěru, kde jsou cedule. :) A epilog to dorazil.

Marci_Vaj
07.04.2022 4 z 5

Pěkné :) Trochu mě mrzí, že v tomto díle jsou vyjmenovaní přátelé - kluci z BAM a vůbec jsem netušila, že i tito pánové mají samostatné příběhy. Doporučuji tedy před druhým dílem, přečíst si knihy: Bentley, Aiden, Maddox, Reid.... lépe pak pochopíte, jejich přítomnost v tomto díle :)
Trochu mě vadila vulgarita v určitých momentech, no uvidíme co další díly.

Terka18
03.04.2022 5 z 5

Mám jen jediné slovo a to je úžasný!!! Smála jsem se, brečela jsem, užívala si každou stránku. Když se objevili kluci z BAM tak to bylo ještě víc super. Musela jsem se smát i přes slzy, protože tak dojemný příběh, plný citu, lásky, obětavosti, porozumění jse dlouho nečetla. Chytí za srdce a nepustí!!

Štítky knihy

láska rodina

Autorovy další knížky

2019  80%Kontrakt
2020  78%Bentley
2020  85%Aiden
2020  84%Kontrakt 2
2020  86%Maddox

Kniha Kontrakt 2 je v

Právě čtených6x
Přečtených574x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených19x
Knihotéce333x
Chystám se číst166x
Chci si koupit47x
dalších seznamech9x