Tyara Tyara komentáře u knih

☰ menu

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Neuvěřitelné, autorka mě zase dostala :D tuhle sérii prostě miluju. A druhý díl, wau. Ne že bych od prvního dílu nečekala, že Feyre s Rhysem budou mít mezi sebou takové pouto, ale stejně, nádhera. Doufám, že na další díl nebudeme čekat příliš dlouho :)

20.10.2017 5 z 5


Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Absolutní nadšení :) když jsem si tento díl kupovala, měla jsem opravdu štěstí, že zrovna ty dny vyšel i čtvrtý díl, tak jsem naštěstí nemusela čekat dlouho. Miluju styl, jakým autorka píše a její příběh, dokonalý. Doporučuji :)

28.11.2016 5 z 5


Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Byla jsem nadšená, autorka mě nepřestává udivovat. Knihu jsem četla jedním dechem. Těším se na další díl a doufám, že všechny postavy, které jsem si po posledních dvou dílech tak moc oblíbila, mě budou provázet až do úplného konce této celé série :) Mohu jen doporučit.

28.11.2016 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Po sérii Skleněný trůn zajímavá změna od autorky. Nicméně musím říct, že i přesto že v nějakých chvílích bych hlavní hrdinku nejradši propleskla, byla jsem knihou nadšená. Za dva dny jsem ji měla přečtenou. Moc se mi líbila.

28.11.2016 4 z 5


Útěk Útěk Sophie Jordan

Z knížky jsem byla opět nadšená, četla se mi úplně sama. Nedokázala jsem se od ní odtrhnout :) doslova jsem ji hltala. Jen teda občas mám chuť hlavní hrdinku zabít. Nechápu, že není z Cassiana úplně mimo, protože i když v prvním díle mi byl značně nesympatický, v tomhle jsem ho začala mít ráda. Jen mě mrzí, že on Jacindu miluje a ona jeho city vůbec neopětuje. Pořád si říkám: "PROČ?" Mám rozečtený třetí díl a opět, nadšení už od začátku. A hned se mi v hlavě honí tolik otázek, že se nemůžu dočkat další a další kapitoly.

09.02.2015 4 z 5


Královna Tearlingu Královna Tearlingu Erika Johansen

Nejprve jsem byla překvapená tím, že autorka do fantasy stylu přidává i dosti moderní prvky, ale když jsem se do příběhu začetla víc, byla jsem jím nadšená. Určitě stojí za přečtení. A rozhodně se těším na další díl této série.

20.11.2014 4 z 5