Thess Thess komentáře u knih

☰ menu

Děti kapitána Granta Děti kapitána Granta Jules Verne

Jedna z nejlepších knih pro dospívající. Před touto knihou jsem vůbec nečetla, nebavilo mě to. Ale pak jsem ji dostala k Vánocům, a tak jsem se přinutila ji začít číst a totálně jsem si jí užívala, měla jsem ji hned přečtenou a od té doby čtu strašně ráda. Fakt doporučuji.

03.04.2013 5 z 5


Dobrodružství na ostrově Dobrodružství na ostrově Enid Blyton

Velice hezká knížka pro děti a mládež.

03.04.2013 4 z 5


Předurčená Předurčená Kristin Cast

Souhlasím s Kájula. Ty první díly byly super, vždy jsem se těšila na další, ale tak od pátého dílu už je to pořád dokola. NUDA. Několikrát jsem měla pocit, že to nedočtu. Pro mě se stala Škola noci jednou z nejhorších sérií, co sem doposud četla.

02.04.2013 2 z 5


Návrat krále Návrat krále J. R. R. Tolkien

Myslím, že je tento díl stejně skvěl jako ostatní, ale jednu výtku asi mám. Ke konci, když už je po válce, to začíná být podle mého názoru trochu nudné. Kdyby byl rychlejší nebo kratší bylo by to asi lepší. Ale jinak je to fakt dobrá kniha.

02.04.2013 5 z 5


Dvě věže Dvě věže J. R. R. Tolkien

Skvělé pokračování knihy až na druhou část, kdy tam vystupují Frodo, Sam a Glum. Tam mi to přišlo občas nudné a moc zdlouhavé...

17.03.2013 5 z 5


Žert Žert Milan Kundera

Tato kniha mě zaujala od samého začátku, kdy jsem hořela nedočkavostí, jak se to bude vyvíjet. Kunderův popis komunistického režimu v Čechách mi pomáhá představit si, jak to v této zemi vypadalo. Jako člověk, který od narození vyrůstá v demokratickém státu, si myslím, že by si tuto knihu měly přečíst všichni mladí lidé, jelikož v této době nevědí o dějinách 20. století vůbec nic a z Žertu by zjistili, jak rychle jste se mohli stát nepřítelem státu a být šikanováni.

05.03.2013