terka.b terka.b komentáře u knih

☰ menu

Den Trifidů Den Trifidů John Wyndham (p)

Skvělá kniha, vřele doporučuji. Nelíbil se mi otevřený konec, jelikož jsem knihu četla jedním dechem, čekala jsem něco víc.

29.01.2017 5 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Kniha mě příjemně potěšila. Nemůžete ji srovnávat s ostatními díly HP, není napsaná klasicky, je velmi stručná, ale zajímavá, určitě stojí za přečtení. Přečetla jsem ji během jediného odpoledne, to je sice škoda, bylo tam mnoho témat, která by se dala dále rozepsat, ale jako odpočinková četba, bohatě stačila. Způsob psaní jako scénář, jsem dosud nečetla, ale četl se velmi dobře a mohla jsem si lépe představit například scénu, ve které se děj odehrává. Proto dávám 4 hvězdičky. Mimochodem co bych vytkla je, v některých situacích chování Harryho, které je uplným opakem toho, na co jsme zvyklý.

16.11.2016 4 z 5


Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Jonas Jonasson

Velmi dobře napsaný kniha, ale nebyl to můj šálek kávy. Proto jsem ji četla dlouho a neměla nutkání se k ní vracet, a proto dávám 4 hvězdy.

17.01.2016 4 z 5


Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Skvělá knížka, určitě bych ji doporučila :) .. Líbilo se mi, že je psaná třemi spisovateli, každý z nich do toho dal své. Knížku jsem si koupila hlavně kvůli p. Greenovi, ale jeho povídka mě zaujala nejméně, ale i přes to se mi líbila. A konec je opravdu krásný. :)

09.01.2016 5 z 5


Plavý kůň Plavý kůň Agatha Christie

skvělá knížka. Jelikož jsem zatím jinou od Agathy Christie nečetla, tak nemohu srovnávat, ale knížka byla velice zajímavá a napínavá, nedokázala jsem se od ní odtrhnout. Pokud vás zajímají mystické věci jako mě určitě doporučuji.

15.09.2015 5 z 5


Těžší než nebe: Životopis Kurta Cobaina Těžší než nebe: Životopis Kurta Cobaina Charles R. Cross

Úžasné. Knížka je opravdu dobře napsaná, je plná detailů díky nímž se aspoň z části dozvíte jaký vlastně Kurt byl. Pokud jste fanouškem Nirvany, určitě tato knížka stojí za přečtení. Proto jí hodnotím pěti hvězdami. :)

15.09.2015 5 z 5


Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

knížku jsem si koupila zdůvodu že jsem zatím přečetla všechny knihy od p. Greena. Knížka je kvalitně napsaná stejně jako ostatní jeho díla. Přišla mi ovšem odlišná, je to samozřejmě dobře že píše něco nového, ale důvod proč se mi jeho knížky líbí jsou kvůli tomu že se tam stane něco smutného/špatného a cílem je aby se s tím hl. postavy naučili žít. Ale i tak se mi líbila a určitě bych jí doporučila přečíst, ale na předchozí knížky nemá. :)

15.09.2015 4 z 5


Kouřová clona Kouřová clona Dick Francis (p)

od Dicka Francise jsem už pár knížek přečetla, ale tato se mi zatím líbila nejvíce :) určitě doporučuji.

08.02.2015 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

krásně napsaná a velice dojemná kniha. Sice nejsem zrovna z těch co mají rády takovéhle čtení, ale pan Green je hold úžasný spisovatel a jeho knihy jsou také jedny z nejlepších.

08.02.2015 5 z 5


Papírová města Papírová města John Green

nevím co o tom napsat než že to byla další úžasně napsaná a velice zajímavá knížka, která stojí za přečtení. :)

08.02.2015 5 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

byla to úžasná knížka, velmi dobře se mi četla a dala mi více než jsem očekávala a změnila mi pohled na svět. Myslím že to byla nejlepší knížka co jsem četla, ale je to jen názor. A nerada bych to srvnávala s Hvězdy nám nepřáli, protože to byla úžasně napsaná kniha, ale nejsem moc na dojemné a romantické čtení. :)

08.02.2015 5 z 5