Skylar Vincent Skylar Vincent komentáře u knih

☰ menu

Lhář 4 Lhář 4 Jakub Ćwiek

Po dlouhém sebepřemlouvání jsem to dočetla. Něco tak super jako je knižní série Lhář jsem dlouho nečetla. Kniha opět pobavila další členy naší rodiny, opět sklidila úspěch a opět se k ní budeme všichni rádi vracet. Sice konec trochu zklamal, ale rozhodně doporučuji.

17.02.2014


Lhář 3 Lhář 3 Jakub Ćwiek

Zmatek, neskutečný zmatek. Jednička i dvojka byla suprová, ale trojka je nejslabší, jak už bylo přede mnou mnohokrát řečeno. Přečetla jsem to s obtíží a u některých stránek jsem se strašně nudila. Trojka mě trochu zklamala, ale i tak tomu dám šanci u čtvrtého dílu, u kterého doufám, že bude lepší.

05.01.2014


Lhář 2 Lhář 2 Jakub Ćwiek

Jako u první knihy, super, nádherná atmosféra, konečně trochu napětí. Četla mamka, která byla naprosto spokojená a opět se ukázalo, že Loki je prost bůh a dokáže si čtenáře udržet na své straně.

05.01.2014


Titanic - Poslední tajemství lodi snů Titanic - Poslední tajemství lodi snů Bradford Matsen

Krásně se to četlo, kniha je zajímavá a u některých scének jsem skoro nedýchala, protože i když se jedná o prakticky ničím nezajímavé scény, tak z knihy je místy cítit neuvěřitelné napětí, které jsem zažila snad už jen u Psa Baskervillského od Doyla. Nádhera.

04.01.2014 5 z 5


Avatar Jamese Camerona: Tajná zpráva o biologických a sociálních dějinách Pandory Avatar Jamese Camerona: Tajná zpráva o biologických a sociálních dějinách Pandory Maria Wilhelm

Velice zajímavé, ale občas strašlivá nuda, která mě donutila číst knihu dvakrát a přesto jsem knihu strašně dlouho louskala. Avatar je velice zajímavý film a knihu rozhodně doporučuji. Hodí se i slovníček na konci.

04.01.2014 3 z 5


Johnny Depp Johnny Depp Nick Johnstone

Velice pěkné, krásné fotky. Pár nových detailů by tu bylo, ale má to malinkou chybu... Nikoho jiného, než fanoušky Johhnyho Deppa to zajímat nebude.

04.01.2014 4 z 5


Anděl Vicky Anděl Vicky Jacqueline Wilson

Občas se mi stane, že přijdu na něco, co bych v životě nečetla, ale ono prásk, a zatím je to nejlepší román pro dívky, co jsem četla. Kniha mě velice potěšila, je tam cítit strašně moc emocí, krásný konec a kamarádkám je dílo velice půjčováno, protože tohle bylo úžasné číst.

04.01.2014 3 z 5


Lincoln: Tým rivalů Lincoln: Tým rivalů Doris Kearns Goodwin

Místy zábava, místy nuda. Jinak velice zajímavá kniha, trvalo to přečíst díky těm nudnějším pasážím déle, ale rozhodně stojí za to.

04.01.2014 3 z 5


Lhář Lhář Jakub Ćwiek

Dlouho jsem nečetla něco tak...úžasného. Okamžitě mě to uchvátila a knížka byla přečtená skoro okamžitě. Počáteční zmatenost mizí zhruba po druhé kapitole. Občas neschopní andělé, bůh, který je občas na zabití a vůbec ta nordická tamosféra se velice dobře čte a já Lháře řadím mezi mé nejoblíbenější knihy. Čtenář se nenudí, zasměje se a po čase si blonďáka oblíbí. Tohle čtení však opravdu není pro každého, ne každému se tenhle žánr líbí, a ne každý je schopný nesrovnávat toho filmového Lokiho z Thora a toho z Lháře, jak se mi už několikrát stalo.

04.01.2014 5 z 5


Válečný kůň Válečný kůň Michael Morpurgo

Nádherná, dojemná kniha plná emocí. Příběh jsem zhltla prakticky za den, čteno některými členy rodiny a rozhodně stojí za to přečíst. I když je opravdu vidět, že je autor spisovatel hlavně těch dětských knih. Vyprávění z pohledu Joeyho je docela zajímavé.

04.01.2014 4 z 5