pet-pet pet-pet komentáře u knih

☰ menu

Otec neznámý Otec neznámý Julie Clark

Hezky psaná kniha na zajímavé téma. Konec za mě zbytečně strohý, dost předvídatelný, uvítala bych lepší zápletku. I tak se mi kniha líbila.

23.02.2023 4 z 5


Přehlídka kostí Přehlídka kostí Mark Nykanen

Knihu doporucuji, jen nebude vhodna pro slabsi jedince, kterym by se z popisovani a predstavovani zvrhlosti v knize udelalo nevolno. Nemohla jsem se od ni odtrhnout, skvele napsana. Skoda, ze autor dalsi knihu nevydal (nebo jsem nedohledala).

22.06.2021 5 z 5


Muslimská pomsta Muslimská pomsta Iva Karlíková

Co ke knížce... Jako matka nepochopím, jak mohla své dítě vzít do toho pekla, k někomu, kdo by její dceru časem mlátil také. Doufám, že Denisa nemá žádné následky z toho, jak měla naivní matku. Ve finále mě teda zarazilo, že se nezmínila o velkém kamarádovi Tomášovi... Každopádně jsem knihy přečetla během dne, napínavé, šílené, nepochopitelné, poučné.

30.01.2020 5 z 5


Jak ty mně, tak já tobě Jak ty mně, tak já tobě Ellen Berg

Oddechovka, přišlo mi to tedy dost nereálné, ale nenudilo mě to. Každopádně je to slabší kniha, už jsem od této autorky četla lepší.

29.01.2020 2 z 5


Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Iva Karlíková

Knihu jsem přečetla během jednoho dne. Nemohla jsem se od ní odtrhnout, nechápala jsem, že autorka neutekla hned, že si to nechá líbit a nechápu, že se tam vrátila znovu. Další, co si myslela, že u ní je to jiné, pravá láska..a další, co si prošla peklem, ale naštěstí z něj vyšla živá.

29.01.2020 5 z 5


Chci to taky! Chci to taky! Ellen Berg

Prijemna oddechovka. Ano, od pulky knihy bylo jasne, jak to dopadne, ale knizka je tak hezky psana, ze jsem se od ni nemohla odtrhnout a uz si hledam dalsi knihy teto autorky. Doporucuji k precteni.

19.11.2019 4 z 5


Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Nejprve jsem četla Veroniku, až poté Jáchyma. Veronika byla psaná typicky žensky, popsáno podrobně, děj na sebe napojoval. Jáchymova část pak na mě působila nedokonale, nevědět řadu věcí od Veroniky, tak bych se nechytala. Ale možná je to to chlapské myšlení, neřeší vše do detailu jako ženy. Obecně se mi kniha líbila a určitě si Hartla zase půjčím.

29.04.2019 4 z 5


Řvi potichu, brácho Řvi potichu, brácho Ivona Březinová

Výborná kniha, přečtena velmi rychle. Díky ní jsem víc pochopila složitost nemoci zvané autismus a na "zlobení" mé zdravé malé dcery se teď dívám trochu jinak. Vřele doporučuji a děkuji čtenářské výzvě, bez ní bych tuto knihu určitě neobjevila.

29.04.2019 5 z 5


Přežít svou smrt Přežít svou smrt Radka Zadinová

Ze začátku jsem byla z knihy rozpačitá, neustálé naznačování a nedokončené věty mě nebavily. Po pár stránkách změna a já si přečetla téměř jedním dechem naprosto výbornou knihu, jejíž vyvrcholení mě rozhodilo. Knihu vřele doporučuji!

31.03.2018 5 z 5