Pechyblechy Pechyblechy komentáře u knih

☰ menu

Život není kabaret Život není kabaret Jacqueline Wilson

I když si myslím,že na Wilsonovou jsem už celkem stará,tahle kniha mi nemůže utéct. Tuhle sérii jsem jako menší milovala,a v jednom těžkém období jsem si dokonce z Hetty udělala imarigární kamarádku,která mě doprovázela ještě dlouho :) . I když jsem knížku ještě nečetla,vsadím se ,že bude skvělá,stejně jako ostatní knížky z této série.

16.01.2017


Zkouška Zkouška Joelle Charbonneau

Knížka splnila má očekávání.Tušila jsem,ba přímo věděla,že na HG,nebo Divergenci nemá,ale i tak to je podle mě,vcelku hezká a zajímavá knížka a rozhodně mi stojí za to přečení dalšího dílu.Dávám 4 hvězdičky,protože místy to bylo příliš zdlouhavé,až nudné,ale jinak byla kniha celkem čtivá,a také dávám plus za hrdinku,která mi byla velmi sympatická. Nedá se říct,že bych se do ní zamilovala tolik jako třeba do HG,ale jelikož tato série vypadá taky slibně,těším se na pokračování

27.12.2016 4 z 5


První První Kiera Cass

Ú-Ž-A-S-N-Ý !!!!
Je nepředvídatelný a čtivý-jako vždy. Konec byl největší špička,prořvala jsem ho,taky se mi líbilo odhalení s rebely. Americu s Maxonem jsem oblíbila natolik,že je opravdu nechci opustit,ale ještě že je 4. díl.
Samozřejmě velký plus za obálku,je nádherná. Za mě 5 hvězdiček,a kdyby šlo dát víc,dala bych je,protože podle mě má tato kniha vše co by měla mít.

06.09.2016 5 z 5


Lola Rose Lola Rose Jacqueline Wilson

Hezká kniha ale neuvěřitelně mě štvala její máma.. Strašně naivní a nezodpovědná

03.08.2016 4 z 5


Dám ti slunce Dám ti slunce Jandy Nelson

Hezká knížka,ale chvílema mě to až nudilo.

11.07.2016 4 z 5


Vzdušné zámky Vzdušné zámky Jacqueline Wilson

Nejhezčí kniha mého určitého věku.
Miluji tuto knihu,její příběh,a stejně tak i hlavní hrdinku Hetty Featherovou,ze které jsem si udělala na dva roky imaginární kamarádku... Knihu jsem,v tehdejších devíti letech jsem přečetla jedním dechem,asi za dvě hodiny,vždy jsem Hetty strašně obdivovala,a i doteď je to moje oblíbená kniha od Jacqueline... Snad mě k ní táhla i stejná výbušná povaha,a nedávno Jacqueline vydala 4. díl! :3 Sice je zatím jen v angličtině,ale myslím,že knihu,z takové krásné série nemůže nechat žádný překladatel jen tak ujít ... :)
:3 5 bodů z 5 :3

09.04.2016 5 z 5


Otka: Ošklivá tlustá kamarádka Otka: Ošklivá tlustá kamarádka Kody Keplinger

No,jak to říct...Kniha mě nijak nepřekvapila,myslela jsem si že tak skončí,ale byla strašně fajn. Bianca je tak cynická,až je mi nějakým způsobem neuvěřitelně sympatická :-)
Knížka je to spíš odpočinková,ale z toho důvodu jsem si ji koupila,nečekala jsem žádné drama :)
Knížku mohu ohodnotit jako trochu nudnou,odpočinkovou a celkem dobře čtivou.

09.04.2016 2 z 5


Nové začátky Nové začátky Victoria Schwab

Je to skvělá knížka,a četla se mi strašně dobře.Vřele doporučuji,vhodné pro holčičky věku cca. 10-14 let :)

09.04.2016 4 z 5