Nelaach Nelaach komentáře u knih

☰ menu

Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Kniha je dokonalá, svět je vymyšlený naprosto úžasně a představivost, s kterou autorka svět vytvořila, je neuvěřitelná. Mně nepřišlo, že by se děj zdlouhavě táhnul, naopak si myslím, že se tam stihlo všechno až moc rychle pokazit. Nemůžu se dočkat dalších dílů a už teď je mi líto dne, kdy přečtu poslední díl.

17.07.2021 5 z 5


Prokletý rok Prokletý rok Kim Liggett

Kniha byla zajímavá, opak samozřejmě tvrdit nemůžu. Bavila mě hlavně na začátku a na konci, jen ten prostředek, kde musely rok samy přežívat, mě úplně nenadchnul, prostě mi přišel takový ne příliš napínavý - na druhou stranu tam byly i části, kdy se to říct nedalo a napětí tam také nechybělo, jen mě mrzí, že jsem to tak neviděla celou knihu.

13.08.2020 3 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Jelikož čtu hlavně fantasy, tak vždy hledám v sekci fantasy zde na stránce něco, co mě dle obsahu zaujme natolik, že si to následně přečtu. Tahle kniha byla vždy na horních příčkách, ale obsahem mě moc nezaujala, takže jsem vždy spíše listovala na další strany. Ovšem.. včera jsem si řekla, že je na čase to zkusit, přece jen na mě pokaždé nebude vyskakovat jen tak.
A kniha rozhodně nezklamala, svět který autorka vytvořila byl velkolepý, originální a nečekaný. Kniha byla čtivá tak moc, že jsem ji přečetla za den a půl a druhý díl mi trval až neuvěřitelného půl dne. Holt když se člověk začte, tak hltá děj tak, že možná trošku přeskakuje některá slova (teď se cítím trochu provinile, ale bohužel si nešlo pomoct). Takže za mě tato kniha získává 5 hvězd a nemůžu se dočkat doby, kdy výjde 3. díl.

19.05.2020 5 z 5


Delirium Delirium Lauren Oliver

Zdravím,
za mě tedy dost skvělý nápad, ovšem čekala jsem toho mnohem více. Přišlo mi, že né všechny situace byly úplně nejlépe vysvětleny, chybělo mi tam také více akce, jelikož mi přišlo, že ve většiny knihy se nic nedělo a neměla jsem úplně chuť pokračovat, jelikož se to strašně táhlo a více akce by mi tam vůbec neuškodilo. Dávám 3 hvězdičky, ale musím říct, že na další díl se opravdu v nejbližší době nechystám.

22.11.2019 3 z 5


Krev elfů Krev elfů Wolfgang Hohlbein

No... tuhle knížku bych ohodnotila 2,5 body, protože do téhle knížky jsem se skoro vůbec nezačetla, ale ze zvídavosti jsem ji musela dočíst, páč mě zajímalo, jak to skončí. Přemýšlím nad tím, zda-li má cenu číst si další dva díly.

09.06.2018 3 z 5


Tygrovo prokletí Tygrovo prokletí Colleen Houck

Super knížka, nutno podotknout, že mě na ní nejvíce dostala ta ředkev :'D

22.05.2018 5 z 5


Andělé noci Andělé noci Lili St. Crow (p)

První díl byl dost zajímavý, ale né tak, jako druhý, ten byl o poznání lepší :D

08.02.2018 3 z 5